Идеи как да се доберем до 1- 2 свободни часа на ден

• 4 309
  • 100
  •   1
Отговори
# 60
  • На бял кон в Pierrefonds
Детето ми е още много малко, но някак си не мога да си представя да отида някъде без нея. Водя я навсякъде и не ми тежи. Наслаждавам се на майчинството и знам, че всеки миг прекаран с нея е неповторим.

Предполагам, че ако ми се наложи, а то неминуемо ще стане някой ден, ще трябва да прибегна до детегледачка. Но дали ще й имам доверие? Ще чета с интерес предложенията на по-опитните майки.

ПП Ние живеем в чужбина и варианта баби отпада. По-скоро мога да разчитам на някоя приятелка, но и с това не може да се прекалява.

# 61
До ден днешен почти не намирам време за себе си  Tired Вечер като я сложа да спи тогава започвам да си обръщам внимание иначе през деня като по цял ден сме двете няма как.

# 62
  • София
Ами аз време за себе си не намирам. Просто сама си гледам детето, по стечение на обстоятелствата няма кой да ме отмени дори и за малко. Ако имам нещо да свърша го правя вечер, когато сложа малкия да спи  Peace

# 63
Времето което отделям за себе си е сутрин-около 6.30-7.00 ставам,чистя,готвя и съм свободна до 9.00 докато стане малкия.Заспива ми 00 та и сутрин поспива повечко.След това като заспи наобяд се е случвало да излезна докато таткото или каката го наглеждат.Обаче в интерес на истината това го правя когато имам някаква работа,а не за мен да отделя това време Thinking
А за кафе с приятелки-баща му го гледа,но в повечето случаи си е с мен.

# 64
След като родих установих каква необходимост съм имала да се отделя малко от работната си среда. Не съм спала нормално от година и четири месеца, тъй като синът ми се буди през час, не спрях да работя от вкъщи, но се чувствам абсолютно презаредена. Общуването с бебето ми даде нещо, което очевидно ми е липсвало много, защото никога не съм се чувствала толкова ангажирана и толкова отпочинала в същото време.

# 65
  • София
Като контрапункт на горния пост, искам да се оплача, че просто не издържам вече... Не се наспивам, през цялото време съм на тръни, защото през 3 минути Йойо пищи за нещо, от 5 месеца не съм се отделяла от него, кърмя през 2 часа, няма на кого да го оставя, мъжът ми го няма, количката е счупена и го нося навсякъде, няма как да си напазарувам... newsm45 smile3514

# 66
  • София
Като контрапункт на горния пост, искам да се оплача, че просто не издържам вече... Не се наспивам, през цялото време съм на тръни, защото през 3 минути Йойо пищи за нещо, от 5 месеца не съм се отделяла от него, кърмя през 2 часа, няма на кого да го оставя, мъжът ми го няма, количката е счупена и го нося навсякъде, няма как да си напазарувам... newsm45 smile3514

Искаш да се отървеш от детето и да си живееш живота в Била, а? Mr. Green

# 67
autumnsphere,така беше и мойто бебоче като мъничка. Почти непрекъснат рев, мрънкане, скърцане... Приспивахме се всяка нощ по 1-2 часа на ръце, после будене на 2-3 часа, и пак през нощта разнасяне. Дето има една теория, че непослушните бебета били кротки като деца, засега още не съм видяла нещо такова. Crazy

# 68
  • София
Той нерекъснато врещи, не плаче... Искам да се отърва, дааааааааааааааа...

А толкова много си го обичам всъщност, как да не го обичам, вижте го само:

http://www.youtube.com/watch?v=IBok0LlFWNU
http://www.youtube.com/watch?v=dIRrjwhHHow

# 69
Нищо не ми е пречело да се виждам с приятели на открито, а бебето да си спи в количката. Понякога и мъжът ми ме е отменял, но в часовете между храненията, защото, горикият, не можеше да кърми.
 И двете ми деца бяха поспаливи, ящни и изключително самостоятелни. Не са мрънкали за внимание, понякога им е било достатъчно само да са в една стая с мен, а в повечето време си спяха в техните легла, в техните си стаи. Ядяха под режим и винаги съм имала моите два-три часа между храненията.
А и никой не е очаквал от мен през първите 7-8 месеца да съм блестящата домакиня. Чистенето и готвенето бяха на мнооого заден план. Пазаруването винаги е било задължение на мъжа ми.

# 70
  • Бургас
Само с помощ бабите или баща им мога да намеря малко време за себе си без децата.

# 71
моите 1-2 часа са след като заспи малката, тоест по това време на деня /нощта/. лягам си кьм 2:00- 3:00 часа.

ще следя темата с интерес  Wink

# 72
приятелка?  съседка? братовчедка? все има някой, който да го вземе за 2 часа, за да се почувстваш човек...

# 73
  • София
Ужас бе, и приятелките са заети, чак края на седмицата не са на работа... ooooh!

# 74
  • Пловдив
Бебка е кротка и дори с нея имам време за всичко почти.Иначе на въпроса съпругът ми и понякога майка ми я гледат и аз имам свободно време за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт