АВГУСТинчето навършва ТРИ , продължаваме с лудите игри!

• 19 620
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит Рожден Ден, Маарти!   bouquet

Разледах снимките и съм спокойна вече Heart Eyes Heart Eyes

# 151
  • у дома
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Марти   ura  Gift   newsm59  ura  честит празник на мама!  Hug   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Кало и Ирма на патерица   ura  Gift newsm59 честит празник на мамите им  Hug  bouquet

Здраво, безгрижно и слънчево детство желая!!!

# 152
Честит рожден ден на малкия красавец Марти! Да расте здраво ,усмихнато и умно дете!

И аз разгледах снимките порадвах се и на Кало и на Марио и вече мога да си легна  Mr. Green

Ванче много  Hug, съжалявам за загубата ти!

Ето и кафенце за отскок на ранобудните :

# 153
# 154
  • София
Момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания! Много целувки от нас  Hug

Честит празник на Кало, със закъснение, да расте здраво и умно дете   bouquet

# 155
МОМИ4ЕТА ДА ПО4ЕРПЯ МОЕТО МОМ4ЕНЦЕ ДНЕС СТАВА НА ЦЕЛИ 3 ГОДИНИ.ДА МИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА НИ РАДВА 4ЕСТИО НА ВСИ4КИ ДЕ4ИЦА ДА СА ЖИВИ4КИ,ЗДРАВИ4КИ И МНОГО БЕЗГРИЖНИ ИГРИ  bouquet

# 156
Чести рожден ден на Хектор на Рози24!  bouquet  Рози да ти е жив и здрав рожденика! Сложи някоя снимка в албумчето да видим колко е пораснал. Hug

Ванче съжалявам за загубата ти. Flowers Rose Flowers Rose

# 157
# 158
Честит рожден ден на Марти! Весели игри и много здраве!

Елен, честит празник на цялото семейство! много сбъднати желания!

Честит рожден ден на Хектор! Много да ви радва и да е здравичък!

Рози, честит празник и на вас!

Цвети, чудесни сте на снимките, вечно усмихнати, на Марио сигурно му е било весело във водичката, представям си как се е кефил на влакчетата и при рибките. Пу-пу, голям е сладур. А таткото все едно е за снимки за някои филм, даже може да се справи и с дубльорството на Уил Смит.

Сутринта за първи път, Даниел не "не иска ходи на гадина. Утре ходи", миличкият ми. С такива увещания тръгнахме, ревахме и двамата, госпожите се учудиха какво става. Представям си като се роди Павката, как ще преживее и в нова група, ново място, нови хора, а ако не съм и аз да го водя. Много ми е голямо слънчице и ми е мъчно, но после видях лелята и тя каза, че закусил и отишъл на гърнето.
Оплаках ви се.

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 10:16 от pepejeans

# 159
  • София
Честит рожден ден на Хектор! Да е здрав, щастлив и да слуша и радва мама и тати!
Hug

# 160
  • гр.София

Рози,Честит празник на порасналото ти момче!С най-добри пожелания!

Албена, дала съм задача на Пепи да изчете в интернет какво има за щъркелите и да ми разкаже. Сега срича,горкият.

Ваня   TiredHug

# 161
  • София
Рози, да ти е жив и здрав и много радост да ви носи!

# 162
Рози24, честит ти рожденник Hug Да е много здрав, щастлив и късметлия  bouquet

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 12:22 от albena_vlady

# 163
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ СЛАДУРЧЕТА - КАЛО, МАРТИ, ИРМА И ХЕКТОР! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ!

Ванче, моите съболезнования! Cry Прегръщам те силно!

Гого отново е на вилата с братовчедка си, а другата седмица отива на другата ни вила с майка, където са други бравовчедчета - 1 кл и 3 кл. Въобще опитваме се да разнообразяваме дните му преди да тръгне на ДГ. Mr. Green

Ние с татко му пък правиме ремонт на апартамента и е много забавно...той боядисва с латекс, а аз пия кафе и му приказвам...все пак и това е помощ. Mr. Green

Снимките наистина са разкошни!

# 164
  • София
ЧРД на Хектор   ura

ВСТ моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

Анди вие с Блу ще си забравите как ви изглеждат децата  Laughing.....пък и после Гого може да не иска на детска, че там живота може да не е толкова разнообразен  Joy .....

Общи условия

Активация на акаунт