LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 689
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Моля за малко помощ:
Днес е опитах да пусна поръчка с Виза на SG, но срока й изтича края на този месец и не ми я приеха май. Лошото е, че поръчката е с кръгли цени, за да използвам чека от 10 Е, а сега вече като го въвеждам и не ми дава отстъпка, стоят си цените така.
Ето и какъв мейл ми пратиха по повод на тази поръчка, моля за превод:
http://www1.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ca1e0b81c436288073
Това ти е потвърдителния мейл за направена поръчка.

Meri_popins, обаче продуктите продължават да си стоят в кошницата, а понеже картата с която платих трябва да се подмени, дали да изчакаме няколко дни за да могат да ги дръпнат или? Другата карта е готова, но докато не я вземем (до края на месеца е старата) новата не се активира.

# 751
А на митница в СФ тези дни от кои дати пристигат някой има ли представа?  Confused

Аз днес получих известие (и си взех) от митница поръчка от 7.07 Peace

Наснимала съм, довечера ще споделя впечатления и снимки

# 752
  • Пловдив
Парите се теглят от сметката, а не от самата карта. Така, че не се притеснявай, щом са ги заявили в банката, ще си ги изтеглят без проблем.  Peace

# 753
Malechka смятам, че поръчката ти е приета след като имаш потвърдителен мейл. Момичетата тук са споделяли, че се е случвало да не им се изпразни кошницата след направена поръчка. Може в твоя случай точно това да е станало още повече след като не ти приема повторно кода. Не съм наясно относно проблемите ти с картата, но както вече сподели tatito парите се теглят от сметката, а не от картата!

# 754
  • София
Парите се теглят от сметката, а не от самата карта. Така, че не се притеснявай, щом са ги заявили в банката, ще си ги изтеглят без проблем.  Peace
Malechka смятам, че поръчката ти е приета след като имаш потвърдителен мейл. Момичетата тук са споделяли, че се е случвало да не им се изпразни кошницата след направена поръчка. Може в твоя случай точно това да е станало още повече след като не ти приема повторно кода. Не съм наясно относно проблемите ти с картата, но както вече сподели tatito парите се теглят от сметката, а не от картата!

Благодаря ви много, успокоих се!
Значи ще я сменим картата утре, а пък другата поръчка ще я пуснем с новата вече... Hug

# 755
момичета извинявам се за сигурно глупавия ми въпрос, но кога се получава потвърдителен имейл, днес пуснах за първи път поръчка и ми пратиха нещо ама си нямам и идея какво е, поради незнанието на френски  Embarassed

# 756
ако някой може да ми каже за какво иде реч, ще съм много благодална   baby_neutral 
si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez service_client@web.redoute.fr à votre carnet d'adresses
Aller sur le site laredoute.fr 
Mon N° de client :   
 Inscription newsletter
Bonjour Madame Miroslava Popova,
Vous venez de vous inscrire à la newsletter laredoute.fr.
Vous pouvez désormais vous tenir informé de toute l’actualité du site,
les offres à ne pas manquer, les conseils en style...
Vous trouverez ci-dessous un recapitulatif de vos inscriptions.
Merci de votre confiance et à bientôt sur laredoute.fr
ulie Areski,
Responsable relation client du siite  baby_neutral

# 757
Здравейте,ще ви помоля за малко помощ.След като изпратих писмо за ваучера от 20 евро с данните от фактурата на приятел,но не можах да  изпратя сканираната фактура ми изпратиха следния отговор       Hi,

OK. We do not issue a voucher at present. You must place an order online and to safeguard it. At the end of your order, under the basket, you have : Besoin d'une conseillиre pour terminer votre commander ? 1cliquer sur : sauvevarder ma commande. Then, you click on "sauvegarder ma commande" and you leave a message in order we apply the discount of 20 ¤. However, you cannot use an other offer because you can use one offer per order and the discount of 20 ¤ could not be applied on items with discounts or low prices or Prix Mini.

Best regards.

