Знаете ли кого видях 11

• 40 596
  • 454
  •   1
Отговори
# 150
...а днес в нашата избирателна секция Лора Крумова.Познах я дори и с новата прическа и тъмни очила. Laughing

Тя нали преди няколко дни разправяше, че няма да гласува  Mr. Green

# 151
Вчера видях Бербатов заедно с приятелката му(хубава двойка са),а днес в нашата избирателна секция Лора Крумова.Познах я дори и с новата прическа и тъмни очила. Laughing

Бременна ли е наитсина????Бях чела , че била висока 1.85 , има ли нещо такова?

# 152
Преди малко в квартала - пак онзи битият от последния Биг Брадър, заедно с Мартин, онова хомосексуалното, разхождаха един мопс.

И аз виждах Мартин с мопса - голям смях, така върти гъза това момче, че направо все едно кючек играеше hahaha

# 153
  • гр. София
...а днес в нашата избирателна секция Лора Крумова.Познах я дори и с новата прическа и тъмни очила. Laughing

Тя нали преди няколко дни разправяше, че няма да гласува  Mr. Green

Не мога да гарантирам,че е гласувала,но със сигурност беше тя. Laughing Предполагам,че все още не се е отписала от квартала,макар,че ни занимаваха,че си купила нова жилище  в центъра.Каква изненада! Shocked

Вчера видях Бербатов заедно с приятелката му(хубава двойка са),а днес в нашата избирателна секция Лора Крумова.Познах я дори и с новата прическа и тъмни очила. Laughing

Да,бременна е ,висока е почти колкото него и изглеждаше много добре.

# 154
  • Временно
Галя от "Сатен" с дъщеричката си и Вики от "Мастило" на плажа в Лозенец вчера.

# 155
  • На брега
Цитат
Да,бременна е ,висока е почти колкото него и изглеждаше много добре.

Коя е бременна? Лора или Бербатовица  newsm78 ?

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 10:26 от NovaTema

# 156
  • Има много детски смях.
Бербатката  Peace

# 157
Мопс-а, който разкарва Мартин е на Иванина- Спарки. Laughing Явно принцесата е прекалено заета за кучето си, и Марти се грижи за него.

Елена Бербо е в 6-ят месец вече.

# 158
Стефания Колева от "Той и тя" тази сутрин в 10 край театър "София". Като изключим потресаващото розово червило, беше стилна и изглеждаше доста по-свежа и нежна отколкото на екрана. Беше в костюмче с потури и якенце в свят каки, ако не се лъжа...

# 159
Мопс-а, който разкарва Мартин е на Иванина- Спарки. Laughing Явно принцесата е прекалено заета за кучето си, и Марти се грижи за него.

Елена Бербо е в 6-ят месец вече.
Тия тримцата да не би да живеят заедно... newsm78

# 160

Тия тримцата да не би да живеят заедно... newsm78

Мартин, Иванина и Спарки- да.

# 161
Вече знаете къде е новата зоологическа градина на София.  Mr. Green

# 162
запис и аз да чета.

# 163
  • UK
Венета, Тишо и бебето в Хепи в Мола

# 164

Общи условия

Активация на акаунт