Тайната на дългата и здрава коса - 70

• 34 275
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета
При нас отвориха един мол, има магазин DM и за първи път видях една немска козметика Balea. Искам да ви попитам вие ползвали ли сте, чували ли сте въобще? Аз си взех един шампоан с неутрално pH, за чувствителна кожа (не че моята е такава, но да пробвам).
Има много видове шампоани, балсами, маски, серуми, не само за коса. Аз изкупих половината магазин  Laughing и освен това са евтини. Този шампоан с неутрално pH беше 1,55 лв., но не знам дали това е истинската му цена или има намаление заради това, че магазина е нов.
Аз живея в Германия, Балеа е наистина доста евтина марка,цената им е актуална. Не са висок клас козметика, аз не съм си позволявала да пробвам много от нещата им(бяла козметика) - имам крем за ръце,балсамче за устни и душгел, доволна съм. Отвреме навреме ползвам и някакви готови маски за лице, без особен ефект. Иначе марката доста се купува и я има в почти всички магазини.
Да попитам само къде са отворили магазин ДМ?? защото тук на всяка крачка има - козметичен магазин, предлагащ разпространените марки, както и по- непознати и евтини. Винаги е удобно да имаш един такъв под ръка де Peace

# 151
Здравейте момичета
При нас отвориха един мол, има магазин DM и за първи път видях една немска козметика Balea. Искам да ви попитам вие ползвали ли сте, чували ли сте въобще? Аз си взех един шампоан с неутрално pH, за чувствителна кожа (не че моята е такава, но да пробвам).
Има много видове шампоани, балсами, маски, серуми, не само за коса. Аз изкупих половината магазин  Laughing и освен това са евтини. Този шампоан с неутрално pH беше 1,55 лв., но не знам дали това е истинската му цена или има намаление заради това, че магазина е нов.

Аз съм пробвала маска за коса дозичка за един път беше и да ти кажа ми хареса.Беше с касис или грозде.Не че е кой знае какво,но имат много хубав аромат.Не бих си купила голям,но като ходя пак ще си купя една малка разфасовка

# 152

Да попитам само къде са отворили магазин ДМ?? защото тук на всяка крачка има - козметичен магазин, предлагащ разпространените марки, както и по- непознати и евтини. Винаги е удобно да имаш един такъв под ръка де Peace
[/quote]
В Бургас,знам че има само за сега Wink

# 153
аз съм от Силистра  Peace

# 154
  • София
Здравейте, много ми е спешно, търся от къде да купя спрей против косопад на Ревлон за дъщеря ми. Баща и и беше купувал преди, но не си спомня от къде.Ако знаете телефон, адрес или фирма продаваща го, ще съм ви много благодарна.

# 155
Здравейте, момичета. Радвам се, че в темичката се пише толкова много, макар че нямам възможност да ви чета всеки ден.  newsm03

Искаше ми се да си взема нещо за косата, което става за ежедневно нанясане. Тук изборът е голям, но са все непознати марки за мен. Спрях се на спрей-балсамите на "Глис". Нали няма да ми утежняват косата, ако ги нанасям (почти) всеки ден? Просто искам нещо леко, което хем да подхранва, хем да ми пооформя малко косата. Много се отклоних, но мисълта ми беше следната. Кой балсам да избера?  smile3506

# 156
black_ice, аз имам два спрея на Глис. Тотал Рипеар (оранжев) и с течна коприна (светло розов). И двата са много лекички. Втория ми е за рождения ден.  Flutter Тъмно розовия, с екстракт от роза, е с UV защита.

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 15:22 от Анонимен

# 157
black_ice, спомням си , че и аз бях питала за тези спрейове, момичетата казаха, че не утежняват косата!  Peace

# 158
Здравейте, момичета. Радвам се, че в темичката се пише толкова много, макар че нямам възможност да ви чета всеки ден.  newsm03

Искаше ми се да си взема нещо за косата, което става за ежедневно нанясане. Тук изборът е голям, но са все непознати марки за мен. Спрях се на спрей-балсамите на "Глис". Нали няма да ми утежняват косата, ако ги нанасям (почти) всеки ден? Просто искам нещо леко, което хем да подхранва, хем да ми пооформя малко косата. Много се отклоних, но мисълта ми беше следната. Кой балсам да избера?  smile3506
Black  ice,аз използвам на Gliss балсама без измиване от серията Asia straigth-много съм доволна(и в друг мой пост писах за него),не ми утежнява косата,и то слагам по повичко,оформя ми прическата суперррр(на каре ми е косата),аз го препоръчвам  Peace,но все пак незнам на твоята коса как ще действа,знаеш как е  Rolling Eyes

# 159
Облачето, Фльор, magnolia99, благодаря ви за бързите отговори.  smile3525

Вчера видях жълтия и май този с течната коприна. Ще погледна дали има други, но магазинчето е малко и вероятно ще трябва да избирам от тези двата.

# 160
  • Belgium
Здравейте момичета

Фльор, в темата за козметичните придобивки няколко момичета я хвалеха тази марка Балеа.

# 161
Отдавна не съм си правила маска, защото съм в процес на стимулация за инвитро.  Praynig Вчера, обаче си намазах косата с майонеза и горчица. Днес ми е много мекичка косичката. Да ви се оплача, че си мия косата почти всеки ден - направо не мога да издържам в тези жеги  ooooh! Сега се чудя дали да си взема масло от жожоба или от авокадо  newsm78
Ползвала съм балсам-спрей на Глис и не ми утежняваше косата, но съм хвърлила око на този с розата - тъмно розовия...

# 162
Аз пак да похваля шампоаните на Милва. Онзи ден ползвах този с прополис и косата ми е страшно жива и мека. Надявам се да не привикне бързо към тях. За пореден път се уверявам, че не винаги евтиното е боклук.  Peace

# 163
душичка ще покажеш ли снимка

# 164
С майонеза и горчица? ! сериозно ли?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт