В ДОБРИЧ лято е! Търсете ни на море! (58)

• 12 193
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Добрич
И днес можех да дам мебелите, но тъй като се разбрах с близките си, че момчетата няма да ги вземат от бабини преноса се усложнява.

# 121
ЗДравейте, от най несериозната съфорумка, видях снимките от събирането, маи добре сте си изкарали, много исках да доида, но цяла седмица съм на работа и по цял ден Cry, а за мебелите - несъм про4ела, много се извинявам, но и без туи моята позната ги е продала.

И да се оплача- един синозит ме мъчи, идва ми вече да си блъзкам главата в стената, освен болката имам и сополи...

Тъй като ние работим в района на Карапелит и околните села, разбрах 4е там върлува Морбили, дори идваха от ХЕИ да имунизират децата в селото, а вчера бях и с детето , някои знае ле какви са симптомите на болестта?

# 122
# 123
Децата нали имат ваксина...тази тройната...против паротит, рубеола и морбили...Щом имат значи логично е да са защитени, нали?

# 124
  • Добрич
Ето Имунизационния календар . Според него реиминузацията е на 12 год. В някои източници за реимунизация се посочва възрастта от 4 до 6 години. Въпреки имунизацията не е невъзможно детето да се разболее от Морбили. Всъщност това е дребната шарка и у нас не е имало епидемия от или от 7 или от 12 години /не помня точно/, само единични случаи.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 16:33 от Вела

# 125
Морбили- Ваксината е на 13 месеца,а ние сме още на 11, но надявам се да нямаме проблем, Калина беше на село само 1 ден
 а в Карапелит и района са предимно циганско население и не са с много редовни имунизации и нямат и много добра хигиена , а в едното село по-голямата част нямат и чешми с течаща вода, пият от кладенци, незнам колко е сериозно,но идваха чак от ХЕИ да им слагат ваксините

# 126
  • гр.Добрич
Мацки, утре заминавам за 1 седмица на планина. Да не се чудите къде съм. Ако мога, ще се включвам.

# 127
Спинки, весело изкарване! Донеси ни малко планински въздух Wink
Вела, дано си отишла по-рано на концерта, щото както аз написах, че почва в 20.30 се оказа, че той тогава свърши всъщност Thinking

# 128
С тоя концерт аз пак неразбрала, ама Боре и ти ме подведе  Hug тръгваме през центъра гледам нароооод и.... няма концерт. Да ама към единадесет и нещо имаше заря, която би трябвало да значи край на нещо, дали не е имало два концерта  newsm78 , струва ми се невъзможно ама все пак да питам.

# 129
  • Добрич
ехо,момичета къде сте?Гласувахте ли вече -ние да Peace
имаше голяма опашка в нашата секция,дано народа се разбуди,тоя път,и да отиде да гласува,а не само да роптае,лек ден Wink

# 130
  • Добрич
Съжелявам, че не съм се включвала последните дни  Blush
Но сега започвам подред.

Мама Цоцоланка, подвеждат те със снимките. Изчакали са да се стъмни и тогава са се снимали в камерен състав. По светло определено бяха повече хора.

Те винаги подвеждат със снимките....Правят ги в началото на срещата, когато блясъка е още малък в очите....Че после не се знае ще бъдат ли в състояние да се снимат и да седят мирно пред фотото.........Казваш повече хора са били.......Значи вече и лъжат по снимките......Кеми, не очаквах това от теб...определено........Ех.....бяхме едно време честни и откровени.....Гледам чиниите празни, само една бира за фон са сложили, нищо не казват вече и снимките....Язък.....Ни можех да видиш какво са пили, нито какво са яли, нито колко са били.......А ти си постъпила много лошо... - трябвало е да ги притесниш с присъствието си......Другият път - право при тях, сядаш и това е. Гледай обаче да не прихванеш от лошите им номера.......

Гледам, някакви критики има относно снимките?! Внимавайте, да не останете другия път и без толкова.
Вярно е, че снимахме малко по-късно, но в началото имахме наистина важни разговори и забравих съвсем за фотото. На снимките я няма единствено diMM, която си тръгна по-рано и естествено една от снимащите. Не сме нито в камерен съсват, нито наполовина. Повечето ядохме пици и пихме бира - нищо особено.

Сега за леглата.
Купихме 2 легла с ракла + 2 матрака, на обща стойност 385 лв. Матраците са с повдигащ механизъм и под тях леглата имат сандъци, в които също може да се съхраняват натурии. Платихме за монтажа им 30 лв. на фирма, независима от магазина, понеже преценихме, че момчетата няма да се справят сами с монтирането, нито пък имат инструменти.
Вечерта говорих с Марин, кза, че всичко е ОК. Сега остава да пренесем и другите мебели, заедно с техните пералня, печка и хладилник и да видим от какво още ще имат нужда. Със сигурност ще трябва да им купим възглавници, защото нямат.

Spinki, весело изкарване на хладно Simple Smile

За протокола - да, гласувахме.

# 131
60% избирателна активност...това не е било..Бравос!

kemi , браво за свършената работа Hug...моите завеси кога? Whistling Mr. Green

# 132
Като изключим леглата за тях се оказах безполезна  Rolling Eyes , ще има ли нужда от нещо друго, все пак ми се иска да помогна с нещо, ако мога де.

Успешна седмица   bouquet

# 133
  • Добрич
От мен могат да получат възглавници, но няма да бъдат дунапренови.

Концерта в събота вечерта го гледахме с Жени целия. Беше обявен за 18.30 часа, но започна в 7 без 15 и свърши някъде около 8 и 15 мисля /вече не помня точно/. Део беше водещ, пяха айдълите и Веселин Маринов изпя три песни. Бойко Борисов направи изявление. В общи линии това беше. Не сте пропуснали кой знае какво. На мен лично концертът на НДСВ с група Те и Тони Димитрова ми хареса повече.

# 134
  • Добрич
Вела, какви са възглавниците? Нови? Какъв пълнеж?

Общи условия

Активация на акаунт