Размяна на парфюми ХХІІ

• 57 629
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Така...
За размяна остана само
Итърнити на Келвин Клайн-98/100мл;
Всичко друго не е актуално.

Благодаря и на кукла та за чудесната размяна и искам да я приветсвам с "добре дошла" в темата!
Моля, моля добре съм ви заварила, чета всичко що е писано и до нови срещи  Hug Хубави емоции с новите ви аромати!   bouquet

# 436
Търся си капачка за Шалимар. Готова съм да я заплатя.

# 437
Разменям 4 от парфюмите ми,давам купените им размери и пускам снимки колко е останало:
Gucci-Envy me2 EDT 30ml -обещан

Versace-Red Jeans Tester EDT 75ml

Versace-Bright Crystal EDT 30ml (един път съм се пръснала само,нов си е) -обещан

Kenzo-L'eau Par EDT 30ml

Търся нещо от тези,които са ми в уиш листата: http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=5917 или съвсем друго.Отворена съм за всичко Wink

# 438
Добро утро на всички парфюмни дами!

Напомням, че все още предлагам:

- Versace- 21-22 ml от 30 ml разфасовка- без кутия от БЗ за подобно количествo или отливка от:

- Emporio Diamonds EDP, EDT, Intense; Emporio White
- Max Mara Le Parfum;
- Azzaro Azzura;
- Bvlgari pour femme;
- Gucci I, Gucci II;
- Boss XX
- Trussardi Insight, Insight Delight

Както и все още си търси нова притежателка :

- Chanel Chance EDT 38-40 ml разфасовка от БЗ с кутия- размяна за нещо от същия ценови клас или продажба.
Предложения на лични.
Усмихнат ден на всички!

Момичета, Chanel Chance- ОБЕЩАН!

# 439
Имам за размяна 48 от 50мл лимитка Only Givenchy, с кутия. Ароматът е много нежен и летен, на мен лично ми мирише на окосена трева и цветя. Не харесвам нежни аромати, вече ми е съвсем ясно! Confused

Отпътува! Peace

# 440
разменям D&G the one 30 ml орегинален

# 441
Разменям Lucky Number 6  на Liz Claiborne, 29/30 мл,от чужбина.
Флакона е като на снимката само че шишето е матирано стъкло, червените цветя са изрисувани на него.Дрънкулката си я има Wink
Аромата е плътен, цветен:лилия, жасмин, кашмирово дърво, лотус.

Не знам какво търся, вижте долу горе какво харесвам в гардеробчето ми.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 16:26 от teddy_n

# 442
Към Хипнотика прибавям и Венеция на Лаура Биаджоти - беше обещана за размяна преди време, но момичето се отказа,
                            тестер без капаче от 75 мл. edt. са останали 35 - 40, приемам всякакви предложения Simple Smile

- разменен

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 16:55 от Tess d`Urberville

# 443
Разменям 4 от парфюмите ми,давам купените им размери и пускам снимки колко е останало:
Gucci-Envy me2 EDT 30ml -обещан

Versace-Red Jeans Tester EDT 75ml -разменен

Versace-Bright Crystal EDT 30ml (един път съм се пръснала само,нов си е) -обещан

Kenzo-L'eau Par EDT 30ml -разменен

Търся нещо от тези,които са ми в уиш листата: http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=5917 или съвсем друго.Отворена съм за всичко Wink

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 13:29 от Tinkyrbel

# 444
  ruporuuПредлагам за размяна:
Ma Griffe Perfume by  Carven  -50 мл.тестер
Rive Gauche ИСЛ-около 50 мл. от 100
ШАЛИМАР тестер с кутия- 25-28 мл.от 50-трите
за:40- 50 мл Parfum de Peau дизайнер Claude Montana или Diva Perfume by  Ungaro.
Бих обсъдила и други ваши предложения! bye bye bye

ruporuuНапомням!
Напомням!

# 445
Някой ще прави ли скоро поръчка от Фрагрансекс да се включа и аз че нямам карта Simple Smile....извинявам се за спама

Все още се разменя Escada Signature 75 ml i CK IN2U 75 ot 150ml.

# 446
Здравейте,момичета! Търся си боди лосион на парфюма на Нина Ричи/ Нина,или червената ябълка,както още се нарича. Може и малко количество. Имам за размяна друг боди лосион или мога да закупя този ,който търся. За повече инфо,пишете на лични. Hug

# 447
  • Sofia
КАРЕН!КАРЕН
Огромно благодаря за уникалния парфюм.Дори не подозирах,че съществува такава прелест.Невероятен е!

Кажи го кой е, че ми стана любопитно?!  Grinning

Leonard de Leonard, Чоколина, но не е твой тип!  Grinning

И аз благодаря от сърце на MNG за страхотния парфюм!  Hug
Отдавна исках Инсайд, най-накрая имам!  Heart Eyes

# 448
  • Перник
Как не съм го видяла това givenchy  Cry.... търся го от толкова много време! Ако на някой му се прииска да го замени или продаде, моля да ми пише.  Praynig

# 449
  • Варна
Как не съм го видяла това givenchy  Cry.... търся го от толкова много време! Ако на някой му се прииска да го замени или продаде, моля да ми пише.  Praynig

Я виж тук:
http://cgi.ebay.co.uk/ONLY-GIVENCHY-1-7-oz-EDT-Women-Perfume-NIB … 93%3A1%7C294%3A50

Общи условия

Активация на акаунт