Сладко МАРТенско човече за море мечтае вече!

• 10 340
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Ей,да сколасам и аз да се разпиша..ама и вие за един ден много сте изписали..!

Първо честит имен ден на всички-малки и големи! Да ви е живо и здраво името,и с гордост да го носите! Hug  bouquet
Нашата черква е Св.Илия и всяка година има събор(на площадчето,което се казва"На сред село" Мъжа ми много ме бъзика.. ooooh!
Та поразходихме се с днес с Ади,омешахме се в лудницата,каката намаза гердан и гривна(ама още не знае),а за Ади въртележка за количката.

От почерпките от всичко си взех,че и по два пъти! Blush Ама това не пречи да попитам  Linka_bubulinka какви хапчета пие за сваляне на кг? Аз от две седмици съм на Кларинол КЛА+ био влакно,и засега съм -3,но упражнения не правя,ако се брои ежедневното бутане на количката по тукашните баири.

Да споделя,че Ади от няколко дни активно се обръща настрани,аз я сложа да спи по гръб, тя се размърда,обърне се настрани и така заспи. Crazy Може би е въпрос на дни да прехвърли крачето и да се обърне по корем,а може и чак след месец-ще видим..

Тони нали набързо прехвърлям страниците,и ми се мерна с големи цифри 8000,и реших че сте си взели кола на сметка! Crazy Joy После видях какво си писала,да расте Рая и все така да си хапва! Hug

Еlwing
пу да не им е уроки на твоите момчета! Heart Eyes Качвай снимки по-често! Hug
Дез браво за киното! thumbsup Аз отдавна забравих какво е това,а ми се ходи и на кино,и на кръчма,и на спа... Whistling Ама да изучим децата,да ги оженим..па ще видим.. Mr. Green

От хранещите с АМ само ние ли не сме захранени,ни сок съм дала ни нищо?! newsm78

Еlg ако имате наблизо ресторант,поръчвай от там!Къде ще ти стига времето сега да готвиш за една камара роднини!Достатъчно е чистенето след това,а все пак и ти трябва да усетиш празника! Wink

Та по тоя повод еда снимка на Адриана-"Ти мене уважаваш ли ме..?!"  hahaha  Drunk   angel008 tooth

Eто още снимки и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13675873

А тези са от вчера,в северния парк,който ми липсва ужасно: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=402277&pid=13677044

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 23:31 от БОДЛИВКА

# 76
Честит имен ден на всички именяци!!!Да ви е живо и здраво името!!!
Честити месечинки на бебковците! Да са най-послушните дечица на света!
Малееееее какви са сладурчовци бебоците ви!
Да ги нацелувате хубаво от мен.

А и ние сме христианчета на 1 юни ни беше кръщенето.
БОДЛИВКА да не си давала на Ади от пяната кърма.  Joy
Любима кърмата ти след толкова месеци цедене сама ли спря?
Нали казват че като се цедиш по бързо ти спира дали е вярно, че ние вече 2 месеца сме на цедена а искам да продължа колкото мога.

# 77
Добро утро...
Станахме и ние рано-рано в 8... Embarassed

Мами, я препоръчайте комплектче за хранене... ама от безвредните пластмаси, че до 2 седмици трябва да си купим, а като гледам какъв избор има..и ще има да се чудя. newsm78

Само да поправя, че Владко не е първото христянче. Васида е кръстила Борката на 2 май (ако не ме лъже пометта).

Elg, аз не съм и написала, че Влади е първото кръстено бебче, защото знам че не е... доколкото си спомням и Яна на КаЯна е кръстена и то може би преди 2 месеца... просто се зарадвах на новото християнче. Peace Mr. Green

# 78
  • Стара Загора
Добро утро. Това от мен. Аз днес ще си имам мама чакам  я след 30-40 мин да дойде и ще поседи до неделя при нас

# 79
Тони аз си купих на томи тайп с две преградки и лъжичка,която се прибира в поставка на капака на купичката.От безвредните е. Струва под 10 лв . ,мисля,че към 8 и нещо беше.

И ние си лапаме краката и чорапите ,а пишата вечер като се къпем във ваната!

Иве още не сме се обърнали и ние от гръб по корем,само на страни.Иначе и крака премята ама не се обръща.

Диана тъкмо вчера питах в скайпа какво става с тебе,защо не пишеш,а то си нямала скайпе.Ми свали си де-> http://www.skype.com/intl/en/

# 80
добро утро Simple Smile

само да похваля бебо - днес се обърна за 1ви път от гръб по корем   newsm68

4естити месе4инки на вси4ки бебоци  Hug
и весел ден на вси4ки с повод   bouquet

много усмивки от нас, имаме си гости тези дни от парижа и шляенето не ни мърда  smile3535

# 81
Добро утро  Hug
Ние вече сами си пускаме музичките на шезлонга,ее не е съзнателно ама момчето иска да лапне играчките,а те почват да пеят пък той се нерви,вика,даже и на рев го докарва  ooooh! Laughing,цяла сутрин им се кара  Rolling Eyes
Ако не му понася кашата след колко време мога да му дам пюре  newsm78,колко време се изчакваше 1 седмица ?
Четито на месечинковците днес   bouquet Hug

# 82
  • под кривата круша
Добро и от нас Simple Smile
По повод повода:

Големи са сладури всички дечковци Heart Eyes
На Теодора доста и се зачерви мястото на убождането, дали не трябваше да не го мокря newsm78

# 83
Здравейте и от нас
Снощи Лора към 3.30 като се събуди и голяма игра падна ... чак до към 6. Какво му стана на това дете  Rolling Eyes  Просто се наспа, не беше нито кисела, нито рева, просто игра и си говори там нещо, може и от горещината да е ...

# 84
здравейте и от нас,
Ние доста поспахме днес.

Бодливка- много се бях замислила да поръчам от ресторант (то и по-евтино щеше да ми излезе), ама не знам какво стана, та готвих месо със сметана, пилешки хапки (готови, само ги пекнах) и картофено пюре (от истински картофи), бисквитена торта. То не е кофти в готвенето, а в сервирането. Един сега ще яде, един след 10мин, друг след 1 час, а Елия ще се къпе и т.н.
Няма какво да ви обяснявам, знаете как е.
Следващото ни събиране ще е на 13 септември на кръщенето на Елия и тогава сме на ресторант.

Тони- не знам дали ти или друга мама каза (а може и да не съм прочела правилно, много съм разсеяна напоследък), та само споменах за Борката. Виж пък не съм разбрала, че и Яна е кръстена.

Хайде ние чакаме Борката да дойдат и излизаме в парка.
Целувки и  Hug

# 85

От хранещите с АМ само ние ли не сме захранени,ни сок съм дала ни нищо?! newsm78

и ние..педито не ми дава,защото сме бая пухкави..сок почвам след 10 дена

# 86
Здравейте.Ние продължаваме с мрънкането и очакването на първото зъбче,нищо ново.Ама много странно,защото няма да е долен резец.Направо на кучешко зъбче прилича,много по-встрани е. Shocked Как е възможно такова нещо,нали уж от последните избиващи са кучешките?!Явно много го боли,слагах му снощи свещичка от тези хомеопатичните и панадол му давам като е голям зора,ама не виждам голям ефект.Една майка беше писала за коликите,че мислела,че е опознала всички височини на бебешкия рев,ама се излъгала-опознала ги чак като тръгнали зъбите.Че и ние така,голям зор. ooooh!
Днес с банановото пюренце срещнах по-голямо одобрение,поне не ме гледаше с отвращение. LaughingАма много сладко,бе,то не се хапва!На хип. #Crazy
А да попитам тези  с повече опит,може ли примерно да му дам половин пюренце сутрин,половин следобед? newsm78 Защото цяло май няма скоро да изяде.Аз исках да заместя хранене,но няма да стане,ще се дават за сега за опитване. Tired
Kikoikris,как върви с кашичката,не му ли понася?Аз мисля,че може и по-рано от една седмица да пробваш с пюре. newsm78
Есме,на Алекс винаги му е червено гръбчето,където е бита ваксината.И не го къпя до другия ден,така мии казва педито.А слагам риванол на компресче няколко пъти,педи каза,че става и с мед да се наложи. Peace

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 11:19 от АлЕкС-мама

# 87
Здравейте, мами  Grinning

Аз попропуснах тема и половина, но нещо ме беше налегнал мързела за четене и писане  Laughing
Пък и бяхме насам-натам  Grinning

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИЛИЙЧОВЦИ И ПРОИЗВОДНИ НА ПАТЕРИЦА!

Ние вчера отидохме до манастирчето при нас и си записахме час за кръщане другия месец - на 22-ри  Grinning Беше лудница, че то било Св.Илия манастирчето.
Видях, чи и друго християнче си имаме  Grinning

Новото при нас е, че и ние се обзаведохме със зъб  tooth Изби ни един от долните, като и втория е доста напънал да излиза  Grinning Хбавото е, че съвсем случайно го видях  Laughing Надявам се и другите зъби да ги разбера случайно  Mr. Green

Ние си хапваме пюрета сладко-сладко, пу-пу. Само, че не знам колко да й давам, за да мога вече да заместя хранене  newsm78 На нея едно бурканче от 125гр определено не й стига, защото след 30мин и си иска да суче. Тези дни увеличих малко дозата, като вчера й дадох 150гр и пак си поиска да суче след около час  Laughing Няма отърване от това цокане  Laughing Но си мисля за сега да не й давам повече от 150гр  Rolling Eyes Иначе на нас определено ни се отразиха пюретата на килата. Не знам колко е точно, но определено натежа и си имаме хубаво заформени бутчета  Laughing За сега съм въвела морков, картоф, тиквички. Пробвах да й дам карфиол, но много се разтръцка от него и го спрях. Сега въвеждам пащърнак. За следващата седмица съм й подготвила броколите  Mr. Green
За другия месец взех каша на Блевит. Не исках да й давам оризова, че в много зел.пюрета има ориз. И се оказа, че има много малко избор на каша, която да не е само оризова и да няма плодове в нея  Rolling Eyes Но си намерих два вида на Блевит и взех едната да започнем с нея. Взех и първите плодови пюрета да ги въвеждам с кашата  Grinning

Тони гледам за комплекти за хранене питаш. Аз да ти кажа най-практични са ми контейнерите на АВЕНТ, които се водят за съхраняване на кърма  Peace Събират каквото искаж количество и са много компактни. Заедно с термо-чантата на АВЕНТ са единственото нужно за храненето ни за сега  Peace Ние ядем почти винаги навън и са ми много удобни  Peace Вчера видях в нашата аптека едно много хубаво комплектче от 5 голями контейнерчета АВЕНТ от 240мл с още наколко приставки за 15лв  Peace Мисля да си го взема и него другата седмица. Аз имам 5 контейнерчета от 180мл, но в тях побирам нормално о/о 150гр. Като стане повече грамажа на пюретата, няма да мога да ги съберам. Ако го бях видяла този комплект по-рано въобще нямаше да си купувам по-малки контейнерчета  Rolling Eyes
Иначе имам и две купички на Томмее, но те за сега така си стоят. Тях ще ги ползваме, като започнем да ядем по-голями порции, защото са си доста голями купички за тези грамчета в момента. Пък и не са удобни за хранене навън.

Накрая и от нас малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13680603

Хайде, че ме зоват  Laughing

# 88
  • София
Привет!
Честито на днешните месечинковци!  Hug    bouquet
Благодаря ви още веднъж за милите думи за моите зверчета  Heart Eyes
Алекс-мама, защо мислиш, че ще пробие първо кучешкото? Често изглежда така все едно а-ха да пробие, и не се показва. Така че - нищо чудно да е резец все пак. Съчувствам ти, баткото много трудно се озъби  ooooh! , сега ще видим как е.
Есме, на Алекс само втория път му беше зачервено. Винаги си го къпя след ваксина, проблем не сме имали.
Бодливка, и твоите госпожици са прекрасни  Heart Eyes Аз още нищо не съм давала, само АМ. А снимката е страхотна  Laughing Може да направим едно албумче за забавни бебешки физиономии - ей така, дори и само да ни оправят настроението като ги гледаме.  
Веселина, честито ви зъбче! Все така безпроблемно да излизат  Hug А оризови каши, чисти, има почти на всяка фирма. Ох, сега видях, че искаш неоризови  ooooh! Embarassed Елдата на Хип е чиста, но е неприятна на вкус, въпреки че е била много полезна. Царевица май също има чиста, на Фризо, на Милупа.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 11:32 от Elwing

# 89
Ами Елвинг,то с всеки изминал ден става все по-набъбнало и алекс там си ръчка все ръчичките.Не е ли възможно първо да избият те?Де да знам,да не би пък да е резеца точно до кучешкия? newsm78
Веси,честито озъбване! Mr. GreenМое бебе всичко по-зле май ще го приема,като чета как не сте знаели,а напипвате чак после зъбчето...А ние сме такива мрънкала. ooooh!По цяла нощ се върти,поне по 1 път ставам да го разнасям през нощта,защото се буди с писък. ooooh!Абе не е за разказване моят човек. Laughing
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт