Според мен става и за навън, защото има мрежа против комари. Тя е на цип, и може да се маха. Остава захваната съвсем малко в края, където има джобче и може да се прибере
Засега го постигаме 5 пъти в седмицата. И мен много ме боля в началото ама колкото по често.... толкова по бързо се нормализирват нещата. 

С какви размери е?
Признах ви 
и аз искам много да идвам на срещичките, но ми е много трудна организацията, нали баткото трябва да спи и се прибираме
Всъщност, един път ми звъннаха на тел. и ми казаха да слизам долу, били от Пампрес и искали да ме включат в някакво маркетингово проучване. Да, ама точно тогава бях в центъра и не стана номера. Казаха че ще дойдат на следващия ден, но не се появиха. Останах си без подарък и аз 
Но като гледам, май няма да мога сама да я попълня, долу има една част с разни дати, от кога до кога еди какво си
...нищо не разбирам, направо вече не знам какво да правя

та днес ходихме до Тойота и ни капарира едно 2 годишно Ярисче

Нямам представа ей сега като зукне пак с какви сили ще го разнасям.
Горе-долу на храненето направихме режим,ама съня си го меним през 3 дни и това е.
аз се чудих дали да взема ябълка,но много големи ми се видяха играчките и затова взех една мишчица,дайте ми идея какво мога да направя-Тео не заспива ако не му е натисната муцунката някъде,слагам му една плюшена играчка вечер и като заспи я махам,но събуди ли се-търси отново нещо и ако не се завре някъде се буди,не ми се иска да му я оставям н муцунката,че може да се задуши,как мога да го отуча да се натиска в нещо