LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 962
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 330
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-pailletees.aspx?product … &numberpage=2 тези отговарят ли си, ако да, то много жалко, защото няма сиво друго освен 39 и нагоре ?
За мен си отговраят на номер 39 стелката е 24 см Peace

# 331
Момичета някой има ли тази пола какъвто и да е номер да даде някакви размери и каква е материята Praynig

много благодаря предварително   bouquet
Имам я точно този цвят р.40, отговаря си. Аз лично страшно много си я харесвам, имаше обаче мнения на някои момичета, които не я харесваха. От памучен плат е  Peace

# 332
От Варна някой получил ли е поръчка от 8-ми?
Вчера си взех от 8ми но пощата, чакам от същата дата и за митница  Peace

# 333
Чувствам се преластена и изоставена.
Условията при, който можеш да ползваш намаление от 20 евро от поканата на приятел са без намалени, без мини цени. Сложих две блузки от по 7,90 и следвах инструкциите на Сабинчето. Писах и и получих писъмце, койте горе-долу гласи: "двата артикула са на стойност 15.80, преспадат се от 20 евро, потвърдете плащане с картата на стойност 5 евро фиксирано". Значи ще си платя доставката. Еми не им щЪ блузките.
Извода, който аз си правя, е че нямам сметка/говоря за себе си/ да ползвам ваучера. Защото немога да ползвам код, а стоките, които влизат в тяхните условия са не намалени, което ще рече, че са скъпи. И дефакто от 20 евро, "чисто" може да се ползват 15. Това е добре за тези, които пазаруват спортни, маркови стоки. Да речем newsm78 Аз не съм от тях. Бъркам ли някъде, убагва ли ми нещо? Искате ли да посна писмото с условията, което получих от Сабине?
Като писа писмото на Сабинчето,веднага ли получи отговор и на коя стъпка от поръчката беше.Трябва да получа отговор и тогава да продължа с поръчката ли?Защото аз стигнах до 3-та стъпка,кликнах там където ми писа Сабина и писах писмо.Получих само автоматичния отговор-чаках,чаках за друг и не получих.Продължих си с поръчката и си платих всичко.Отговор получих след два дни,че не могат да ми дадат 20-те евро,защото съм ползвала друг код-ми колко да ги чакам ooooh!

Ако може дайте по-подробно инфо  Praynig , къде какво маркирате, от къде и пишете на Сабина, че и на мен ми писна да и се моля за 20-те кинта.   bouquet

На трета стъпка под начините на плащане има каре в него маркираш и по този начин и аз незнам какво става, после и пиша на e-mail и тя ми връща разбивка на кошницата. Колко ми "подаряват" и колко имам да им плащам

ZLATNA аз ли не разбирам или ти нещо бъркаш. По пощата ли искаш да им изпращаш разпечатка на тяхното писмо и бланката за изгубена поръчка@ Аз я пуснах като отговор с прикачен файл на тяхното писмо на  e-mail

# 334
И пак въпросче, ако иманякъде нагледно направено със снимки как става поръчването, може ли да ми дадете линк...?   Confused Embarassed просто не мога да се справя сама.... Както трябва да избера т падащото меня за картата.... и как да разбера, че поръчката ми е приета и няма проблем! Не искам да я правя на момента, искам да изчакам намаленията утре, ама пък как да съм сигурна че ще се правя! Ако някой, някога си е играл със скрийншотове да онагледи, нека ми помогне Simple Smile

Моля виииии   bouquet Cry
В първия пост от темата има линкове ,в които има скрийн шотове как се прави поръчката Peace

Явно аз съм смотана и не мога да откия това което търся ... Crazy просто вече се чудя, дали ще мога да се оправя ... Cry

# 335
# 336
Много. много, многоооо благодаря, вече ми се беше доплакало   bouquet  bouquet  bouquet

# 337
Пак съм аз... извинявам се...    Embarassed  Този надпис:    Je verife et je valide ma commande, означава ли че с моята карта ще мога да платя?

# 338
Мацки, много от вас поръчаха тези бермуди-бански за мъжовИтИ :

Много моля някой да ми каже как са като размер - точно, умалени, уголемени? От сайта на Вени не ми става много ясно...сякаш са по-малки. За мъж който носи 44, 42-44 ли да взема или следващия?

# 339
Mona* според мен трябва точен номер да вземеш, защото отгоре са на ластик, а с връзката могат да се пристегнат. Вземи 42/44. А ако обича по-широко може и следващия номер.

# 340
Момичета някой има ли тази пола какъвто и да е номер да даде някакви размери и каква е материята Praynig

много благодаря предварително   bouquet
Имам я точно този цвят р.40, отговаря си. Аз лично страшно много си я харесвам, имаше обаче мнения на някои момичета, които не я харесваха. От памучен плат е  Peace
Аз си бях поръчала. Според мен тази пола е за по-висока жена. Аз съм 156 см и изглеждах доста смешно в нея. Първо поръчах 38 и беше голяма, след това 36 . За съжаление не мога да дам размери, защото едната я продадох а другата подарих.

# 341
^ и аз я имам полата,отговаря си на номера и не е лоша Peace Само,че моята е в черно и е от намаления лято 2008  Mr. Green

# 342
Здравейте,момичета!Имам един въпрос,много ще съм ви благодарна ако някоя от вас ми пише!Искам да поръчам тоя бански http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces-imprime.aspx?productid=32 … &numberpage=7,блузи от ларедут нося 42/44,и се чудя дали размер 44 от банския ще ми стане?
Лек ден ви желая!

# 343
  • Монтана
може ли размери на тази туника http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9294996& … ue&ksource=-1 ако някой е има по конкретно трябва ми на размер 36 и 38

# 344
Момичета, помагайте за тези детски бермуди http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8189706& … ue&ksource=-1  - поръчах на сина ми за следващото лято 94, но за слабо дете и дойдоха едни като за сега. Мисля да везма 102 standard, че вече има, но пък да не плува в тях. Ако някой има размери ще е страхотно  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт