Дъжд и слънце се редува, ЛЮЛИНчето не спира да лудува

• 14 967
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН И ИМЕН ДЕН НА МАРИНА НА БЛАГОВЕСТА!
Да е много весела, щастлива и послушна! Всичко най -хубаво на празника!

Р.Р. А Благовеста се поизгуби нещо напоследък, преди беше много редовна тук в писането. newsm78
Зита, не знам място за пикник, но ако откриеш с такова, сподели го, много хубава е идеята.
Елка-Зелка, много са ти сладки палавниците.
Все забравям да ви покажа и снимки на Ния от морето, които са май в по-голямата си част от въртележки, влакчета и прочие атракции, на които тя се оказа невероятен фен. Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397993

# 76
  • гр.София, далече, далече на Запад
Дани, благодаря ти за предложението  Hug
Сега ако ми дадеш и малко повече информация къде се намира ще ти бъда много благодарна  Hug

Честит рожден ден на Маринка на Благовеста!
Да е жива и здрава, да радва мама и тати!
И на мен ми липсва Благовеста! Запознахме се на срещата преди време оно  Mr. Green Приказни са и дечицата!
Мира, снимките са ви страхотни   Hug

Едно от местенцата което ми допада доста и е близо до Люлин е Клисурски манастир, също и Бонсови поляни но ми се иска малко да разнообрази ме затова ми се ще да чуя и вашите предложения.
Хубава и спокойна вечер от нас!

# 77
Здравейте, момичета, моля да ме включите и мен към люлинската група. Аз съм мама Гери, на 21 год, живея с моя бонбончо Иво (роден на 19.02.2008) в 6ти мрн срещу Розлин парк. Преселих се в квартала през 2007 год. Студентка съм - философия в СУ; всяка свободна минутка отделям за моя бонбончо. Засега не се сещам какво друго да ви кажа за себе си, затова пожелавам на всички ви хубава вечер.   bouquet

# 78
  • София
ger4o9088 Добре дошла  Hug от кой микрорайон си ?

zitta предоставих ти телефончето, иначе ние сме в 711 блок и парка ни е доста близо  Peace

Ние днес мислехме на пикник на Витоша да ходима ама...  Wear Umbrella cold  smile3556

# 79
  • София
Джудже,ние вчера ходихме на Витоша и си изкарахме чудесно.Но днес наистина не е за планина.
ger4o9088 ,добре дошла сред нас! Grinning
Някой има ли новини от Деси?
Да ви почерпя с днешното си творение:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63251&pid=13632943

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 11:14 от Валенцето

# 80
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН НА ОГИ!
Да расте здрав, послушен, умен и с много късмет. Нека стане следващия Бербатов.

Зелке, честит празник .

# 81
[size=14pt]Честит рожден ден на Оги! Да е жив и здрав и много спортни успехи![/size]
Ели, честит празник!
Добре дошла на мама Гери!
Ние бяхме на Перник при нашите!

# 82
  • София
Благодаря момичета Hug
Валенце,какви са тези вкуснотийки,а аз се хваля че катми съм направила за закуска Rolling Eyes

# 83
  • София
Честит рожден ден на Оги!Много здраве и късмет!  bouquet

Валенце,какви са тези вкуснотийки,а аз се хваля че катми съм направила за закуска Rolling Eyes
Да ти кажа на мен ми е по-трудно да си направя катми,отколкото мъфинки,много лесно стават,стига да имаш хартиени формички и тава за тях.

# 84
Здравейте, момичета, благодаря ви за топлия прием. Днес моето слънчице навършва точно една година и 5 месеца и за да отбележи деня подобаващо успя за пръв път да отвори вратата на хола. Съжалявам, че не успях да вмъкна някоя вкусна тортена снимка, но все пак ви черпя виртуално и ви пожелавам слънчево настоение въпреки не много слънчевото време.

# 85
  • София
Честит Рожден Ден Оги   bouquet

Аз малко със закъснение, ама цял ден скитосвахме  Blush

# 86
Честит Рожден Ден Оги!

Ели, да ти е живо и здраво детенцето, да расте умно, послушно, гордост на мама и тати!
А това е за теб

Дани, как беше на Витоша днес? Ние ходихме през седмицата там. Беше много приятно и спокойно!
Моля те пиши ми къде се намира този манастир Св. Мина? Записах си моб.телефон и ще ти звънна през седмицата да се видим.
Ако има други желаещи за сутрешни разходки в Западен парк да се обадят.
Ger4o9088 Добре дошла! Дечицата са ни почти набори  Laughing
Вале, пак да те похваля - страхотна си. Още преди време ти разглеждах снимките - козунаците са ти страхотни  Peace Ако не те затрудняваме моля те пусни рецептата за тези мъфини.
Вени, намери ли работа? Четох статии, много се  е стеснил пазара на труда особен но в нашата сфера? Пиши как сте?

Хубава и спокойна вечер от нас!
Деси мила и теб те мисля, дано всичко да е наред при вас  Praynig

# 87
  • София
zitta ,опитах да ти пусна ЛС,но ти е пълна кутията. Wink

# 88
  • София
За Св.Мина се стига: от тук  се стига до Орландовци. От там карате по ул.Мара Бунева , излизате от Орландовци , влизате в Бенковски и карате само направо по главния път и ще стигнете до табела Св.Мина в дясно. Така го обясни мъжо  Crazy
А на Витоша не отидохме днес  Cry

Аз нали правих прощъпулник в неделя и забравих да се похваля с погачата-за сефте  Party

# 89
Ууауууууу...абе много майсторици в този форум  Hug
Дани, погачата ти е страхотни! Малките крачета само напред и нагоре да вървят! Какво хвана Влади?
Колкото да обяснението, много добре си го написала. Ще го навестим скоро!
Отивам да си чистя пощата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт