В помощ на фризьора/малко обмяна на опит/

• 109 794
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Можеш да сушиш косата,маска като слагаш може да го
ползваш и евентуално за кичури и обезцветяване(ако
марката,с която работиш го разрешава).На мен лично
ми стана почти ненужен,ама си го държа.Моята марка
не разрешава ползване на топлина.

# 346
Благодаря за информацията. Simple Smile

# 347
  • Варна

Аз работя с тази марка.Какво точно се е случило?

Тути, ами дори не помня номера ,който избрах, някакви шестици беше, в каталога стояха едни златни над червените. Стори ми се светъл, а в момента цвета ми е кестеняв. Боите стават ли по-тъмни по принцип, трябва ли да избирам по светъл цвят, за да стана каквато искам? А искам да ми стои естествено тъмно русо или много светло кестеняво, разбрала съм ,че ми подхождат по-топли тонове, кожата ми е бледа,  очите много светло-кафеви, а и веждите също ми са светли. И затова мисля, че избрах правилен за мен цвят, който обаче не се случи, и сега с кой да се правя от тук нататък, да я изсветлявам ли, що ли?

# 348
Най-вероятно си избрала 6GG.Незная защо е станала по-тъмна.
Косата преди това боядисвана ли е?(ако е,с какво)
Каква височина на тона имаш?
Фризьорът,който те прави обучен ли е?
Принципно топлите тонове изглеждат по-тъмни.
Ако ми отговориш на въпросите,може би ще мога да ти
помогна.

# 349
  • Варна
  Ами последните два пъти се правих с Кастинг крем глос на Лореал- перлено русо, преди тях бях изсветлявала с една на Палете, с прахчета. Не знам какво е височина на тона, но ако питаш за естествения ми цвят - тъмно, тъмно кестеняв. Да , обучен е фризьора, но не беше боядисвал никой с този цвят. Самият цвят се поизми, в началото беше доста по-тъмен, харесва ми че за разлика от русото има някакъв блясък. Май действително е номера, който казваш, изглеждаше ми карамелено, ако такова сравнение би ти помогнало Simple Smile Не ми се слагат от русите, защото без обезцветяване мисля ще оранжевее, а ме е страх да повторя същия цвят - ако се  насити да не стане по-тъмен. Изобщо трябва ми съвет

# 350
Няма да стане по-тъмно,ако пак се направиш с нея.
Принципно цветовете стават както са на каталога.
Ако искаш да се поизмие цвета,вземи си от фризьора
ти AMPLIFY шампоан,а следващият път си сложи 7GG.
Разбира се,ако естественият ти цвят позволява.Ако
ест. ти цвят е 4,което е кестеняво,няма да има проблем
да стане.
Ти потъмнява ли я косата всъщност?

# 351
  • Варна
Ами да, исках да махна русото, но целта беше не да стана  брюнетка, а по-скоро шатенка. Абе според отдааавнашни спомени косата ми не беше толкова тъмна, колкото ми се струват сега корените ми Grinning, а мога ли някъде да видя каталог на цветовете, казваш 7GG, като че ли бяха три подобни цвята един до друг, това трябва да е по-светлия. Освен това косата ми пада, има по-хубав вид, по-лъскава и жива изглежда, но пада. Ама и аз от началото на лятото слагам различни бои и цветове, не мога да си нацеля моя. А ако ест. ми цвят е 3?

# 352
Можеш да я потъмниш и със 7GG,което е по-светло.
С 3% окси крем.Не пада от боята със сигурност.
Потърси друга причина.Каталог мога да снимам
и да кача,ако те интересува.

# 353
  • Варна
   Това с каталога ще е ок, защото в нета няма почти никакво инфо за Матрикс, а предполагам не само аз се интересувам.
Не знам дали ме разбра, но сега трябва да я изсветля , за да получа цвят, който искам.

# 354
Ако е 1 тон разлика - няма нужда да я изсветляваш.
Вземи си шампоан AMPLIFY на MATRIX.Снимай си
косата да видя цвета,ако можеш.

# 355
Ето и каталога на MATRIX.

# 356
# 357
Препоръчайте ми, добър фризьор за прическа боб ?

# 358
Привет на всички, колежка съм,  извинявам се че така се натрапвам, но има ли някой тук  работещ с кристиан оф рома и по конкретно алфа парф? Питам защото работя с тях от много години и любимият рус цвят на много клиенти 11.21 май нещо го развалиха. Вече с 2-ра боя не става перефектният сребрист цвят и незнам дали само при мен е проблема. Моля ако някой има подобен проблем да сподели за да знам какво да правя. Мерси предварително на всички Hug

# 359
Ето за тази прическа си търся фризьор !

Общи условия

Активация на акаунт