Отговори
# 225
  • София
oki4, от Англия ми го донесоха. Поръчвано е от amazon
Според мен става и за навън, защото има мрежа против комари. Тя е на цип, и може да се маха. Остава захваната съвсем малко в края, където има джобче и може да се прибере

# 226
  • Стара Загора
Честито зъбче на Лора и от мен. Някой искаше снимки и в лице ама ще поизчакате малко да си направя косата къдрава с дефузера и тогава ще се снимам да ме видите!

# 227
Почвам наред първо да разкажа как изкарахме-беше СУПЕР!!! Каката не можех да я изкарам от водата,а бебо се чувстваше много добре,събуждаше се да хапне и пак заспива,абе направо си починах от него,за сметка на каката! Снощи се прибрахме,че лепнахме някаква настинка,а нямам доверие на лекарите там,но живот и здраве на 12-ти пак отиваме!

Хамомилата (Chamomilla) Това е лайка,аз съм ги пробвала с каката,но след като ми свършиха за 2-3 дни,минах директно на чай от лайка,който има същия ефект и е по евтиния вариант,но най много помогна Дентинокс,като преди него съм ползвала и Калгел и Дентокинд!

За цикъла-вчера ми свърши,а миналия месец ми дойде за сефте!

За шишетата-както за всичко обсъждано за деца единно мнение няма,общо взето се произвежда и казва всичко,а решението остава пак наше!

Толкова за сега!

# 228
red_girl много ме кефи снимката на профила ти Mr. Green

# 229
http://www.evenflo.com/product.aspx?id=180&pfid=104  това е нашия стол от баткото. Много ама много съм доволна и сега като ви гледам и аз вече ще го извадя да го изпера и измия с Бреф. Облегалката има 3 позиции доло е с колелца абе много е удобен.

Сега ще ви тръшна с малко инфо Mr. Green И Пепи има такова килимче с мечо пух. Много си го харесваше. Един път обаче по новините даваха че съдържали олово и били МНОГО вредни. Аз веднага го прибрах. Сега обаче ако се уверя че това не се е отнасяло за всички с кеф ще го извадя пак.

Това за отровните шишета и аз си мисля че е слух на конкуренцията, така че не се замислям. Аз и с Пепи и сега ползвам само неща на НУК и шишета и лъжички и купички и т.н. Еми на Пепи нищо му няма.

За  захранването не се обадих щото аз си изказах моят начин как съм планирала.

За оназ хубавата работа Embarassed с моя мъж сме адски заети и двамата и затова решихме че заети незаети всеки ден все можем да намерим време за таз работа. И като си го имаш като ангажимент в програмата си го вършиш Joy Засега го постигаме 5 пъти в седмицата. И мен много ме боля в началото ама колкото по често.... толкова по бързо се нормализирват нещата.

# 230
  • София
 Честито зъбче на Лора Simple Smile
 Животинче, страхотна придобивка, много ми харесва:)
 Дез, благодаря за подсигуряването на материалите за знаковата реч     bouquet
  Росикв - предполагам, че получих подарък, защото в анкетата, която попълвах в родилното, отбележих, че желая да получавам по пощата рекламни материали и информация за нови продукти с марката Памперс. То и самите памперси са в промоционален пакет, на който няма и мече за играта:). Доставиха ми ги лично чрез куриер.
 Ако правите поръчки от My Toys,  много бих искала и аз да се включа Embarassed
  За цикъла - на мен ми дойде за трети път, а си кърмя и то денонощно.

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 22:47 от *Elle*

# 231
Гледам май ще се съберем за поръчка от My Toys, аз само чакам утре да го обсъдя с таткото ни и мисля ако и той е навит да действаме yes

# 232
Какво ще си поръчвате от Май Тойса, че нещо съм изпуснала? newsm78
Русана ми се губи нещо... Whistling

# 233
Да се разпиша и аз преди сън...

Леле, я и аз да разгледам сайта на My Toys... щом ще се прави поръчка, да не сме по-назад. Wink
Ако изчакате до утре да разгледам - ще се включа. Hug

Отивам да полягвам, че моята големана днес от 12:30 до 22:30 е спала 2 пъти по 30 минути и сега майка и не може "2" да види... Откъде я извади таз енергия днес - не знам... #Crazy

# 234
  • София
red_girl много ме кефи снимката на профила ти Mr. Green
Laughing Peace
За опасните шишета и аз бях чела преди. Имам спомен, че Вероники пусна някаква статия оборваща тази информация, именно че е удар от конкуренцията. За себе си реших да не се втелясвам чак толкова. То и въздухът не е чист, и водата, и храната не е добра... какво да правим  Rolling Eyes Thinking Crazy
Животинче, много е готино това  Peace С какви размери е?
Нашето столче за хранене е на Чиполино, доволна съм.
Галина, как 5 пъти седмично бе  ooooh! Признах ви  Laughing  Hug
Роси,   Hug и аз искам много да идвам на срещичките, но ми е много трудна организацията, нали баткото трябва да спи и се прибираме  Rolling Eyes Не че винаги го прави  Twisted Evil , та се ядосвам само с него. По този повод да питам мамите с две деца, които още не ходят на ясла или градина - как се справяте? Аз сдавам багажа  Rolling Eyes
И аз попълвах картата в родилното още и писах, че съм съгласна да ми пращат материали, пък нищо нямам още  newsm78 Всъщност, един път ми звъннаха на тел. и ми казаха да слизам долу, били от Пампрес и искали да ме включат в някакво маркетингово проучване. Да, ама точно тогава бях в центъра и не стана номера. Казаха че ще дойдат на следващия ден, но не се появиха. Останах си без подарък и аз  Laughing

# 235
Сиа, честито ви зъбче!!!  Grinning

Вили, много ти благодаря за декларацията  Hug Но като гледам, май няма да мога сама да я попълня, долу има една част с разни дати, от кога до кога еди какво си  Crazy...нищо не разбирам, направо вече не знам какво да правя  Sad

За шишетата, кво да ви кажа, не вярвам много.Сигурно не е от най-полезните тази съставка, ама то всичко около нас е пластмасово, така да се каже, пък живи сме още. Като си помисля, всичките консерванти, "Е-та" и т.н., които се съдържат в повечето храни са не по-малко вредни/зрънчовци, "натурални" сокове, вафли и всякакви полуфабрикати и боклуци/, а повечето деца всекидневно си хапват от тях...та само шишетата да бяха  Wink

# 236
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile
Ей нямате изчитане мацкиии. Ще ме прощавате за романа, но се включвам веднъж в тема Blush
Честито на всички, които имат повод!  bouquet
Честито първо зъбче на Лора!
За смученето на пръсти, Вики лапа почти целия юмрук, напоследък не иска бибата. Какъв е този лак с който мажете, за отвикване на смученето на ръчичка? В този контекст, да кажа какво се случи преди няколко дни. Докато я кърмех видях, че в устичката между венеца и устната й се е появило балонче/червено, пълно като чели с кръв/ и веднага с таткото я заведохме при педи. Тя каза, че не смее да ни предпише нищо, тъй като няма представа какво е това и ни прати при детска стоматоложка. Тя също се кокори, каза да очакваме зъбче след 2 месеца  и реши да намаже бебка с грануфорин и ни прати на следващия ден при стоматолог-хирург. Междувременно балончето се спука и изглеждаше като висяща бемка. Хирурга каза, че нямало нищо страшно, получавало се така след травмичка, запушване на слюнчеста злеза, подуване и спукване. Да споделя да не се панирате.
За пътуването, ходихме веднъж за седмица на почивка, взехме абсолютно всичко, за да не ни липсва нищо, в крайна сметка бебешките нещица не заемат много място  Wink
За акането, от седмица може и повече, ака по веднъж на ден, въпреки че започна пак  да се буди към 5 сутринта да папка, демек увеличи храненията.
За проходилката, мисля да не ползваме. Моля да не се сърдите, но според мен е измислена за родители, които ги намързява да тичат подир малчовците. Peace
За настаняването на Вики в самостоятелна стая, може би след годинка или когато усетим, че няма непрекъсната нужда от нас.
За секса, важно е качеството, а не количеството. Crazy
Ние имаме този портокал http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=143&state=toyTypeId=1 … ementId=0@ageId=0
Бебка си умира от кеф, като потупва дрънкащите крака, а по натам ще открие малкото портокалче по средата, което след  дърпане вибрира.
Преди време някой беше питал, къде слагат копчета на бодита, ама аз го пропуснах, та моля споделете отново.
А кърмещите мами, можем ли да ходим на солариум?
Да се похваля таман 2 пъти. Първо Вики вече се завърта сама от гръб по корем и наопъки, като второто й е по-трудно. И второ...нашия татко каза „Аз татко ли съм или лукова глава, че да не ви купя една кола да си бръмчите двечките” Naughty та днес ходихме до Тойота и ни капарира едно 2 годишно Ярисче  Joy Joy Joy
Лека вечер

# 237
Здравейте на всички

Ето тази сутрин кафето от мен

Черпя, че вчера си купихме кола. Честито Ярисче на Крис4е - леко и безаварийно шофиране.

Честито първо зъбче на Лора - дано и другите ги изкара без проблем.
Честито на всички, които тези дни имаха поводи за празнуване - бъдете живи и здрави вие и всички около вас.
Честито и на днешните месечинки.

Аз тези дни само успявах да чета късно вечер, та за това не се включвах. Няма да започвам отново да пиша по темата за захранването, само ще кажа, че всяка една от нас носи глава на раменете си и след дългото обсъждане и във форума, и по пейките в градинките и най-вече с педиатъра на детето ще вземе най-правилното и точно решение за своето дете. Сигурно звуча доста зле, ама аз поне ще направя - макар, като казва бебе-мони, че около нея само майки с шантави методи, то и около мен е така, но аз съм си взела решение за мен и детето.

За лапането на ръцете и Никола постоянно си ги лапа, и ако може целият юмрук да е ще е най-добре. Палец досега не е смукал. Аз постоянно му махам ръката и казвам "НЕ", а той ми се хили и отново си я лапа.

Слънце - честита прическа. Аз също много обичам да си сменям цвета и прическата, и само чакам да спра да кърмя и ще съм на "пълна промяна".

Толкова за сега от мен - лек слънчев ден на всички

# 238
Добро утро.Ние пак не спахме,Алекс само се врътка ,отвива се,мрънка,а майка му завива,обръща,тика биби и така до следващия път.Ама то се очакваше,като заспа в 5.30 следобед.Събра си следобедния сън с нощния (само се събуди да яде) и човека свежар,а аз...Направо едва седя. Tired Нямам представа ей сега като зукне пак с какви сили ще го разнасям. smile3507 Горе-долу на храненето направихме режим,ама съня си го меним през 3 дни и това е.
Айде хубав и усмихнат ден!!! Hug

# 239
kris4e тея играчки са много готини,с бебенца Crazy аз се чудих дали да взема ябълка,но много големи ми се видяха играчките и затова взех една мишчица,дайте ми идея какво мога да направя-Тео не заспива ако не му е натисната муцунката някъде,слагам му една плюшена играчка вечер и като заспи я махам,но събуди ли се-търси отново нещо и ако не се завре някъде се буди,не ми се иска да му я оставям н муцунката,че може да се задуши,как мога да го отуча да се натиска в нещо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт