Отговори
# 165
Обади се утре сутринта,но и да отидеш пак ще я прегледат-като влезеш в болницата вляво е централната регистратура,веднага след нея коридора в дъното е педиатрията.Там има локална регистратура.Предполагам,че като разкажеш предисторията ще й пуснат и стерилна урина,затова по-добре отиди сега до аптеката за контейнерче пликче и едно стерилно пластмасово и сутринта и вземи и отиди с нея направо.

# 166
  • София
Маринче, много лошо,стискам палци да се оправи по-бързо малката сладурка,направо са за убиване някои лекари!!!

Алхимика
, с роклята си направо върха!!!!!Ние на море сме на Слънчев бряг.

Сребърна
, наистина страхотни снимки.

Инче
, ти по-добре ли си?

Да ви кажа,че моя мъник вече непрестанно иска да пипа разни неща по масата или,когато са в моите ръце да ми ги вземе,много е смешен,все протяга ръчички и иска нещо,а щом му го дам първата работа е да се опита на вкус  Laughing

# 167
Маринче, изумена съм от тоя доктор! Това ми звучи като шега, макар и дебелашка.

Ейййй, изчете ми се четалото днес да ви смогна на писанията  Simple Smile, ама се преборих.
Както най-често се случва след дълго четене, вече забравих какво исках да коментирам... Затова пък трайно се въодушевих от идеяьта на една мама да публикуваме "озъбени" снимки, та ви пускам такава. Ще ме извинявате за размера, ама както виждате зъбките още не са достатъчно големи, че да се видят на малка снимка  Laughing

И аз много искам да направим на бебуния професионални снимки и сега как ме подсетихтеее.... А тези са наистина супеееер!  newsm10

Карбо, честит Джулай! Като гледам май само двете се вълнуваме от днешното утро  Grinning

На мен май също ще се наложи да отбивам бебка-дребка тия дни. Поради медицински причини. Остава само да го проговоря с педито, че това е по настояване на друг доктор. Така че, Коте, не си сама. Да знаете, че във вашите постове намирам доста отговори на въпросите, които си задавам по темата с отбиването, че и захранването (аз също още не съм давала друго освен кърма). За което съм благодарна, нищо че не са отправени към мен конкретно. Така и не се научих да се включвам по-често. Ама, здраве да е, както се казва, някой ден ще се поправя! 

# 168
  • Sofia
Ауууу, че сладки зъбкиии!!!!!!!!!!  newsm47
Пипег, ако можеш и има време, отбий я постепенно, че това с рязкото отбиване и хапчетата си е ужасен ужас Sad Ти си ми прочела постовете вече и знаеш... Но ако се налага да е изведнъж, стискам палци да мине леко и успешно! И ако мога да ти помогна с някаква информация, насреща съм (доста неща изчетох тия дни)! И стискам палци и бързо да се оправи здравословния проблем! Hug

# 169
dorabela незнам на кой сте попаднали,при нас беше един чичко на около50 но беше много внимателен и я прегледа доста обстойно,обясняваше ми всичко и ми зададе бая въпроси за общото и състояние,с какво е лекувана колко време как се храни,как диша като спи абе много съм доволна.после като ми написа рецептата ми обясни 2 пъти какда го направя капките че било много важно да ги разредя и каза ако няма да запомня да си запиша.кофти че вие нещо не сте случили Confused
Диде аз това имах предвид като ядове защото явно всички сме в кисел период заради зъби ooooh!Мая дето е толкова кротка ми орева живота на мама лигоча Heart Eyes

# 170
Ееееееееееееееееее, поста от следобяд ми го няма  #Cussing out #2gunfire В общи линии беше следоното:

Тоя, БашКиселяка очи нЕма ли?!?!?! Ако бях мъж.... хем хубава, хем умна, хем "с чувство за хумор",  хем хубави деца ражда  smile3503 smile3521 Ше ми заспива той на дивана... БУДАЛА!!!!!!

Доре, обещанието беше свързано с гласуването....

Петя, страааашна снимка! За 1 седмица ви оставих и зъби покараха, та чак 2! Да е жива и здрава! А проблемите - да не е свързано с алергиите нещо? Споко, ще помогом, нали сме на АМ ние, а и консултации по домовете правя

Ааааа, Wondertedy, цял ден забравям - страшни снимки, много яко, все едно сме били където трябва на Джулая!!!! Много благодарско, кеф, макар и виртуален... Ама ти кога свари да ги направиш - рано на плаж ли сте ходили или живееш близо до морето?!?!?!

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 22:56 от Mecholana

# 171

...............
Карбо, честит Джулай! Като гледам май само двете се вълнуваме от днешното утро  Grinning
........

Не сте само дветееееее.  Аз даже го посрещнах подобаващо на Аспаруховия плаж  newsm41 Даже и снимков материал пуснах в сутрешния си пост. И се зачудих само аз ли се вълнувам от July  Morning   Wink
А и малко със закъснение ( че сутринта изобщо не се сетих ) един поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=gDnR-9PrZMM
Не е оригинала , но аз много харесвам изпълнението на Axel Rudi Pell

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 23:10 от wondertedy7

# 172
Ех, най-накрая и аз да се разпиша за днес, че тая моя калпазанка е толкова кисела тия дни ....... чакаме вече второто зъбче и е малък ужас. Добре поне, че няма температура, а само мрънка и реве за няма нищо.

...............
Карбо, честит Джулай! Като гледам май само двете се вълнуваме от днешното утро  Grinning
........

Не сте само дветееееее.  Аз даже го посрещнах подобаващо на Аспаруховия плаж  newsm41 Даже и снимков материал пуснах в сутрешния си пост. И се зачудих само аз ли се вълнувам от July  Morning   Wink
А и малко със закъснение ( че сутринта изобщо не се сетих ) един поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=gDnR-9PrZMM
Не е оригинала , но аз много харесвам изпълнението на Axel Rudi Pell

Хайде, хайде ...... моля ви се ........ ама то като никой не чете среднощните ми постове ....... така ще е ..........
Е, аз не го посрещнах, но си пуснах знаменитото парче на Юрая хийп    Nature Partly Sunny
Теди, снимките са страхотни ...... така ми се иска да съм на морето  Cry

Отивам да гушвам  smile3524, че нямам сили вече. Лека и спокойна нощ!

# 173
Мдааа, явно съм проспала доста постове, а си мислех, че съм изчела всичко.  Rolling Eyes След малко ще ида да се срамувам .... , ама в леглото.

wondertedy7, тенкс за поздравчето. И аз харесвам, даже не само това изпълнение на Axel Rudi Pell   superuu

Коте, благодаря за съвета. Дано успея да спра постепенно. И това ще трябва да обсъдим с докторята. А на теб, много стискам палци да се оправяш вече, че това, което ти се случва, ми звучи ужасно. А, и момата ми се включва в стискането, че тя много обича да си седи със сключени пръсти.  Grinning

Мечи, да, алергията е, ама и още куп неща покрай нея. Май ще се окаже, че раждането е засилило толкова симптомите, плюс разните там бактерии, дето получих като екстра от операцията. Та ще падне яко пиене на лекарства. Ще разказвам, като се видим, да не товаря темата.
Само да спомена, че според алерголога е напълно възможно да предавам на беболина алергията с кърмата си. Нямало обаче достатъчно разработена методика това да се изследва. В България изобщо такива тестове не се правели. Не знам кое е по-добре - да я предавам или да не съм я кърмила изобщо, май първото. Ама аз малко се втелих от това му изказване. Поне го приех като допълнително основание да прекратим кърменето.

Уф, хайде, че дотегнах даже на себе си с толкова писания днес. Отивам да се срамувам, както по-горе обещах.  Laughing
Лека!

# 174
pippeg, струва ми се, че алерголога ти е развил някаква много недоказана теория! Аз съм алергична от дете, изчела съм много литература за алергии и кърмене, никъде не съм попадала на такова нещо, напротив, статистиките показват че кърменето намалява риска от алергии, особено когато родителите са предразположени! Но пък ти трябва да се грижиш за себе си, защото за малката принцеса е мнооооого по-важно да има здрава майка отколкото да продължиш да я кърмиш! Но наистина, ако не е спешно е хубаво да отбиеш по-плавно-за 2-3 седмици, месец... Така ще е по-добре и за беболина и за теб! Пиши като знаеш с колко време разполагаш, може заедно да помислим за план за отбиване!

Коте, да минава вече, много се измъчи!

Днес на центъра чух двама дядовци, на по 80 г. да си говорят за Джулая морнинг, стана ми чак смешно  Grinning

Иве, каква е тая побъркана докторица! Да не са роднини с педиатърката в родилното в Разлог, дето ми каза че не съм можела да се грижа за бебето си? hahaha

Миа, и моя Дими беше мноооого кисел днес следобед. Сутринта ме изненада като спа 2 часа в количката, такова нещо не беше се случвало отдавна, но вечерта компенсира, само в слинга се успокои, иначе ревеше даже като го нося, отказваше да суче....

dorabella, дано да попаднеш вече на свестен лекар и най-вече дано се оправи малката!

За срещата-аз не съм сигурна дали ще успея да дойда заради ангажименти, защото Август-Септември ще почваме подготовката за сезона, но ако съм свободна ще дойда навсякъде!

Десика, чак сега се сетиш че трябваше да се обадя за Реденка, извинявай много! Embarassed Защо не погледнеш комплекс Белведере в Банско, той много прилича на Реденка, но е в самият град Банско.

# 175
Добро утро, маминки! Flutter
Мале, мн хубави снимки и зъбки видях Whistling Whistling

Ками не знам дали сте си в Сливен, ама и там да сте няма да може да се видим заради гадната варицела Twisted Evil
begunga, тука сме / купих си вчера форма за кекс и я пробвах   chef/ ама  по- нататък ще се видим щом има вероятност за шарка #Crazy От нищо не съм се шарила аз както ти казах, като се видяхме...
carbo, нямаш грижи за вафлите и аз още не съм ги кусвала, ама мисля да ги потърся Sunglasses
wondertedy7,  Hug за поздрава!!!

Честито на всички празнуващи днес!  ura Слънчев ден на всички!  bouquet

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 07:32 от kamelllia19

# 176
Привет и от нас!

Вчера цял ден бяхме на разходка в градската градина на Добрич, много хубаво си изкарахме, но вечерта получих едно доста голямо запушване, че леко се попритесних, но благодарение на това, че Гоги става 3-4 пъти да яде през нощта, и че пих Лецитин, нещата са ОК, направо ми олекна  Party
Иначе нашият юнак е на линия от 06.30 ч, няма милост над моята личност, а така ми се спеше  ooooh!

Ками
, мерси за закуската  Hug
Да кажа и аз за националната среща - за мен няма значение мястото и хотела - важното е да се съберем повече хора  Peace За мен лично до Пв е супер, защото е близо до СЗ и ще може да направим едно гости, но ще чакам да решите за дата, че да знам дали ще може да се включим  Peace

# 177
Добро утро,мами!

Гери,не чакай другите да решават,нали и ти си част от това решение.Кажи твоето предложение за дата! Peace

Ками,наскоро ги даваха тези вафли по бтв и се заканиха да им направят проверка... Laughing

Пиппег,страхотна е малката Радина с двете зъбчета!!!

Лелеее,Теди,чак сега смътно се сещам за снимките с изгрева...Явно съм ги гледала в полусънно състояние...
Пък сега видях,че си ги пуснала по пладне... Joy

# 178
Толо, мерси, че ме питаш за дата, но за нас (имам впредвид големия Гошо) нищо не се знае до последно, всичко се решава в последния момент според това колко ангажиран е на работа и затова ще изчакам вие да решите, а аз да кажа дали ще се включим (много ми се иска  Praynig)

# 179
Добро утро!(макар че Краси се постара за мен да не е много добро)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗИТКА НА ПАТЕРИЦА! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И МНОГО СЛЪНЧЕВИ ДНИ!
Дидерончо, не се ослушвай за процедурата, че заканата Февруарки 09 да те заведат насила не беше само предложение Naughty
Алхимиче, направо си  #Crazy #Crazy #Crazy
Имам един въпрос към тези, които са започнали захранването - вече 2 дни давам пюре от тиква, но Краси после доста повръща - не съм сигурна дали е от пюрето или от лакомията му - той си изсуква после и цялото количество кърма(не че знам колко е, но ми спихва  млекоцентралата hahaha), освен това има и доста газове, плюс неспрелите колики. Та въпросът ми е дали да давам пюрето между храненията или да дам някакво друго пюре? Май само с кърмене по-лесно се справям, отколкото с това захранване newsm78
Вероятно мрънкането е повсеместно при всички, от няколко дни главата ми бучи от постоянно мрънкане, реване, носене на ръце, а на разходките само си бутам количката и го нося в кенгуру, но дано скоро този период отмине, защото ще трябва по спешност да ме приемат в лудницата

Общи условия

Активация на акаунт