Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 891
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 245
Лекарят е бил нает от AEG, тъй като Майкъл е казал, че не може да издържи 50 концерта (след като разбрал ,че са го измамили), защото здравословното състояние не му го позволява. Те са казали, че ще бъде под лекарско наблюдение и съответно са плащали на този д-р. Тъй че да си тренира спокойно, иначе да му мисли, щото става върпос за милиони. Семейството му не е дoпускано точно от хората на AEG. Вече всеки може сам да си интерпретира защо е нужно убийство и в чий интерес е, ако Майкъл е решил да предприеме нещо, включително и семейството, защото едва ли са такива изроди. AEG са съмнителни с всичките си действия, още повече, че са го измамили с договора. (Джърмейн намеква тънко).

# 1 246
Въпреки тежката тема ми стана смешно.Такива следователи излезнахме...

Вики,помни ми думата-нещата ще се потулят!

Песента се казва"Speechless" и е от албума "Invincible"
Лили, само при думата "тежка" ми се сви стомаха, а не знам какво ще стане, ако си я пусна да я слушам  Confused Sad

Ех, тоя Майкъл!

Но пък е много красива!!!Многоооо!

# 1 247
  • София
днес чух, че на концерта си на 29 август в София Мадона щяла да изпълни 6 песни на Майкъл в негова чест. дано, това много ме зарадва, защото въпреки че не съм й супер фен имам билети за концерта и се надявам да направи нещо наистина запомнящо се.

Fall Again - много хубава и нежна Peace

# 1 248
  • Варна
Лили, само при думата "тежка" ми се сви стомаха, а не знам какво ще стане, ако си я пусна да я слушам  Confused Sad

Ех, тоя Майкъл!

Аз пък не мога да слушам друга музика освен неговата. Относно това,къде са били близките му и защо не са му оказали подкрепа, мисля че се помага на някой, който търси помощ, или поне не я отхвърля. Съдя по себе си - много мой близък човек отказва да разкара от живота си друг, който му носи само болка и унижения, като с това самият той наранява другите около себе си, които го обичат(ама и аз едни обяснения..), и говориш, обясняваш, няма.. стена, то не вдява бе, и си казваш - ми да си троши главата,аз опитах. Та  с това исках да кажа,че дори и опитали да повлияят на Майкъл, ако са срещнали подобно упорство, кой би се влачил, молил, без да се умори толкова време(зависимостта му е от години) и не би се отказал? Като тук сама си отговарям, може би единствено майка би се справила или голяма любов, незнам. Ама света им е толкова различен от нашия, не е ясно кое ги води, как разсъждават, изобщо...има да си задаваме въпроси...

# 1 249
http://www.youtube.com/watch?v=1FYYkOfdMKM&NR=1
2007ma.......kolko e slab Sad
Според мен никой не е имал интерес от смъртта му....няма логика...дори обратното точно от това са се СТРАХУВАЛИ

http://www.youtube.com/watch?v=hHJ0GVOwrs4&feature=related

чуйте го само....този човек е живеел за това...ДА ПОМАГА

http://www.youtube.com/watch?v=F1xUqiI92JQ&NR=1

джентълмен Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 22:12 от anilevi

# 1 250
Джо не е пипнал и стотинка от парите им, личните им, сигурно е единствения родител на деца звезди, който не го е направил, но това, че е изкуфял и че говори небивалици, също е вярно, съгласете се.

да бе, сигурно с пенсията си на кранист си е купил имението в Лас Вегас и сега си гледа старините Whistling

# 1 251
днес чух, че на концерта си на 29 август в София Мадона щяла да изпълни 6 песни на Майкъл в негова чест. дано, това много ме зарадва, защото въпреки че не съм й супер фен имам билети за концерта и се надявам да направи нещо наистина запомнящо се.

Дано една от песните да е Man In The Mirror.

# 1 252

Мадона да пее песни на Майкъл???Това шега ли е?Аз я харесвам,но с това гласче само ще ги развали.

Джо не е пипнал и стотинка от парите им, личните им, сигурно е единствения родител на деца звезди, който не го е направил, но това, че е изкуфял и че говори небивалици, също е вярно, съгласете се.

да бе, сигурно с пенсията си на кранист си е купил имението в Лас Вегас и сега си гледа старините Whistling

Не забравяте,че той дълго време им беше мениджър.Все е спестил нещо за старини.Simple Smile

# 1 253
  • София

Дано една от песните да е Man In The Mirror.

дано...но аз се надявам тя да наблегне повече на танците, че не съм сигурна много в певческите й заложби Confused
ако някой й е ходил на концерт да ме опровергае, една приятелка имам - голяма фенка, тая година беше на 2 нейни концерта, миналата също...питам я"как пее?"...тя ми отговаря: "такова шоу прави, че кой го интересува" Simple Smile
извинявам се за офф-а.

# 1 254
liliyyy, благодаря!

# 1 255
Извинявам се ако се повтарям, но от кой албум е тази песен? За пръв път я чувам Rolling Eyes..Естествено е страхотна!

# 1 256

Мадона да пее песни на Майкъл???Това шега ли е?Аз я харесвам,но с това гласче само ще ги развали.

Дам, ето точната информация:

Мадона обещава култов спектакъл в София

Турнето на Мадона Sticky&Sweet е във вихъра си и всеки изминал ден се приближава все повече до София. Концертът у нас ще бъде на 29 август - рождената дата на Майкъл Джексън. Организаторите на събитието разкриха, че звездата се готви да изпълни няколко парчета на Джако. Едно е сигурно - това шоу ще е паметно и със сигурност целият свят ще впери очи на сцената на стадион "Васил Левски". Кралицата и Краля на попа ще са "заедно" в София.

# 1 257
Извинявам се ако се повтарям, но от кой албум е тази песен? За пръв път я чувам Rolling Eyes..Естествено е страхотна!

Неиздавана песен,май беше правена за "Thriller"

Ох,какво слушам сега..."Morphine". Не е нарочно.Слушам албума "Blood on the dance floor"

Знам,че сте я слушали(Superfly sister),но е толкова музикантска,че искам пак да я чуете!!!Велик е !!!

http://www.youtube.com/watch?v=8uPqBu-8pjc

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 22:42 от liliyyy

# 1 258

Само една мисъл обаче не ми дава покой - според семейството му (и тая тъпата Латоя, не я понасям) имало много хора около Майкъл, които го манипулирали и управлявали живота му, държали го дрогиран, желаели му смъртта и т.н. Е, добре де, мама му стара, защо никой от това семейство не направи нищо, за да му помогне?!?! Защо никой не взе нещата в ръце и не помогна на Майкъл да се освободи от кръвопийците? Къде беше семейството му тогава? Гледали са отстрани безучастно... Просто не мога да се побера в кожата си от яд... Нима в последните месеци от живота си Майкъл е бил съвсем сам, без близки, без приятели??? Къде са били Джанет, Елизабет Тейлър, Даяна Рос, Брук Шийлдс... Никой ли не го е било грижа какво става с Майкъл? Не мога да се примиря с това... ooooh!

Ей това и на мен ми е адски странно. Или не е точно така, или... не знам и аз. Знам само, че ако съм аз и мен някой ме тормози, баща, майка, брат, света ще обърнат буквално, но няма да ме оставят. Или техните взаимоотношения са други, или кръга около него е бил...и аз не знам какъв точно за да не може баща ти да има контакт с теб.

# 1 259
Лили,за да съм честна мога да се съглася само донякъде с теб за баща му.При положение,че съм родител ясно осъзнавам,че много по - важното е не просто да си такъв,а да си добър родител.Оценката затова идва след доста време ако изобщо дойде,но поне можеш да ликуваш ако видиш детето си порастнало,здраво ,щастливо и стойностен човек.Но за да стане това родителя трябва да осигури на детето си щастливо /доколкото му е възможно и не говоря за материалното/детство.А от там нататък естествено да чувства подкрепата ти ....Мое мнение.Ясно е на всички ни какво детство той е осигурил на Майкъл,за подкрепата - и аз не знам кой може да каже.А сега реагира абсолютно неадекватно.Чак ако каже нещо смислено му се радвам,че казва нещо вярно.Да,за скръбта формули няма,но никой не може да ме убеди,че човек,който казва за сина си,че трябва да бъде запомнен като най - продавания певец/изпълнител е ...ох,не мога дори да го определя вече.Ако искайте вярвайте,но като чух това направо ми се доповръща.Да беше казал като талантливия,най - великия,най - невероятния,най - добрия,с огромното му сърце ,с това на колко хора и деца е помогнал,с това,че докрай е останал верен на каузата си.... което и да е да беше казал....Не искам да давам оценка на поведението и думите му,но наистина ме ...хм потресе да кажа....
Колкото до концертите днес Лари Кинг предаде думите на AEG/явно да обяснят защо са 50 концертите/ та както вече знаем трябвало да са 10,продали се билетите и т.н. и т.н. и стигнали до 31.И понеже те се съмнявали прегледал го е лекар и тъй като казал,че е в добро здравословно състояние може да направи ДОРИ 50,те организирали 50  Shocked Майкъл е имал договор за 31 няма явно за тези финални 50....И ако това излезе истина.....
Наистина вече явно изкукуригвам,но то няма такава оплетена ,заплетена история.Но съм склонна да вярвам,че те са го тъпчели ,за да го контролират да го кажем.А не,че той е бил до такава степен пристрастен...Все си мисля,че ако беше така все някъде някой папарак щеше да "запечата" подобни състояния....

Вики,благодаря за уточнението,че и за тях се чудех последно как се водят,че съм ги срещала написани и по двата начина и не знаех кое е правилно  Blush

Много смесени чувства имам в момента...И ми е много тежко честно да ви кажа....

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 01:04 от mi6ince

Общи условия

Активация на акаунт