Знаете ли кого видях 11

• 40 642
  • 454
  •   1
Отговори
# 210
Хехееееееееее, че забавна темичка  Mr. Green! Нали не влизам често в Клюкарника, та съм я пропуснала.
Преди седмица си бях в Силистра при тате и видях Ели от МА. Много е симпатична на живо и с много свежо излъчване. Беше си облечена доста модерно и различно за чалга разбиранията на децата на нейната възраст в Силистра.
Преди две години пък се случихме с Андрей Слабаков, Ернестина Шинова, дъщеря им и немската им овчарка заедно на къмпинг в Каварна  Mr. Green. Много земни хора. Поне с такова впечатление оставаш като ги видиш как се забавляват, а и като съм слушала изказванията на А. Слабаков....
А новата Мис България-Антония ми беше колежка в университета, но аз в други теми съм писала за нея. На живо, когато не е нацупена изглежда мнооооооооого добре /а и когато е с вързана коса/  Peace! Определено след като спечели титлата изглеждаше много зле - много грим и много нацупена, направо съсухрена. На лекциите преди това беше много весела и усмихната и изглеждаше по-свежа!

# 211
На Максим трябва да му забранят да се докосва до каквото и да било устройство, което е моторизирано, даже и миксер!

Днес видях Жоро Торнев в драгалевското Фантастико, буташе количка за покупки и влачеше едно супер сладуресто бебенце, което току що прохожда. Бяха симпатична гледка!  Heart Eyes

# 212
  • Belgium

Днес видях Жоро Торнев в драгалевското Фантастико, буташе количка за покупки и влачеше едно супер сладуресто бебенце, което току що прохожда. Бяха симпатична гледка!  Heart Eyes

Дам, това е бебенцето от рекламата на пелените Пуфис, с жена му Мира Добрева  Wink

# 213
  • into the blue
Вчера в делфинариумът във Варна Юлиана Кънчева с детето си и по-възрастна жена,
вероятно свекърва й или майка й.

# 214
Днес в мола Устата. Изглеждаше комично.

# 215
Защо? Той живее наблизо, но не го виждам често. Всеки път е с каскет и очила, но иначе не се облича така кичозно както по изяви. Жена му е много готин човек, а дъщеричката му много прилича на него.
Сега се сетих нещо за Ива Екимова, която ми е съседка. Преди месец излезе пред блока с едно дръвче в ръка, а до нея бяха дъщеря и и една възрастна жена. Реших че Ива ще засади дръвче пред всички майки на площадката, но тя остави дръвчето на полянката, а възрастната жена изкопа дупка и го засади  Joy. Ива изчезна някъде. Честно казано много ми е антипатична. Веднъж щеше да ме блъсне с колата си докато си купувах билетче от будка за вестници  Rolling Eyes!
Дими докато беше жив го виждах да кара колело с дъщеря си. Обикаляха из квартала.

# 216
Защо? Той живее наблизо, но не го виждам често. Всеки път е с каскет и очила, но иначе не се облича така кичозно както по изяви.

Защо ли? Всякаква липса на стил, абсолютно несъвместими карирана ризка с бейзболна шапка и очила. Връх на пародията!

# 217
Юлиана Кънчева с детето си и по-възрастна жена,
Ей, къде изчезна тази жена? Нещо бях чула, че се карат с Пентаграма, но така и не разбрах заедно ли са, разделиха ли се - изглеждаха като един за друг Thinking

# 218
Това, че двама души са заедно 15 години, не значи, че са родени един за друг.  Rolling Eyes

# 219
Футболиста Мартин Камбуров с неква руса пичка с огромни цици, днес на обед в ресторанта " Витоша 150" (известен още и като " Вентилаторите" ) На излизане Камбуров дъвчеше клечка за зъби, а мацката въртеше глава на ляво и дясно за да види дали са я забелязали.

# 220
Само да добавя, че много харесвам Камбуров като футболист, особено след като вкара три гола на говедата насред герена.   Peace

# 221
Да и какви смс-си пише Камбуров да плачеш ли да се смееш ли... Joy

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 17:43 от анаморф

# 222
Да и какви смс-си пише Камбуров на палчеш ли да се смееш ли... Joy

Какви, какви?  Crazy

# 223
Ицо Хазарта в Коста кафе във Варна.
Дебеличък е... вече....

# 224
Преди 2 седмици някъде видях позабравения вече DJ Дамян в Техномаркет-а в МОЛ Пловдив.Беше с някаква русолява кака,която не беше жена му.
В Пловдив по-рядко ни навестяват "звезди"...затова и по-рядко се отчитаме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт