Размяна на парфюми ХХІІ

• 57 570
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Разменям Blue на Ralph Lauren, 40мл от 40

# 31
Само досадния "запис" засега  Peace (бутонът "извести" май няма шанс да проработи някога)

# 32

Търсиш ли нещо конкретно за него?

# 33
  • Враца
От големият билборд ми остана това Simple Smile :

Флаконът е 40 милилитра, а в него са останали 20 милилитра, няма кутия, но не е тестер.
На някой трябва ли му ?

# 34
Да наглеждам какво се появява  Grinning

# 35
[/color

търся Boudoir  newsm78 Crazy Laughing

# 36
  • София

Търсиш ли нещо конкретно за него?

Не търся нещо конкретно, но си падам по по-ванилените аромати.Този ми мирише на цветя.

# 37
Предлагам за размяна:
 Ma Griffe Perfume by  Carven  -50 мл.тестер.
Cabaret Perfume by  Parfums Gres  -40 мл. от 50 с кутия в отлично състояние.
 Kl  Perfume by  Karl Lagerfeld  -40 мл. от 50 с кутия.
Търся ХАБАНИТА,но съм отворена за всякакви предложения.

# 38
момичета,а мога ли да попитам в тази тема ли някои момичета разпределяха парфюмите си в наливни шишенца   или това е било някоя друга тема и ако е бихте ли ме опътили,искам да се запозная с ароматите а виалчетата за това кол-во са скъпи не си заслужават,предпочитам и повече да дам но да е поне 5мл,извинявам се за спама,ще бъда много благодарна на тези които ми отговорят  bouquet

# 39
  • Sofia
Разменям Cerruti 1881 Eau d'Ete  90 от 100 мл
Свеж аромат, от floral-green група, на мен ми мирише на Би делишъс.

# 40
момичета,а мога ли да попитам в тази тема ли някои момичета разпределяха парфюмите си в наливни шишенца   или това е било някоя друга тема и ако е бихте ли ме опътили,искам да се запозная с ароматите а виалчетата за това кол-во са скъпи не си заслужават,предпочитам и повече да дам но да е поне 5мл,извинявам се за спама,ще бъда много благодарна на тези които ми отговорят  bouquet

кои аромати търсиш???

# 41
да, пиши наистина какво търсиш и все някой ще го има

# 42
Предлагам за размяна Bois d'Orange  на Rogger&Gallet  нов 30 мл с кутия и целуфан, от чужбина:

https://cdn.bg-mamma.com/kEtb/197c5e3f.jpg[/img]  [url=http … let Bois d Orange[/url]

Търся си Eau de Merveilles или Elixir des Merveilles на Ермес

# 43
Разменям освен обявените по-горе парфюми и Vivara на Emilio Pucci, нов пръскала съм  3-4 пъти, 80 мл, с кутия.
Купуван е от чужбина, още си стои  и целофана.
Скъп и рядък, не се продава все  още у нас. Мирише свежо и зелено, с горчиви нотки. Изключително интересен и траен, но май в момента търся нещо друго.

Търся Коко Мадмоазел, Инстант Меджик, Алиен, Ейнджъл/ класическия/.
Очаквам предложения на лични.

# 44
  • Бургас
.

Общи условия

Активация на акаунт