LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 645
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,тъкмо реших да пусна поръчка и се зачудих за тази пола: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6576524& … ue&ksource=-1  Някой има ли реална снимка?Много ли е лъскава?

Аз имам полата. Не съм я снимала,но ако още те интересува утре мога да го направя. На мен лично много ми харесва. Дълга до глезените тъмно синя с ламени нишки по дължина.  Можеш да я облечеш на кръчме вечерно време,а и спокойно можеш да си я носиш ежедневно.Това е моето мнение. Много ми харесва.

# 616
Моята е на ЦКБ и почти веднага след като ги внеса в клон на банката са налични!
Сутринта в 9ч внесох,а в 11ч вече си бях пуснала поръчката след дълго туткане и мотане Blush

# 617
Момичета, може ли един малко по-така въпрос...? Ако вече са ми блокирали парите по сметката има ли вероятност някой от артикулите да се изчерпа и да не ми го пратят...? И в такъв случай ще ми върнат ли парите веднага по сметката?

# 618
Момичета,за Варна от кои дати получавате?

Днес взех от 07.07 от митницата

# 619
rochi, моята карта е в ЦКБ, срещу 2 лв. годишно съм си включила услуга "синхрон" в момента в който ги внасям вече са ми налични парите. Сменяй банката! Иначе ще чакаме отзиви за тази чанта - и аз й се чудя много.
Да,ДА и аз ще похваля синхрон на ЦКБ  Peace

# 620
Момичета, може ли един малко по-така въпрос...? Ако вече са ми блокирали парите по сметката има ли вероятност някой от артикулите да се изчерпа и да не ми го пратят...? И в такъв случай ще ми върнат ли парите веднага по сметката?

Ако се е изчерпал преди да ти изтеглят парите - няма да ти изтеглят пари за изчерпания артикул.
Ако се е изчерпал след като ти изтеглят парите - ще ти върнат сумата за изчерпания артикул с чек или ваучер.

# 621
Да възможно е   Peace  Няма да ти върнат парит по сметката ще чакаш ваучер  Peace

# 622
  • София
И аз да питам дали случайно няма някой размери на това яке /за S ме интересува най вече/ и снимки:

# 623
Момичета,тъкмо реших да пусна поръчка и се зачудих за тази пола: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6576524& … ue&ksource=-1  Някой има ли реална снимка?Много ли е лъскава?

Аз имам полата. Не съм я снимала,но ако още те интересува утре мога да го направя. На мен лично много ми харесва. Дълга до глезените тъмно синя с ламени нишки по дължина.  Можеш да я облечеш на кръчме вечерно време,а и спокойно можеш да си я носиш ежедневно.Това е моето мнение. Много ми харесва.
  И аз  и се чудя  newsm78Какъв номер имаш? : Дай размери  Praynig

# 624
# 625
Благодаря на всички за коментарите за полата.Ще я пусна утре сутрин!Няма да ви занимавам да ми я снимате!
 Hug

# 626
Да възможно е   Peace  Няма да ти върнат парит по сметката ще чакаш ваучер  Peace
Ужас и как се процедира с ваучер и кога ще разбера това. чак като пристигне колета ли?

# 627
Е, чак пък ужас не е.  Laughing
Просто въвеждаш номера на ваучера преди плащането с карта.

# 628
Е, чак пък ужас не е.  Laughing
Просто въвеждаш номера на ваучера преди плащането с карта.
Joy Е дано не ми се налага, че какъвто съм индианец още с този Ла Редут...

# 629
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-(lot-de-2).aspx?productid= … &numberpage=1
здравейте момичета,някой може ли да ми каже тези номера как си отговарят кое е на М кое е на Л.благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт