Да ама не

подготвя се само 1 месец. Четири години казваше, че ще кандидатства в езикова гимназия... Но аз бях убедена и вътрешно знаех, че ще се занимава с рисувана. На прощъпулката си хвана от питата боичките.
знам, че искаш да ни предпазиш от многобройните проблеми свързани със захранването
и като гледам се справяш добре, не е нужно да спираш - твоите съвети винаги ще са от полза и то на болшинството.
Не се напрягайте излишно! 

Явно с моята калпазанка ще са си лика-прилика. Последната й мода е да се вози в количката /коша за новородено/ по корем, изправена на ръце и да гледа наоколо, ако съм махнала сенника й. Голяма сме комедия, до сега не съм виждала друго такова дете. А и сама си се обръща в количката
Мисля пюретата сама да си ги правя, но първо ще започна с готови, заради количеството. По-късно, като прояде по-големи количества ще забърквам повече и ще заварявам в бурканчета. Така ме посъветва педиатърката, но като му дойде времето ще видим дали ще стане така.
Иначе, ако не им пукаше за вас и малчовците, няма и да коментират. Всеки има право сам да си троши главата
Аз за себе си съм решила да не бързам с нищо спрямо малката, а особено след като прочетох стихотворението ВИНА , което една мама беше публикувала, но тъпата ми глава не е запомнила името й, за което се извинявам
Просто четете между редовете и извличайте максимално ползата за себе си

Та каква ми е мисълта - в семейния живот трябва со кротце, со благо. И моя мъж ходи на работа и се връща в 19ч. уморен, но ако му кажа с мил тон да направи нещо - не отказва. Ако обаче му се тросна нещо и той си ми го връща. Аз имам и една тактика, за която май някой спомена - да дадеш право на избор. Така една вечер, след като хапнахме трябва някой да измие съдовете. Аз питам милото - какво избираш: съдовете или да се занимаваш с малката. Той избра да се занимава с детето. Аз казвам ОК! Ама тя нещо вкисната и като се разрева ............... По едно време идва той в кухнята, каталясал от разнасянето й още повече и вика: Трябваше да избера чиниите
.........