ОСМОКЛАСНИЦИ - трето класиране

• 31 673
  • 377
  •   1
Отговори
# 360

Осмокласника виси на игрите по цял ден.

у нас е същата работа Crazy
играе се на компа до 3-4 през нощта
спи се до обяд   и така
не му давам много зор за каквото и да е

# 361
  • гр. София
Мънки,ти направо ме разби!  #Crazy
А аз си мислех,че моя прекалява.Вчера издадох заповед да се играе до 20 ч. Crossing Arms

# 362
ох ,сама съм си виновна
зимата в един момент  обещах да прави  1 месец лятото квото иска  и да играе до когато иска
и сега няма мърдане
той от своя страна също обеща старание
още няколко дни и ще мине тоя месец Mr. Green

# 363
  • София и там където не се пуши
А аз си мислех,че моя прекалява.Вчера издадох заповед да се играе до 20 ч. Crossing Arms

Моя би ме попитал, ако му наредя същото - Ти луда ли си  Joy

# 364

Тъкмо да попитам Елица-тя хубаво раздава заповеди, ама спазва ли ги някой, и Дороти ме е изпреварила. Аз какво да кажа......-съъъъъщото. Тези деца (пардон момчета) да не са клонирани бе, нали забраниха опитите с оФцътъ Доли.

# 365
моя играе на wow
други момчета на неговата възраст няма наоколо
и така
виси на скайпа и в играта
говори си със съучениците нон стоп

# 366
Аз си мислех ,че само аз не се справям с моя синковец и компютъра.
Сега е при баба си за 10 дни и тя всеки ден ми звъни , че това дете няма никакъв режим , няма възпитание,
отговаря и и я прави луда. А тя е от "вампирите" дето каквото каже трябва да се спазва. Rage Е сега се е видяла в
приключение,дете става в 14-15 часа , сяда на компютъра , казва и да не го безпокои и да не му нарушава мисловния , стратегически процес и да си гледа работата , така до 20ч. после ходи да играе баскетбол докато се стъмни и после на компютъра до 2 ,3 часа.
Баща ми , който е "мъж под чехъл" се кефи devil и ми казва , че майка ми си е намерила майстора. Представям си картинката! ignore2 spam2

# 367
  • София и там където не се пуши
Аз не експериментирам да пращам децата при майка ми, защото - нямат никакъв режим, невъзпитани са, дори това, че е възпитавала мен и било голям провал  Joy  Joy  Joy

# 368
 Joy Joy
същата работа
то и никой не изявява желание да ги гледа де Laughing

# 369
Ха здравейте.Само да не спамя пак.
Същата картинка е вкъщи.
Висене на компа-по-точно скайпа,ходене по МОЛ-ове.Не че се купува нещо,но пък се навъртат километри.
Преди бях против скайпа,но сега съм на друго мнение.
Как по друг начин ще общуват с толкова приятели наведнъж?
И сега се сещам-гледам на първа страница-проза,поезия,литература-никой ли не чете?
Поне вкъщи не!

# 370
  • There I was on a July morning
Бях се отчаяла от режима на дъщеря ми, но сега виждам, че явно това е масово-тинейджърско всекидневие. Shocked
Книгите от списъка, не ги ще. В момента препрочита някой от томовете за Хари Потър.

# 371
  • През девет земи в десета

Тъкмо да попитам Елица-тя хубаво раздава заповеди, ама спазва ли ги някой, и Дороти ме е изпреварила. Аз какво да кажа......-съъъъъщото. Тези деца (пардон момчета) да не са клонирани бе, нали забраниха опитите с оФцътъ Доли.
Joy Joy Joy

А моите се изпълняват,от каката ни,която утре навършва 18 години и от осмокласника,че и от 3-годишното дребно,което ми навява мисълта,че е крайно време и аз да променя и  покажа истинската си същност, било на аватара,било изцяло,заедно с ника Mr. Green

# 372
Пиги, вие дето сте с по три деца, сте друга бира. При вас има желязна дисциплина. Не знам как го правите това (познавам още една такава майка-абе ред има в къщата) -умение, магийка-подскажи?

# 373
Пиги, вие дето сте с по три деца, сте друга бира.

Така е.Трябва си твърда ръка ,иначе толкова много деца ако ми се качат на главата?
Вкъщи  "лошата" съм аз.
Ама сега се правя на добричка и либерална,защото си беше изтощителна учебна година.
Предполагам при всички е била такава.

# 374
  • През девет земи в десета
Нямам идея как точно се получава,сигурно ако не ставаше,нямаше да се навия на три деца,въпреки молбите на мъжО.Просто ме слушат.Рядко се налага да повишавам тон,но ако викна става страшно.Боят пък изобщо е изключен като възпитателно средство. Абе явно съм си зла и това е то Laughing

Общи условия

Активация на акаунт