Не мога за разбера какво трябва да направя.Отивам на  Besoin d'une conseillиre pour terminer votre commander ?,кликвам върху sauvevarder ma commande,но не ми се получава нищо.Знае ли някой какво трябва да направя в действителност.Предварително благодаря

и аз със същия въпрос?
Момичета, след като получите това писмо, любезно трябва да поискате номер на ваучер от сабине / има го в шаблона / и той се използва Hug

# 758
Момичета след колко време си дърпат паричките французите, страх ме е да не остана и без това което съм поръчала, понеже всичко е от намалението! newsm78

# 759
  Никой ли не може да ми каже нещо за мъжката номерация за официални панталони на SOFT GREY ???
Много хора сигурно могат, но не са на линия в момента, поне аз не бях  Mr. Green Търпение му е майката  Peace
Та на въпроса - панталоните на Софт Грей са по номерация за спортни панталони и дънки, т.е. р-р 50 отговаря точно на 54 по нашенската. Между другото аз лично не видях никъде официални панталони на Софт Грей, дай линк за кой точно става въпрос.

много благодаря!  bouquet

ето и линкчето  http://www.laredoute.fr/achat-homme-pantalon-bermuda-pantalon-vi … brand=soft%20grey
Лично за мен официални панталони са тези, които се намират в раздела costume/veste под наименованието Pantalon de costume. Тези, които ти показваш са така наречените "Градски панталони", които по-точно казано са ежедневни. Както казах, те са с номерацията на френските спортни панталони и дънки. А тези, които са панталони за костюм, само те са с другата номерация, която отговаря и на нашата.

# 760
  • В La Redoute и по света
Момичета след колко време си дърпат паричките французите, страх ме е да не остана и без това което съм поръчала, понеже всичко е от намалението! newsm78
Може и след 3 дни, може и след 10, а може и повече. Зависи кога си ги поискат от банката. Но в повечето случаи е по-малко от месец. Някой банки след 30 дни освобождават блокираните суми.

ако някой може да ми каже за какво иде реч, ще съм много благодална   baby_neutral 
si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez service_client@web.redoute.fr à votre carnet d'adresses
Aller sur le site laredoute.fr 
Mon N° de client :   
 Inscription newsletter
Bonjour Madame Miroslava Popova,
Vous venez de vous inscrire à la newsletter laredoute.fr.
Vous pouvez désormais vous tenir informé de toute l’actualité du site,
les offres à ne pas manquer, les conseils en style...
Vous trouverez ci-dessous un recapitulatif de vos inscriptions.
Merci de votre confiance et à bientôt sur laredoute.fr
ulie Areski,
Responsable relation client du siite  baby_neutral

Абонирала си е за е-мейл бюлетин, просто те информират, че ще получаваш

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 22:48 от Unicorn

# 761

Блокират ги веднага, след като регистрират поръчката, а ги дърпат след като я пуснат.

# 762
Може и след 3 дни, може и след 10, а може и повече. Зависи кога си ги поискат от банката. Но в повечето случаи е по-малко от месец. Някой банки след 30 дни освобождават блокираните суми.

Хммм Sad значи може и да НЕ ми се пусне поръчка...? Това, че са блокирали парите явно не е гаранция, че ще имам колет! Сега да ги чакам да дръпнат, а после 2-3 седмици да дойдат нещата... то лятото мина  Confused Оф дано поне ми ги пуснат, че ползвах кода с който пускат тенджерите, аз заради тях най-вече се навих на 1-ва самостоятелна поръчка.

# 763
още един въпрос, може ли да се пазарува с дебитни карти или само с кредитни?  Rolling Eyes

# 764
още един въпрос, може ли да се пазарува с дебитни карти или само с кредитни?  Rolling Eyes
Moже ама зависи от банката, имаше една която не даваше тази опция. Аз лично пробвах до последна стъпка дали ще ми приеме картата и после пуснах реално поръчката  Flutter Пробвай и ти! Моята дебитна е на Пощенска банка и стана!

Общи условия

Активация на акаунт