подсъзнанието може всичко 12

• 119 957
  • 493
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря!Намерих ги Peace

# 421
mijjjka , и аз съм в отбора с импланти  Peace Само, че аз си го поисках без да съм изчела всичко а само от тук наученото от теб предимнно. Усетих, че точно сега  точно това ми трябва, че вече съм готова за това. Усещанията ми са сходни с вашите и траяха няколко дена. Аз обаче си мислих, че е от слънцето и високите температури. Толкова бях разсеяна, че си забравих ключа от нас а  сега съм сама и се наложи да си разбивам вратата Wink , че нямах нерви за ключар. Вече съм в супер кондиция и ще повикам ключар де....хем смешно , хемм неприятно. Благодаря за Крион, сега привършвам една от книгите и другите ще ги изям като топъл хляб. Усещането ми за тази информация е че ми е била нужна от доста време ама все съм я подминавала.
 Да споделя, че от картата на желанията вече имам едно много важно готово желание и много Hug и   bouquet на всички от темата

# 422
Мале, колко много фенки на Крион имало тук  Grinning

Мише, много интересен линк...мерси! Hug

Дарена...да, и аз така. Като чета някои истории от вас, все едно виждам себе си... нали хората  сме едно цяло! Hug

Вела и за мен картинката за визуализация  като отворих линка беше  Shocked....направо паднах Joy

bluelady_D...браво ето това да се чува! Много се радвам за теб!  Hug

Пинкито..на права път си...дерзай и  успех!  Hug

Аталанта...успех отново и с другото интервю!  Hug

svetli333...добре дошла!  Hug И приятелски съвет за Крион...чети книгите като почнеш от 1-вата, карай подред, без прескачане на томовете. Навързани са и си имат развитие...затова ако почнеш например от 3-ти том, някой неща няма да са ти ясни и ще ти звучат объркано, защото са обяснени в 1-ви и 2-ри Peace Аз почнах направо от 2-ри...и бях  #Crazy newsm78, та се върнах на 1-ви... Laughing Приятно четене!  Hug

Момичета, почивката ми свърши, та днес ми е първата работна вечер...добре, че гласа ми се "завърна"... Joy  иначе без него съм загинала... Laughing

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 21:35 от ЧервеноВинце

# 423
  • Universe
Моля, изпратете  от Вашата позитивна енергия на дъщеря ми Мануела  - бременна в 5 месец и на чаканото юначе Praynig
На ФМ  откриха киста на мозъка на плода, която теоретично  е нормален етап от неговото развитие - от тях после произлизат мозъчните структури, но има и друга вероятност.
Помолете се  всичко да е в нормата и резултатите да бъдат отлични  Praynig
Благодаря Ви  bowuu 
Изпращам любов и положителна енергия на всички, които се нуждаят от нея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

П.П. Тя има твърдото усещане, че всичко е наред   Peace

Много интересни линкове сте пуснали, ще се възползваму от тях   bouquet

# 424
До всички, които сте поискали имплант - как сте със здравето? Забелязвам, че почти винаги, когато съм у дома (и само тогава), ми се вие свят и ми прилошава. Това продължава доста време вече Confused
Имате ли световъртеж и главоболие?

# 425
humanis, много се радвам, че имаш вече реализирано желание от Картата си   bouquet
При миналото новолуние ли я прави или на някое предишно?
Благодаря ти и за споделеното около импланта  Hug
Като стана въпрос за инциденти - не мен също ми се случи един малък и неприятен, на третия ден след искането на инпланта се спънах и си ударих доста лошо коляното и дълго време след това ме болеше   Confused Сега като се замислям в ретроспекция, май и за мен това е било знак да намаля малко темпото  Rolling Eyes

Обаче наистина ставаме доста Крионки тук  Laughing

Винце, успех на първата работна вечер     bouquet

lenny_pld , стискам палци всичко да е наред  Praynig

Elizabeth_ , аз не наблюдавам подобни симптоми.
Вероятно имаш доста неща за чистене и доста кармични ситуации за разрешаване... Някъде бях чела, че при някои хора процесите преминават с тежки физически симптоми като повръщане, гадене и други. Явно по този начин организма се чисти и на биологично ниво, не само на кармично  Rolling Eyes

# 426
  • Добрич
lenny_pld, много положителна енергия за бебенцето и неговата майка. Щом е спокойна и сигурна в крайния резултат, значи, че всичко ще е наред. /казвам го от опита с моята бременност/

# 427
  • Варна
lenny_pld, и аз изпращам цялата си положителна енергия на дъщеря ти и неродения бебок.Всечко ще е наред с тях,сигурна съм Hug Hug Hug.

Аз рядко пиша,предпочитам да ви чета и да попивам информацията и страхотната енергия която излъчвате.Имам чувството ,че съм на светлинни години от вас,медитация,и други неща са ми съвсем чужди.Но с повече упорство и желани,както знаем всичко се постига.като ви чета разказите,усещам че и аз съм изпадала в подобни ситуации ,без обяснение.Без да знам за момента,какво означават.сега като връщам лентата...си давам отговор на доста неща,с ваша помощ.
Искам да ви кажа,че благодарение на вас,се чувствам супер,с високо вдигната глава съм и с необходимото/не в повече ,де Laughing/самочувствие.Даже вече винаги намирам,къде да паркирам Wink

Исках да ви споделя нещо,още от както дойдох при вас в темичката,но все не оставаше време.
та сега,накратко/до колкото е възможно/...

Преди около 10 години,имах връзка с мъж,който много обичах.Бяхме страхотна двойка,всички много ни се радваха.Чакаха ни само,кога ще кажем че се женим.В един прекрасен ден,всичко свърши.така бързо както и започна,преди 3 години.Бях като болна,исках да умирам и други такива,ясни са ви.Молех Бог да ни събере,не можех да живея без него.както и да е,не се събрахме/и Слава Богу/.Тогава си казах,Няма Бог,ако имаше  той нямаше да позволи да се разделим и т.н..След година/вече познавах съпруга си/преоткрих Бог,съвсем случайно за мен....и живота ви се промени.както вече казах,се бях запознала със страхотният си съпруг.много го харесах,той беше пълната противоположност на предишния.казах си,колко ли би било прекрасно да създам семейство с него.и всеки ден,след работа,по пътя за вкъщи,започнах да се моля на Господ да ни събере,да ни дари с дом,деца и т.н..Всеки Божи ден,аз повтарях на ум/а понякога и на глас,едни и същи думи/.След време,вече на друга работа, една вечер нямах какво да правя,и изведнъж ми хрумна ,да напиша мислите си на лист.Взех листа и започнах да пиша.Боже моля те,и написах мечтата си,да се оженя за този човек,да сме много щастливи,да се уважаваме, да имаме деца,Бог да ни закриля и т.н.сгънах листа и го прибрах.от 4,5г сме женени,имаме прекрасно семейство и страхотно дете.И до сега пазя листа в портмонето си.Откога съм знаела тайната...а съм била сляпа да разбера.И така...

И мои желания,започнаха да се изпълняват.от това новолуние.Вярвам страшно много.Силна съм....

Обичам ви и ви прегръщам всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 00:35 от jorjito

# 428
  • България
Здравейте,момичета!Чета ви с интерес.Много ме вълнува всичко,за което пишете.Ще ми дадете ли повече инфо за картата на желанията,кога се пише  и др.Благодаря ви предварително!

# 429
lenny_pld, стискамe палци и пращам енергия за Мануела и за 5 месечния юнак в коремчето и!  Hug

Мише, първата работна вечер мина чудесно!Мерси!  Hug

Перуника, за картата на желанията... Мишето е дала  линк в началната страница, как и кога да се направи .Иначе подробности има в началото на тази тема и в края на предишната. Хвърли едно око и ще намериш всичко необходимо.  Hug Иначе,най-добре е да се прави картата на новолуние, когато лунате е в първата си фаза, тоест когато  расте!  Hug

jorjito...много хубава история! Да, понякога, когато сме слепи за "истинското" и когато то се появи истински"проглеждаме"  Laughing Но най-важното  при теб е, че всичко си е дошло на мястото!  Hug

Elizabeth, не се плаши от драстични появи на нови болежки...това е нормално.  Wink В период на прочистване си. Hug Аз лично нямах главоболие, но се появи кратка депресия и изчезване на гласа и други странни усещания... Crazy но всичко това отмина.  Laughing При всеки човек е различно...но важното е , че сега  знаеш защо се случва. За добро е!  Grinning

bouquet

# 430
  • Добрич
Когато говорим за карти, списъци и т.н. винаги уточняваме , че най- добрият вариант е новолунието или в краен случай първата фаза /четвърт/. Но всъщност Луната нараства и през втората фаза, тъй като расте до пълнолуние. Защо никъде не се препоръчва и тази фаза? Може би защото нарастването е по- малко като период и освен това е само 1/4, а в първия случай е по- продължително и е 1/2. Ще ми е интересно да споделите, ако имате информация по този въпрос.

# 431
Когато говорим за карти, списъци и т.н. винаги уточняваме , че най- добрият вариант е новолунието или в краен случай първата фаза /четвърт/. Но всъщност Луната нараства и през втората фаза, тъй като расте до пълнолуние. Защо никъде не се препоръчва и тази фаза? Може би защото нарастването е по- малко като период и освен това е само 1/4, а в първия случай е по- продължително и е 1/2. Ще ми е интересно да споделите, ако имате информация по този въпрос.

Така е, Луната нараства до фаз Пълнолуние, но енергията е най-силна в самото начало на Новолунието, през първите няколко дни. Това е новото начало на обновлението и затова е хубаво да се използва именно то  Wink

jorjito, благодаря за споделената история. Ето, ти сама знаеш как "работят" нещата  Peace
Ще се радвам, ако се включваш по-често  Hug

И никой не е "на светлинни години" от никой друг в нито едно отношение  Grinning

# 432
         Разгледах много внимателно цялата систематизирана информация в началото на темата, за съжаление не мога да открия от поредицата за Крион 1  и 2 част.
         Наскоро ми подариха книга на Норбеков, дали има някой, който би могъл да сподели впечатления от него!
         Благодаря!!!!!

# 433
Пускам писмото на тази жена за Elizabeth_ и за другите, които е вероятно да преминат началната фаза след искането на импланта с по-неприятни симптоми:

"Скъпи Лий,
Това едва ли ще бъде едно от писмата, които би искал да включиш в следващата си книга, тъй като преминаването ми през процеса на импланта беше съпроводено от много физически оплаквания.
Бях решила да организирам пикник, на който да обсъдим книгите на Крион. Така през август 1994 г. беше поставено началото на нашите ежемесечни срещи под знака на Крион. На въпросния пикник бях в процес на промяна. Наред с другите проблеми, каквото и да хапнех, ми се гадеше. Не бях никак приятна компания. Когато оплакванията отшумяха, започнах да страдам от синузит и главоболие. След тримесечни опити да обясня защо лечителката не може да излекува себе си, се уединих в моето светилище и проведох много ясен разговор с Крион.
Признах му през сълзи, че повече не издържам. Омръзна ми да боледувам, да плача непрекъснато, да се чувствам толкова самотна, да нямам пари. Не знам как да обясня случилото се, но свещите угаснаха, а касетофонът спря... а аз приставах да плача.
Оттогава не съм проляла нито сълза, ако не броим сълзите на радост. Неразположението изчезна. Бях мно¬го щастлива, че отново се чувствам добре, но по-важно-то е, че откривам съвсем нов смисъл в живота. Промяната, продължила три месеца, се отрази благоприятно на живота ми на децата ми и но всички приятели и ученици. Сърцето ми е толкова преизпълнено с любов и единение, че не си спомням някой или нещо да са ме тревожили някога...
С обич и уважение, Кати Грийн Тонауада, Ню Йорк"

# 434
Ха-ха, Винце, поздравления за сполучливата първа работна нощ след отпуската...
Първия работен ден след моята отпуска бях като махмурлия Joy, на всичкото отгоре трябваше да приема всички поръчки и ангажименти, защото на следващия ден колежката излезе в отпуска и две седмици бях човека-фирма ooooh!, цяло чудо, че нищо не оплесках, благодаря на Ангелите, че бяха с мен. И на мен ми е изчезнал гласа, особено сутрин направо грача. Аз не работя с него, освен разговорите по телефона, но пък нещо много се бях разфилосовствала Mr. Green и го приех като знак  smile3505

Общи условия

Активация на акаунт