В моето сърце, в моите мисли, в моята душа ... БУРГАС - 85

• 17 348
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Фльор, ще ти плясна един задвратник накрая.  Crossing Arms  Побърквате ме вече.

# 61
Споко,Ах-че,ще те уредим, има време,надявам се!  Whistling

Joy

Сега да си кажа, има огромна тема за гинеколози и родилното. Мнения всякакви. Аз също раждах при Дорийска, много съм доволна, права е Ахчето  Peace
    За клиниката във Ветрен в момента има подписка /пред входа на Пиргос Стил/ да започне да работи със ЗК още от откриването.

Петък е, мнооого бавно ми минава времето днес  ooooh! Искам да е вечна събота  Laughing

# 62
  • Бургас
 И на мен Дорийска ми следи бременността,и аз съм много доволна от нея ,тя изроди и сестра ми ,но просто ми беше интересно да 4уя и други мнения

# 63
А има  бъдещи майки, които определено очакват някой да им държи ръката 9 месеца.

Много точно казано!
В другата тема и аз това се опитвах да обясня!

# 64
MuMka при дорийска много по лесно ми протече раждането. Всъщност акушерка ме изражда ,но Дорийска ме ши и беше по лесно възтановяването след това и ми сложиха конци дето си падат сами. Докато първият път не такива, а и родих седалишно и ми беше по трудно раждането после възтановяването и така.

# 65
  • Burgas, Bulgaria
 hahaha  ей ама  hahaha инати кокошки -сега пристигнахме у градо за 3 дни и познайте-утре ме викат да помагам ,а щях на плаж да ходя

# 66
  • Пловдив
Болницата във Ветрен още не е отворена,ще бъде МБАЛ,а не клиника.Август вече ще работи,първите шест месеца няма да работи със ЗК по последни данни.Раждането ще е 750 лв, отделно ако искаш VIP стая там е 200 на вечер..

# 67
  • Бургас
Болницата във Ветрен още не е отворена,ще бъде МБАЛ,а не клиника.Август вече ще работи,първите шест месеца няма да работи със ЗК по последни данни.Раждането ще е 750 лв, отделно ако искаш VIP стая там е 200 на вечер..

Мерси на всички за информацията! цецазаровото колко ще е ?

# 68
  • Burgas, Bulgaria
 cheers самотата,тишина ама нееееее,моя син искал бебе  smile3506 от къде ли тия мисли в 2-годишния му мозък

# 69
М A R I Q купи му кукла така е бабите няма да приказват пред детето. newsm78

# 70
  • Burgas, Bulgaria
лошото е 4е баби няма около него ама яслата е 4УДООО  Mr. Green, дали наистина го бият или лъже  newsm78
имам бира и мезе-тикви4ки -диети4ни
уф

# 71
  • Бургас
Здравейте момичета Grinning,
понеже се чудя къде точно да попитам реших да питам в бургаската тема  за една забавачка на ул.Васил Левски незнам точно кой номер се води  Embarassed Embarassed до ул.Патриарх Евтимий се намира, дали случайно някой има отзиви за нея?Гледат почасово и целодневно деца.Ако някой знае нещо може и на лични да ми пише.Благодаря ви.  bouquet

# 72
Ей здравейте помните ли ме. Сигурно не.

Аз покрай трудната бременност, раждането и бебенце после се затрих от тука.

# 73
  • България
 Hug
Честито бебенце,  GalinaG24, да ти е живо и здраво   bouquet

# 74
Добро утро  food010

Общи условия

Активация на акаунт