иначе изглеждаме здрави 
нямам думи,добре че сутринта излязохме за малко,на обяд беше адска жега-затова не излязохме,а след обед ни заваля,къде да ги изкарваме тези деца вече не знам 

ще взема доста малка сума,но поне ще изкарва нещо,което е добре за начало 
спи му се,но нещо го мъчи и не мога да разбера какво,да не говорим че иска бибероната да му е постоянно в устата
и като падне започва да се чува едно мляскане на ръце
със сигурност не са зъби,защото вече го прерових в устата 
Люлинските мами да се чувстват поканени При чичо Емо - средното кафе зад Мебелната - почти всеки работен ден има някоя от нас, а понякога - и няколко
Май само моето диваненце е голям глезльо
Чувства се самостоятелна поне за малко, придвижва се сама и разглежда където иска. Проходи си нормално и всичко останало си е както си му е редът.
но какво да се прави,и без това не й остава много време на жената,та като дойде момента-всичко заминава с нея.За прохождането не знам как ще става,бебоците ни ще прохождат зимата,почти цялото време ще сме си у дома и май съм се спряла на уолкърите за прохождане,ако имам късмет,може да се сдобия и с тези от играта на Памперс
което ме навява на мисълта че има,а и промоцията е удължена,може и да докарат,ако ли не,ще го мислим,варианти мноогооо 

), объщане по коремче (почти го прави сам, но все още с помощ), гимнастика с ръцете и краката 
. Чух, една майка да казва, че пренасяли менингит, но колко е вярно незнам 

Ако те интересува,ще го снимам.
Да,разпространяват какво ли не но изобщо не ме притесняват като са близо до количката,после ще са близо и до Ади като проходи,ще ги гони,ще им даваме солети. С опознавателна цел бих разрешила да ги доближи(май няма дете което да не се е опитвало да ги хване
) както и кучета,котки,патки и ако имаме късмет някои селски животни. Голямата дъщеря на мъж ми и до днес изпитва панически страх от гълъби.
Точно мой тип,само да видя аз кога ще се надръндя да се вапцам.

Препоръчани теми