LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 594
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Спешно ми трябва телефон на Митница Варна.  Praynig
60 41 43

# 676
  • Варна
Спешно ми трябва телефон на Митница Варна.  Praynig
60-41-43
Спешно ми трябва телефон на Митница Варна.  Praynig
60 41 43
Много благодаря.   bouquet

# 677
здравейте, някой има ли номер 30от тези кецки да ми каже колко е стелката
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bebe-fille-ou-garcon.aspx? … &numberpage=3

# 678
  • сусурлево
Има ли получили поръчките си от 13.07 за поща ?

# 679
КУФАРЪТ НА КОЛЕЛЦА СЪС 3 ПУЛОВЕРЧЕТА-КАК МИСЛИТЕ,ЗА ПОЩА ИЛИ ЗА МИТНИЦА Е
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО  bouquet

# 680
  • Düsseldorf
Просто ми иде да пребия някого!!!!!!  Twisted Evil
Не стига, че си крада от работното време, а сега всичко ми изчезна от кошницата и ровенето ми е било напразно!!!!! #Cussing out
Бойкот вече за Ларедута!

# 681
  • Варна

може ли някой ако има 37 или 38 номер да ми премери дължината на стелката Hug
37-23см
38-24см

# 682
  • Добрич
Много от вас си купиха от тези хлебопекарни, моля за мнение на тези от вас които вече са ги ползвали

аз се колебая между тази
http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-500-a-750-g.aspx?pr … &numberpage=1
с по-малък грамаж на хляба е, но с повече програми
и тази
http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-1125-kg-(xbm-538).a … &numberpage=1
по-голям грамаж на хляба, по-мощна

newsm78
Аз също имам първата, от няколко седмици вече. Много съм доволна. Нонаистина грамажът по книжка го дават700 и 900гр а според мен можеш да си правиш колкото си искаш - зависи от дозата на рецептата. Според мен другата е много голяма. Зависи колко човека сте и колко хляб ядете Flutter

# 683
Моля ако някой е получил вече това да ми каже хубаво ли е на живо, отговаря ли си на номера... абе изобщо да сподели впечатления и евентуално и снимчица  Laughing

# 684
Момичета,за гръдна обиколка 100см,какъв размер сутиен да поръчаме?
Благодаря ви!

# 685
Пиша с молба за помощ  Praynig!
След 20 писма от моя страна днес видях това:

Pour parrainer vos proches, vous renseignez leurs coordonnées ci-dessous.
Dès que vos filleules sont inscrits sur le site, vous recevez vos premiers avantages.
Dès que vos filleules ont reçu leur commande, vous recevez encore des chèques achat.
 COMMENT LE PARRAIN UTILISE SES AVANTAGES ?
Après l'inscription de votre filleule, vous recevez un premier chèque achat de 5?*. Lorsque votre filleule a passé et reçu sa première commande avec son chèque achat de 10?, vous recevez alors un chèque achat de 20 ?. Cette réduction est valable sur tout le site laredoute.fr.

COMMENT LE FILLEULE UTILISE SON CHEQUE ?
Votre filleule reçoit un mail de parrainage et clique sur un lien d'inscription. Une fois son inscription enregistrée, votre filleul reçoit son chèque achat de10?* qu'elle doit tout simplement utiliser lors de sa première commande. Cette réduction est valable sur tout le site laredoute.fr*.

*Selon conditions indiquées dans le mail de réception de l'offre.

Date Filleul Statut Chèque-cadeau
21/07/2009  SOTIROV SVETОSLAV  Adresse e-mail validée  CHEQUE ACHAT 5?  
25/06/2009  STEFANOVA NADIA  Filleul actif  CHQ ACHAT 20?

Писах им писмо с прикрепена фактура за 20те евро, после писах писмо с искане на ваучер. От тях едно и също стандартно писмо (проформа) и толкова.
Моля Praynig, някой, който е минал по моя път да ми обясни какво точно трябва да направя. Има ли смисъл да се занимавам с тези ваучери или само си губя времето. Може и на лични. Благодаря от сърце на всеки отзовал се  bouquet.

# 686
  • София
pepi7096, аз го имам, но го е получила сестра ми. Не й е харесало "точиците, не са бели а бежави, не искам"

vanina_nina, так не намериха освен една иструкция ка се ползва та ето пак Simple Smile:
Доволна съм, праи хляб 700 и 900, а не 500 и 700. Хляба е супер, кекса не ми се получи но преоблема вероятно е в готвача  Embarassed

ето как се ползва (получих "помощ от приятел", т.е съфорумка  Hug):

.....машината е много лесна за ползване. Аз използвам първа програма за печене на хляб и рецепта от книжката, само съм намалила количеството на маята и на захарта. За 700 гр. хляб слагам:
1 и 1/4 чаши /чашката от машината/ вода,
3 и 1/4 чаши брашно,
1 и 1/2 малката мерителна лъжичка сол,
1/2 голяма мерителна лъжичка захар /по рецепта е 2/
мая 1 и 1/2 малката мер. лъжичка /по рецепта е 2 и 1/2 /.
Продуктите се слагат в тази последователност.
След това натискаш бутона в средата, на който пише POIDS /той се натиска, когато правиш по-малкия хляб/ и след това малкия бутон най-отдолу в средата – START. Това е.
Има и отложен старт /двата леви бутона със стрелки/ , избираш си след колко време да е готов хляба.
От дясно, бутона, на който пише MENU е за избор на програма,
Най-десния, на който пише BRUNIR е за това, колко да е препечена горната коричка/ има едно триъгълниче на дисплея, което се мести/.

Има отложен старт.

Това са и програмите (преведено с помощта на гуглето):
1.   Основна (Basic): месене, нараства, и печене на хляб нормално. Възможност за добавяне на подправка съставки.
2.   Френски (French): месене, повдигане, и с времето за готвене. Хляб приготвени по този начин ETS обикновено леки и по-свеж
3.   Цяла пшеница хляб (Whole wheat): месене, повдигане, и, и печене на хляб. Тази програма се нуждае от план за подгряване още малко брашно, за да може да се обвърже с вода и премахнете. Тя е нецелесъобразно да се използва за програмиране отложено, тъй като резултатът може да не е задоволително.
4.   Сладко (захар хляб) Sweet : месене, нараства, печене на хляб и хрупкави захар базирани дрожди
5.   Бързо(Quick): месене, повдигане и готвене с бикарбонат или бакпулвер. Хлябът обикновено се получава малък и компактен
6.   Ultra-бързо I (Ultrad-fast I): месене, повдигане и готвене на 700 Г. Обикновено, за хляб, получен е по-малък и по-груби, отколкото на "Бързи".
7.   Ultra-бързо II (Ultrad-fast II): идентична с предходната функция, но за един хляб на 900 г.
8.   Tесто (Dough): месене и повдигане, но без приготвяне. Извадете тестото за печене на  малки пица, печене или на пара и др.
9.   Сладко (конфитюр) за готвене конфитюри и желета.
10.   Кекс (Cake): месене, повдигане и готвене с бикарбонат или бакпулвер
11.   Сандвич / бял хляб (Sandwich): месене, повдигане и изпичане хляб сандвич. Хлябът е светлина, получена с мека черупка.
12.   Печене (Bake): само за печене, без повдигане или месене. Използва се за удължаване на времето за готвене.

# 687
Моля за мнение относно този пуловер http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-col-v.aspx?productid=32 … &numberpage=2    И за този http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-2-en-1.aspx?productid=3 … &numberpage=2 - блузката дали е много рехава Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 12:37 от dst

# 688
# 689
  • Варна
Merlinski,имаме я в червено , страхотна е  Flutterи си отговаря на номера .Незнам защо си мислех ,че е дебела ,а тя си е тъничка,а  бе супер е няма да съжеляваш ако искаш снимки пиши Hug

Аз искам снимки, ако не те затруднява. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт