МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 314
  • 422
  •   1
Отговори
# 315
geradost , а какви според теб са героите- неутрални ли? Нима по тяхните действия не ги оприличаваш на добри и лоши?

Naughty оприличавам ги на такива с Акъл и без него,на смели и страхливци.
Между другото дори и да са лоши или добри ,не считам Лейла за такава(добра) ,вече го казах няколко пъти.Всички имат по една поне лоша постъпка,това прави ли ги лоши?

не, разбира се. "Прекалено светец и Богу не е драг", но не може за един Джемил, дето от началото се чудеше как да орезили Кенан, постъпваше от грешно по грешно и да го считам за човек с акъл. Да има мозък, НО беше лош. Поне за мен.  Peace

# 316
много е прав Кенан
най-измамения е Кенан
ooooh!
както винаги,все той страда -другите не  Whistling  ooooh!

за какво страдат другите да не би да е заради Кенан или защото Джемил прави така че Кенан да страда

# 317
Влизам и аз в клуба на пашата- забавен дядка. Домъчняло му за Ламия  Joy за "черните й очи" сигурно.  Laughing

# 318
geradost , а какви според теб са героите- неутрални ли? Нима по тяхните действия не ги оприличаваш на добри и лоши?

Naughty оприличавам ги на такива с Акъл и без него,на смели и страхливци.
Между другото дори и да са лоши или добри ,не считам Лейла за такава(добра) ,вече го казах няколко пъти.Всички имат по една поне лоша постъпка,това прави ли ги лоши?

не, разбира се. "Прекалено светец и Богу не е драг", но не може за един Джемил, дето от началото се чудеше как да орезили Кенан, постъпваше от грешно по грешно и да го считам за човек с акъл. Да има мозък, НО беше лош. Поне за мен.  Peace
Вече ти харесва ли или го оправдаваш?
И да постъпваш грешно не значи да си лош  Wink поне според мен.И децата постъпват грешно,но не са лоши   Peace

Маре,не си права  Naughty Ламия заради кого страда,Джавидан заради кого страда  Thinking

# 319
не мисля че постъпките на Джемил могата да се нарекат грешки
всичко което направи тои беше със задни мисли
а грешките са несъзнателни

# 320
  • Burgas
 ooooh! Стана тя каквато стана,нацяло се оплетоха в лъжи и интриги,ама и Ламия и тя се съгласява с всичко,пък тая Гюлай само слухти иска да си отмъсти на Джемил.

# 321
не мисля че постъпките на Джемил могата да се нарекат грешки
всичко което направи тои беше със задни мисли
а грешките са несъзнателни
никой не говори за Джемил,а за Кенан-не отклонявай въпроса  Wink

# 322
Ламия страда от части заради Кенан но огромната  вина за това стадание е на Джемил ако той ги бе оставил да си живеят живота и да не се меси Джемил но той остмъщава не иска другите да са щастливи
а Джавидан имаше огромната възможност да се раздели с Кенан и да не страда но тя си пожела да е с него  

# 323
Ламия страда от части заради Кенан но огромната  вина за това стадание е на Джемил ако той ги бе оставил да си живеят живота и да не се меси Джемил но той остмъщава не иска другите да са щастливи
а Джавидан имаше огромната възможност да се раздели с Кенан и да не страда но тя си пожела да е с него  
не съм съгласна  Naughty ако Кенан наистина искаше Ламия,нямаше да му пука какво се говори  Wink ,колкото за Джавидан -дори и да е искала да се разделят една вана с него веднага променя положението  Mr. Green

# 324
Пашата хептен ще подлуди Макбулето  Mr. Green

# 325
Вече ти харесва ли или го оправдаваш?
И да постъпваш грешно не значи да си лош  Wink поне според мен.И децата постъпват грешно,но не са лоши   Peace

Маре,не си права  Naughty Ламия заради кого страда,Джавидан заради кого страда  Thinking

децата са невинни създания, а Джемил е голям човек и знае кое правилно, кое не. Това не го оправдва. А за Джемил- не го харесвам все още, ще видя по- нататък как ще се развие героят.  Laughing

# 326
Фен клуб на Пашата има ли Laughing Пу аз в него...
Просто няма такъв образ hahaha
Аз още от началото го харесах заради бисерите му, как ги съчинява само, добре че е той да разведрява обстановката Laughing

# 327
Фен клуб на Пашата има ли Laughing Пу аз в него...
Просто няма такъв образ hahaha
Аз още от началото го харесах заради бисерите му, как ги съчинява само, добре че е той да разведрява обстановката Laughing

Той в началото добре се справяше, щото и синът му му пригласяше и се получаваше чудесно, пък сега сам си ръси глупостите.  Laughing

# 328
  • Варна
Не мисля, че Джемил е разделил Кенан и Ламия. Stop Напротив в началото даже искаше да ги събере.

# 329

децата са невинни създания, а Джемил е голям човек и знае кое правилно, кое не. Това не го оправдва.
Аз казвам същото и за Кенан  Peace

Хексе така е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт