Лято,плаж,море-ЯНУАРСКА чета коремчето пече-2010 (11тема)

• 14 161
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Цоци направо ме уби! Ти си раждала цели три пъти, ти си ветеран ние ли да ти казваме как се усеща бебето  Joy Радвам се че се оправяш, пък аз викам и до 15 декември да го докараме е успех, ще има много коледни подаръци newsm30  тука сигурна съм
Аз си го усещам от време на време и твърдя че е то, пък кой каквото иска да казва и доктора ония ден ми вика че не е бебето , но то е в моя корем не в неговия, моята коремна стена не е много тънка. Та той ми каза, че може толкова рано от 2, 3,4 пъти раждали жени по-лесно да се усети, е аз съм само един път  Party Снощи усетих едно доста по силничко побутване!

# 121
Цоци направо ме уби! Ти си раждала цели три пъти, ти си ветеран ние ли да ти казваме как се усеща бебето  Joy

Така си мислиш,че съм ветеран Hug.......Все едно първо чакам и се шашкам все едно съм на 18г.......Що да не ми кажете - аз не се срамувам да си призная, че не знам нещо или че съм го забравила......Би било по-лошо  да се правя,че всичко знам....А аз не знам всичко.....А и вече ЕГН става малко, паметта ми понякога няма достатъчно пространство за всичко, трябва да се обновява от време на време.......

Забравих...добре дошли на всички нови януарки! Да имаме добър финал всички!  bouquet

# 122
ilindi4ka, честит имен ден на патерици!   bouquet Да си жива и здрава!
КВЖ, честит рожден ден и на теб на патерици!   bouquet Дано всичките ти мечти се сбъднат  Hug
Татит, твоята рода направо изби рибата  Joy Е, не, няма такъв смях! Какъв народ сме само българите, да ни се чудиш на акъла с тия суеверия  ooooh!
Момичета, аз вчера леко прокървих  Sad
Тази сутрин веднага се изстрелях при доки - всичко е наред с бебо, расте си, даже напред върви спрямо термина, не се видя отлепване на плацентата, шийката ми провери - малка и стегната е, няма проблем там. Обаче докато ме гледаше на ехографа, матката ми беше в контракция  Rolling Eyes Та явно от това е проблемът - аз усещам какви ли не разпъвания, опъвания, но като че ли контракции не чувствам... Tired не знам, надявам се само да е нещо временно, защото се натоварих малко онзи ден и да отмине. Сега съм си една седмица болнични и си лежа вкъщи, поне ще мога да ви следя повече  Hug
Между другото май видяхме нещо...  Party Каза, че има сериозни съмнения за момче  newsm68

Успех на всички прегледи!  Hug

# 123
  • София
Мама Цоцоланка, направо ти се възхищавам за дечицата Simple Smile И аз си мечтая да имам много деца, всичките живи и здрави  Praynig

# 124
Barbie^girl, добре дошла и този път да се радваш на здраво и сладко бебенце Simple Smile

Мама Цоцоланка, усещането е точно такова, каквото го описваш, леко гъделичкаво и едвам доловимо, а аз съм от тежката категория, дано не ги докарам до 100 до края на бременността, но май на там съм тръгнала Simple Smile. Втората бременност усетих бебето още в 14 седмица, първата 17-18 и си мисля ,че не толкова от сланинките зависи, а от чувствителността на матката... Аз до сега две три вечер като легна по гръб усещам това лекичко гъделичкаво обръщане и е голям кеф Simple Smile
А за шашкането вече съм го писал, че с това съм по-уплашена от двете предишни взети заедно...

villy, това с пола на бебето беше в кръга на шегата, заради суеверията с подстригването, да не говорим, че се каня утре пак да си подрежа връхчетата, за да не ми се оплита косата, та съвсем да затвърдя "женския" пол Simple Smile))).... на ехограф още не се е видял пола, ще чакаме

Ивалекс не пише и в другата ни темичак на априлчетата `07 г, сериозно съм се притеснила....

Очертава се да пътуваме за Тетевен в събота, което означава, че отпадам от срещата - жалко...
Вече се ориентирам в стягането на багажа и не знам как ще ми стигне място с огромното количество дрешки на двете принцеси, колелета и пр..........

Приятен слънчев ден и по-бързичко да изчезват гадните симптоми от първия триместър, както и кървавите историйки......
Целувки

# 125
  • Madrid
6. Ако ти се дояде нещо, а го няма (цитирам) - "вадиш си бозката и я близваш"  Tired Thinking Shocked - чудно дали може да се приложи в центъра на София!!![/i]
Останалите, са по-добре известни бабини деветини, които повечето от вас са чували.......... Така че момичета - вземете се в ръце и действайте!  Whistling hahaha

Joy Joy Понякога се изумявам просто!! hahaha

А иначе предната бременност се подстригвах поне три,четири пъти и си имам момченце с пишленце. Laughing

Аз не усещам бебето,може би от време на време долавям пърхащи движения,но все си мисля,ча са газове. Thinking

една от нас,почивай си сега като си в отпуск,не се натоварвай!  Simple Smile

# 126
Момичета много сте чувствителни повечето, за всичко се обиждате, приемате лично и т.н., я, се стегнете Naughty

Следващата ФМ мисля да я направя при д-р Даскалов, за да имам база за сравнение.

Междудругото и аз взех такова решение, благодарение на дискусиите в нашата темичка. Wink Сега ходих при доц. Димитрова, после съм при доц. Томова и после при Марков, вече си записах часове, че графикът им е много натоварен Party

Да се изкажа и аз за зрението и начина на раждане. Предварително казвам, че нямам такива проблеми и съм нямала за цел да разуча въпроса, но това което съм чела и чувала, е че не диптърът има значение, а налягането на очните дъна Thinking

А за форцепса, мислех, че вече не се практикува newsm78

# 127
  • София
Момичета искам да попитам, сигурно сте го обсъждали де, но къде ходят на консултация мамите от София Simple Smile  Embarassed че аз предишната бременност ходех в майчин дом, но сега сякаш не ми се иска пак там... някой ходи ли в Тина Киркова Simple Smile

# 128
Момичета ако някоя не се вижда в списъка или има нещо объркано-моля пращайте на лични.

# 129
Ще давам подред, дано не забравя нещо ....  Mr. Green

Маме, казала съм ти, и аз не съм от "слаботелесните", ама това дето си усетила със сигурност е бебето. Всеки път като чета как дадена мама е почувствала бебето и всеки път се заричам да направя уточнението, че усещането не е "видимо", а е "вътрешно".

Katinche, при мене налягането на дъната е нормално, но въпреки всичко съм раждала секцио. От напъването е напълно възможно да се отлепи ретината. Само пример - при запек, когато се напъвам, за да се облекча, след това "виждам" бели искрички в продължение на 30-40 мин. Когато говорих с докторката си, тя ме посъветва по-добре да мина на лекарства, отколкото да рискувам да си докарам отлепване на ретината, било то и в малка степен... А като съм гледала по филмите как се пънат, за да раждат ... Аз не съм за там със сигурност.
А за форцепса, какво да ти кажа, преди 8 год. явно все още се е практикувал, защото го видях написано черно на бяло със четирите си очи!  Mr. Green

Barbie^girl тука може да има момичета, които ходят на консултации в Тина Киркова, но моят мъж има двама приятели от детските години, които работят там като "АГ-специалисти" и всеки път казва "Като ги познавам тези двамата, по-добре никога да не ти се налага да стъпиш в тази болница" ... До сега не съм успяла да го накарам да ми каже как се казват, защото и той е запознат със светкавичната "реклама" която ще им заформя в нета  Crazy
Аз се записах на ЖК в кварталната поликлиника... Нито е гъчканица, нито изследванията са по различни от здравната каса, нищо.

Стига толкова за сега  hahaha

# 130

violetblue-е абсолютна права за усещането на бебето и аз това имах предвид,че е вътрешно Grinning,макар 2 пъти да ми се видя съвсем ясно и тикче(което се видя външно,но за него не съм сигурна че е бебето).Момичета съвсем скоро и ритничета ще трябва да усетим Grinning.Аз съм с нормално телосложение-наддала съм до сега 2.800 в 17 седмица съм-и определено се усеща най-много поне при мен-като легна по гръб-вечер или като съм седнала в края на раб.ден.

# 131
Barbie^girl добре дошла и от мен, само хубави емоции с тази бременност  Hug
За Тина Киркова, съм слушала от много хора за Шишенкова- само лоши работи, аз натам се бях насочила, но ме отказаха! Ходя в МБАЛ Св. София по здравна каса!
Katinche  има ли разлика в цените за ФМ на различните места, аз още не съм си записала час, днес или утре и това ще свърша! /ако искаш пиши ми на лични/  Hug
violetblue как си, че съм те замислила, помага ли ти хомеопатичното лекарство? Дано Praynig
 По въпроса за очите, аз съм с частично отлепена ретина -100% секцио Cry

Момичета, утре е амниото на kakatasvrakata подсещам, да и стискаме палци!

Приятен ден на всички  newsm51

# 132
Здравей, January2010 и от мен!Благодаря,че сте ме включили в списъка , но терминът ми е 10.01.2010,а не 16.01.Моля , ако е удобно да го промените!Благодаря предварително!Приятен следобед!  bouquet
Личната поща е пълна  и затова пращам тук.

# 133
  • Пловдив
Куин kak мина при д-р дАСКАЛОВ

# 134
Tatitt ами ако някои не могат да си стигнат "бозката"(като мен) що правим?  Joy
А пък за другото с подстригването...ще взема да се офъкам къса коса та да е момиче а?Голям майтап. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт