да си жива и здрава и много щастлива!Алекс,лека и безаварийна.
Малката с кеф ходи при лелите в градината и това,че вече е "Кака" е голямоооооо нещо!

Страхотни снимки! Пожелавам ви само положителни емоции и успешен бизнес на таткото! 
Нашият голям бисер ,когато плаче ,е натъжен или сърдит : "Плачи ,чите Боки"- означава : "Плачат очите на Бойко".Или пък пита защо му плачели очите
шоколад-кукулад ; Песничката за : Мама ми ,купи днес...."Мама ми ,купи гес(звучи ми ,като грес)
И други,ама не се сещам. Памперса го махнахме, вече цял месец сме без ,но нощем се поизпускаме. шамЕнет беше споменала за едни чершафчета от аптеките,но от България ли ги е купувала? Целувки на всички. 
Защо ще го гониш човека, като не знаеш какво искаш 
. Крещи ми, посяга ми, тръшка се по земята, блъска врати - откачам Ви казвам, че и таткото е на работа от вчера - няма я мъжката дума. Мен не ме чува и това е . Наумил си е вчера по обед да кара колело как ли не му обяснявах че е горещо та накрая в 17 часа бяхме вече на вън,ама преди това ми извади душичката. Днес пак си е наумил от 8 часа да кара колело- а на вън е студено има локви и духа вятър - пак обяснявам ама пак няма кой да ме чуе сега се тръшка и реве вече 30мин - голям инат. Хвърля играчки от яд, имаме един огромен камион и него блъска в стената / а миналата година правихме основен ремонт със чисто нови шпакловани стени- познайте колко си личи/ Боже дай ми сили да го изтърпя инак ще се развъртя и така ще го очешя....
аз не съм го удряла още /само веднъж през устата, иначе само дупето/, защото гонел кучето и не го оставял да се нахрани. Въйй такъв глас отпуснах тука за тея кучета и котки дето ги събират , а на въпросната без малко да и скоча на главата
. мъж ми сега е инструктиран виде ли котка или куче отгоре им с колата. Ще ми дават те акъли и ще бият едно дете заради куче. 

Обмислям да я пускам за малко в една градина близо до нас, изглежда много красива, учат 2 пъти английски, мисля, че е частна
А и детето все към нея поглежда, хем му се иска, хем пък и с мама е добре
Мисля, че ще й се отрази добре да ходи за по 1-2 часа, а и на мен също 

Всеки ден си казвам " Няма да му се карам, ще се справя!", но това детенце направо ме побърква 

И си е порастнала много! Браво, мамо.
Аз разбира се веднага реших да използвам това, като наш плюс - да обясня, че е мъничко детенцето ми, че ще е най-мъничкото в групата и не могат да очакват от него кой знае какво
здравейте и благодаря ви за милите думи
) и ще учат нови неща и ще ходи на танци. Доволна е, искала тате да купи рокля за танци, даже ДЪВЕ рокли
Ще видим от понеделник как ще е, че нещо ми е притеснено.

, да се изкажа за ината значи: ако падне и се удари казва:"Ооох, паднах!", натърква си удареното и до там. Ако не му позволя нещо стиска 'мручета и очи и вика като Павароти ААА! Аз го церя като troia, но вече ми е много добричък - пу пу!