Августинки 2009 - тема № 44

• 19 251
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета!
Честит Празник на всички именници! Да сте живи и здрави, много усмихнати и здрави бебета като му дойде времето!
Аз от своя страна ще почерпя:

# 211
  • София
Zahira исках да си взема томи типи,но мъжа не дава да да купуваме произведено в китай! Първото нещо ,което прави е да гледа етикетите и накрая каза:избирай си,между авент и авент и точка! И аз.....Абе,не помня цените им,но имаха лепнати етикети акция,върти ми се ннякаква цена 38 лв,ама може и да лъжа,че то доста гледане падна вчера!

# 212
Благодаря на всички за сърдечните пожелания  Hug!

Жули, ти спокойно можеш да си празнуваш имен ден на св. Валентин, то по-любовна история от Ромео и Жулиета надали има  Crazy

Да ви издам една тайна, днес в църквата ми казаха, че е добре като вляза в 9мес. да отида да ми четат молитва за леко раждане. Praynig (Та която има желание от вас да си знае)

# 213
Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet

Петенце, леко раждане и здраво и хубаво бебе  smile3525

Перпето и на теб!  newsm51 Леко раждане и здраво и хубаво бебе!

# 214
Честито на всички, които празнуват днес !!!

Петя, Перпето живи и здрави и много кротки бебчета !

# 215
  • София
Честит имен ден!
Сладки бебчовци пожелавам!

# 216
  • София
Честит имен ден на всички. Петенце специални поздрави на тебе.
Момичета онзи ден ходих в щъркел на пазар, но нещо не бях възхитена от маягазина, особено след като ходих до Вис Виталис до хотел Макси. Специално който не си е взел количка като мене и креватче най добре е според мене да ходи във Вис Виталис избора там е страхотен и обесняват много добре.

# 217
  • София
Петя, Перпето, честит имен ден, пожелавам ви много леко раждане и здрави бебенца. И да сте много здрави.

Поли-Зо, след 2 кюртажа се стигна до сепсис, слава Богу ме спасиха. Имам я някъде по форумите разказана историята, но сега не трябва да четем такива истории.

Аз имах весела нощ в събота. Цял ден ми беше едно отпаднало, вечерта си лягам - едно такова все ми е топло. Меря си температурата, нямам, по едно време се събудих през нощта, пак ми беше топло. Меря я - 37 и 7.
Пооблещих се какво се прави при такава температура (даже и тема пусках по нощите), меря я по -късно - 37 и 2, после си изчезна. Дали от притеснение, от що ли? Така и не разбрах. И Ивка се събуди с някаква температура, но после така и не се появи повече.
Та аз цяла неделя съвсем се чалнах и на 2 часа си мерех температурата. Много се изтормозих, надявам се да е било инцидентно и повече да не ми се случва.

Вашите бебета шават ли много? Моето направо имам чувството, че ще ми изкърти корема. Разтяга ли се, протяга ли се, лашка се от единия край до другия, бие едни шутове, коренна разлика от бременността ми с Ивка.
То така е по-весело, но къде намира място му се чудя. Може би не намира и затова толкова се усеща.
Отивам да чета, че събота и неделя не сколасвам.

# 218
Да почерпя днес за именния ден

и нещо за подкрепа на бебчовците, да са по-спокойни в коремчетата

и честито на всимки именници, които имат празник днес! Желая ви много здраве и хубави сладки моменти!

# 219
Здравейте момичета!
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Ние ходихме на палатка събота и неделя. Беше много хубаво - чист въздух, весела компания Simple Smile Някои караха каяци, други ги гледахме от брега.
Сънчо, и моето много шава. Най-много обича да мърда, когато аз реша да спя Simple Smile И много обича да се дупи Simple Smile като щръкне едно дупенце и ние с мъжа ми умираме от смях.
Аз днес ще ходя на ЖК и трябва да ми дадат вече болничния. Като се прибера може да снимам малко бебешки дрешки и да кача в албумчето. Добре че не съм купувала, защото на мъжа ми леля му е накупила ужасно много и ми ги изпрати тези дни. Тя понеже не живее в България и не можа да дойде на сватбата и сега й е голям мерак да види бебето. Дано се засекат като си дойде.
Лека седмица на всички!

# 220
  • Sofia
Честит Имен Ден на Напетиа, Перпето и Пепеджийнс!!!   bouquet  bouquet  bouquet Бъдете живи и здрави, да имате леко раждане и най-здравите и слънчеви бебета!!!   bouquet Hug  bouquet

# 221
Петя, Перпето, честит имен ден, пожелавам ви всичко най-хубаво, много здраве и хубави бебчета през август. В петък си взех болничния,но и тази седмица ще бъда на работа и след това си осавам удома. За чистенето или жена или фирма за почисване. Искам да ви попитам: Кога смятате да си приготвяте багажа за болницата? Вчера една позната е родила три седмици преди термина си и взех да се замислям.

# 222
  • София
derelli  - моя вече е готов. Още в средата на осмия месец беше приготвен.

# 223
Честит имен ден на всички именници бъдете здрави и щастливи и на финала прекрасни бебчета

# 224
Честит имен ден на всички празнуващи днес  Hug

3 седмици преди термин си е напълно нормално да се роди бебчо Simple Smile Все пак е в 9-ти месец, както казват, влезеш ли в 9-ти може да родиш по всяко време, а аз от другата седмица влизам в 9-ти, но не го чакам толкова рано, или поне така си мисля Simple Smile

И аз не съм никак подготвена, от другата седмица почвам. Колкото до чистенето - докато сте с бебчо в болницата, таткото, бабите или пък някоя жена, да почисти основно стаята и готово. А за ново жилище, то няма какво да му се чисти толкова, все пак е ново, с доста по-малко багаж и една прахосмукачка и парцал е напълно достатъчно, ама ще видиш след някоя и друга година, че няма да е така Simple Smile
 Първия път бяхме с куче - хъски. Той спеше при нас в краката си, но бързо го отучихме да влиза в стаята. Но пък свекърите бяха в другата стая и спеше при тях. Толкова интересна му беше бебка, че все искаше да я души и ближе по главата, мн интересен беше. Но на 3-тия месец от нейното раждане изчезна, беше разгонен и така и не го намерихме, та и ние "решихме" проблема без да искаме. Но малката пък толкова обича животни - умира за тях. Майка ми има  котарак - сиамец, е тая котка какво се прави не е истина, а той лежи и не мърда. Е има няколко одрасквания по ръцете, ама на нея не и пука, а той вече като я види бяга  hahaha
Та каквото и да е животно важното е първите месеца да не влиза в стаята на бебчо все пак. А иначе казват, че децата с животно в къщи изграждат по-добър имунитет и по-рядко страдат от алергии. Но това с космите по дрехите е кофти, като идем при майка ми и после едва се изчистваме, да не говорим за малката, как е цялата в косми, даже и по устата щото ляга на него, абе лудница.  Колкото до миенето на ръцете, на мен ми беше писнало, и толкова ми беше изсъхнала кожата на ръцете от нонстоп миене, та камо ли да дойде външен човек и да не се измие - абсурд. Та, купете си сапуни дето не изсушават кожата, че е мн кофти.

И моя бебчо само се върти в корема и не ме оставя на мира, а с малката не беше така, сигурно ще се роди по-голям, та чакам да е около 4кг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт