ПЛЕВЕН - 107

• 18 876
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Дай сега кажи ти кво пиеш  Mr. Green
Той въпроса не е към мен, но да си кажа - в момента пия ракийка и сок от бъз с лед и лимон  Mr. Green Салатата си я изядох.

Това за Атракция - http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-garcon.aspx?productid … &numberpage=1
И това - http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-garcon.aspx?productid … &numberpage=1

Първият го имаме, върви в комплект и с блузката от снимката.

# 196
  • плевен
И аз досега се пулих на този Ларедут,направо ми взе очите.Уж нямаше много да поръчвам,направо ме заболя главата  #Crazy

# 197
Честит рожден ден, Валя! Много здраве и щастие ти желая!
Честит имен ден на Яна!

Косе, аз бях с поръчката. По принцип съм за две поли, но сега ще поразцъкам дали ще си харесам още нещо и утре ще ти драсна. Peace

# 198
Аз..таковата..да питам..как да си определя размера на банския/сутиена  Embarassed  newsm78
Меря гръдна под бюста да кажем-това ли показват числата 80-85-90....ами чашката?

# 199
Номадке, какво да ти кажа, темата ако ми е за предпочитане сутрин, сега бих ударила един джин с тоник, ама щом си казала  Laughing
Бебе и дете е различно, бебешката обмяна и храносмилане са съвсем различни от тази на децата, ядящи твърда храна
Кърмачетата масово се запичат, но това не означава, че не наддават или кърмата не стига, индекация е пишкането в случая, ходи чети из Библиотеката статиите
Има бебета, които акат веднъж в седмицата, а като започнат на твърда храна това се регулира и няма нищо общо с обмяната им като възрастни  Peace

Дай сега кажи ти кво пиеш  Mr. Green
Принципно вино - червено, но целогодишно бира.
До сега най-често съм чела, чувала и виждала обратното - хранени на адаптирано мляко да се запичат. При кърмачетата процесът е общо взето особено в началото квото апнат и често изхвърлят. Да не ползвам по-натурални думички. Ма някак неприлично е да ме пращаш на поправителен в библиотеката при две деца насреща, ако не броим фталл. Аз за личния опит питах, щото бих се обзаложила, че масово не си оставяте бебетата запечени по седмица. Shocked При глава педя и тяло по-малко от две, къде джанъм ще побере толкова. Простата сметка на бебе едно-дву месечно ядящо 7 пъти в денонощие по 120мл. т.е. около 800мл. на ден, респективно 5л. и половина на седмица. От тях 4л. да се отделят на урина, другите кило и нещо как ще ги изака накрая... Shocked Ще се съглася на термин - екстремноприемлив вариант да не ака една седмица, но в никой случай - нормален.  Wink

Иначе в редута ако пише 80 отговаря на 65 наша подгръдна.

# 200
Кърмата е 80-90 процента вода  Peace
Яна акаше редовно, Елена имаше периоди с акане веднъж в седмицата без освинване после, не че понякога не е имало и такова, но него го има и в периодите, когато нямат тн запек.
Ако толкоз държиш на примери да викам ли част от отчетната тумба юлки 2008ма да си разказват Ода за запека  hahaha
Както и половината Кърмачески  Joy
Тия сметки дето ги правиш не важат за кърмата, тя просто не е като пюрето или друга храна.  Peace
Предполагам ,че адаптето е една идея по-гъсто, но едва ли чак много по.

Ето, забравих сега какво още щях да питам за редута, баси темата дето я подхванахме.

# 201
Викай ама да носят подаръци. Иначе с тази дрислива тема неща. От друга страна ми е вълнуващо ако тока спре, нета след него от де ще си черпим инфото. Чак се възхищавам на човечеството как е оцеляло до днес без нет  Sunglasses

Дикси като спец да се произнесе за перисталтиката и дефекирането на малките хора. Черпа бира

Ларедута ме нерви, щото като му пуснат промоциите имам ембарго върху пи си то.

# 202
Кратка извадка за кака Номадка  Mr. Green  Heart Eyes Ако пусна всичко ще епрекалено много..ибез това и така е.

"Честотата на изхождане варира от бебе до бебе и дори често от седмица до седмица при едно и също бебе. Някои бебета могат да се изхождат много начесто, като акото да е малко повече от петно на памперса...след първите шест седмици, може да има само две или три по-значителни изхождания на седмица, понякога само веднъж седмично; дори по-рядко е нормално за някои бебета. Щом изхожданията намалят броя си, се увеличава обема им. Има значителни вариации между съвършено нормални кърмени бебета....За щастие, тъй като човешкото мляко съдържа достатъчно вода за да задоволи нуждите му, кърменото ви бебе не се запича. Запекът (твърди, сухи изпражнения) няма нищо общо с интервалът между изхожданията. Някои по-големи бебета правят пауза от пет до седем дена между изхожданията и имат съвършено нормални, макар и много изобилни изпражнения..."

И от друго място - Запекът се среща рядко при малките бебета, особено при кърмените бебета, макар че може да се окаже проблем при по-големите бебета, след като се въведе твърдата храна.
Кърмените бебета могат да ходят по голяма нужда от няколко пъти дневно в първите няколко седмици до само веднъж или два пъти за цяла седмица.

Ако Дикси ще се произнася държа да каже от коя година и е учебника по педиатрия.

# 203
Оф, досега ви пропусках дрисливите писания понеже съм на Редутска вълна, но фталл ме накара да се върна да ви изчета  Rolling Eyes
Ми кво да кажа. В моите книги се говори за запек при нередовно изхождане (през 2 или повече дни) на твърди и сухи изпражнения или наподобяващи тези на коза.
Но се подчертава на твърди и сухи.
Иначе Калин се изхожда и той на два дни, но не са сухи, а напротив - пера бодита и чаршафи после.
Не се притеснявам.
И твърди е имало и козешки (при Митко) и тогава не съм се притеснявала.

Ай, стига сте ги мислили, ми гледайте да ги облечете за зимата  Laughing

фталл, знаеш, че мразя бира, нали? Затова предлагаш  Crossing Arms

А, Деси  - учебника ми е от 1997  Grinning

# 204
Леле колко е модерен
А частта за кърмене, захранване  и прочие сигурно е преиздадена без нищо да  са променили

И аз така чета, че твърди и сухи изпражнения е запек, а не акане 1-2 пъти в седмицата.

Ние сме облечени за зимата, само космонавт все не уцелвам за Елена и тва е, тия готините сега са останали само номера като за новородени.  Crossing Arms

# 205
Деси къде е спора те питам. Май покрай банските ти ме четеш избирателно -

Кърмачетата масово се запичат, но това не означава, че не наддават или кърмата не стига, индекация е пишкането в случая, ходи чети из Библиотеката статиите

И от друго място - Запекът се среща рядко при малките бебета, особено при кърмените бебета, макар че може да се окаже проблем при по-големите бебета, след като се въведе твърдата храна.

Очевидно има противоречие, но като цяло цитираната материя не противоречи на изчисленията ми. И аз имам съседи, които страдат от шипове, но понеже си ходят като нормални съм приела шиповете за несъществуващи. Само, че тях ги боли. В същата логическа връзка - запекът на Юлките за околните се приема лековато за нормален, след като цитати като горния ти ги оправдават. Само дето познавам достатъчно майки с мързеливи черва и подобните им деца и твоите приятелки няма да ме опровергаят.
И ако обичате - аз не питах кво изхождат бебетата ви, а дали ги оставяте запечени по седмица!

# 206
Аз изчезвам след час в градската.
Мястото е известно Peace

# 207
  • Плевен
                                        ВАЛЕНЦЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
           ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО СЛЪНЧЕВИ И УСМИХНАТИ ДНИ,
                        НА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО.

# 208
  • Плевен
Валенце, честит рожден ден!
Пожелавам здраве, радост и щастие на теб и цялото ти семейство.

# 209

Валенце, честит рожден ден! Да си усмихната и обичана жена!
Много да те радват момите ти и Ангел да те носи на ръце!
Весел празник!
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт