Часовникът! - тема 2

• 76 655
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Гумената верижка ще се повреди със спирт, при всички положения. Може би първите няколко пъти няма да се забелязва, но впоследствие повредите ще проличат. Нямала съм часовник с такава верижка, но съдя по това, че едно време дълбаехме по линолеум и като си коригираш с лакочистител първоначалните замисли, нарисувани с молив или флумастер, то след това оставаха следи, на втория и третия път направо се ронеше. И естествената кожа не носи на спирт. Лично изпробвано. С останалите съм нямала проблем.

# 721
Вече година и половина нося белият си Фосил, който е с гумена каишка. Всичко му се чисти перфектно само с мокра кърпичка, нищо повече не му е нужно. Специално този поддържам изключително лесно.

# 722
Вече година и половина нося белият си Фосил, който е с гумена каишка. Всичко му се чисти перфектно само с мокра кърпичка, нищо повече не му е нужно. Специално този поддържам изключително лесно.

Обикновена мокра или от тези бебешките влажни кърпички.

# 723
http://www.horlogessite.nl/Calypso-Dames/Calypso-horloge-K-5559/1.html?pop=0

Вече е ОК, справих се ... намерих го в нета и така стана по-лесно.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 10:09 от radostche_plovdiv

# 724
radostche,линка е невалиден!

Предполагам,че Just*AvvA* не говори за обикновена намокрена кърпа,а за готовите мокри кърпички.Между другото,като изключим бебешките,много често тези кърпички съдържат спирт.

П.П.Много е нежен,със здраве да си го носиш!

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 10:22 от Golden Queen

# 725
Благодаря, ама дано успея и да го почистя. Hug

# 726
Готова мокра кърпичка. Изччиства ми го чудесно. И съдържанието на спирт по никакъв начин не влияе, но то и там е изключително малко. Понякога и с бебешка съм го чистила, ако имам под ръка, но в повечето случаи са от стандартните.

# 727
Уф, направо не знам ... точно долната част изглежда доста захабена, една такава пожълтяла е ... newsm78
А съм го чистила само с вода или мокри кърпички, а и го ползвам от 1-2 седмици.

# 728
Много странно. Не знам какво да кажа. За толкова малко време.... егати часовника.

# 729
Сигурно материала не е качествен!То от гума до гума има разлика.На Fossil часовниците са с изпитано качество.

Just*AvvA*,ти твоя мокрила ли си го?

Някой има ли часовник на Ice с гумена верижка?Имам намерение до края на месеца да си купя този,който съм харесала,пък каквото такова!

# 730
Да, мокрила съм го, когато си мия ръцете. Но смело под вода не смея да го бутна. Laughing

# 731
Здравейте,и аз имам часовника Fossil с бяла силиконова верижка който търсеше Mirellka. Благодарение на Just*Avva* го намерих в ибей преди 6 месеца.Оттогава си го нося почти постоянно(рядко го сменям,още му се радвам) и все още няма никаква нужда от почистване.Когато го получих и видях и аз се опасявах че ше се замърсява лесно но за мое щастие не се оказа така.Явно наистина зависи от качеството на материала.Чувала съм момичета да се оплакват със същият проблем и за светли кожени каишки.Всичко е на късмет,за съжаление не може да се предвиди и прецени всичко когато купуваш нещо.За това са и полезни форумите за да обменяме мнения и информация. Simple Smile

# 732
E, то на моя толкова са му и парите ама е гадно още първия месец и да се зацапа ... а е толкова красив. Принципно тези със светли каишки доста се зацапват ... имам и Пиер Карден с бяла кожена - пак се цапа особено където си опираш ръцете ... няма как. Но явно следващият път ще заложа на Фосил-а  ....  Peace

Междувременно ако може някой да ми каже как се поръчва по нета и откъде е най-изгодно да се купи ... е, и да не е менте, все пак.

# 733
Момичета,наканих се и аз най-накрая да си взема часовник с бяла гумена верижка!Ето този си харесах и утре отивам да си го купя!Харесва ли ви?Вземам го за по-спортно облекло.

# 734
  • Пловдив
По принцип не харесвам разни картинки по циферблата - пеперудки, сърчица, символи на Инг-Янг, но за спортно, неангажиращо облекло е сладурски. Обаче този надпис "Ice Love"  newsm78. Малко детинско лигав. Но не ми обръщай внимание  Peace (аз и собствените си  инспектирам по подобен начин), часовника  наистина е закачлив и има своя чар.

Общи условия

Активация на акаунт