Почитатели на Майкъл Джексън 4 - SMILE

• 34 354
  • 886
  •   1
Отговори
# 765
  • На брега на реката

Някой да пусне нова тема!

Stop Ще, ще  Wink
Първа страница се допълва. Утре ще сме с нова тема.

Moon Walk , и аз го разбрах в този смисъл. За мен, това телефонно обаждане е доста позакъсняло. Ако всичко се е случвало в момента, няма как да не се усети някаква паника. А гласа на човека, който говори с оператора ми изглежда спокоен и сякаш отговорите са предварително намислени.

# 766
But he is not responsible for anithing, sir............

He's not responding to anything, sir...

От 911 искат да го инструктират какво да прави, но той пояснява, че там има и доктор, но "той не реагира на нищо", т.е. дори на това, което доктора му прави. Тогава от 911 казват, че доктора има повече права от тях, така че оставят нещата в неговите ръце...

Много е нелепо Sad Просто не искам да си го спомням този запис отново Sad Толкова безобразно криво ми става всеки път като се сетя Sad

На мен гласа на обаждащият се ми е даже доста притеснен и паникьосан. Но когато накрая пита доктора дали е видял какво се е случило, доктора започва нещо да се обяснява и обаждащия моли просто да пратят линейка. Ей това ми е най-гадно от всичко Sad Защото моментално ми стана ясно, че доктора не иска нищо да каже или обясни, просто търси линейка, защото вече е прекалено късно....
И тогава пак казва, че той не реагира на нищо, правят му сърдечен масаж, но той не реагира... ох  Cry

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 13:27 от Millena

# 767
Едитвам си мнението за да  не  разбунвам духовете...

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 14:57 от nataliii

# 768
nataliii, не разбирам от фотошоп хич. Това, което казваш може и да е истина, но виж. На тази обработената уж и истинските шотове от клипчето - той е облечен по един и същи начин. Тоест и да е фотошопирана, какво от това? Явно са направени в един и същи ден. Според мен може би просто са искали да има снимка, на която се вижда, че е от This is it rehearsal. Aко не бяха тези букви отзад, всеки щеше да казва, че са фейк, че не са от тази репетиция и т.н. Аз така си го обяснявам.  Peace

# 769
Аз мисля ,че изобщо не са от тази репетиция. Simple Smile
Всъщност не знам вече какво да мисля... но нещо около AEG не е както трябва .Има нещо нередно там... поне така го чувствам аз.

# 770
nataliii ти ме уби
Фльор, тези надписи не са лесни за махане и слагане - конструкция е, ако веднъж е сложена, защо после да е махната, дори и да примеме, че просто са насложили неща.......

# 771
Боже,пак конспирации!

Но полезни.За последния месец разбрах,че:
Майкъл е инценирал смъртта си,
че е имал поне още 2-3 деца,
че е имал протеза за  носа,
че е имам много горещи мъже любовници,
ЕЕЕ,трябва да има и още нещо,но го пропускам.Ако някой се досеща,моля ви нека да ми помогне.

А аз ще си пусна "Scream" и ще си покрещя вместо него,че той милия вече не може.

# 772
Е, за Хелуин нали ще излиза филм с кадри от последната репетиция. Ще разберем кое-как и дали.  Peace

# 773
Лили, готови сме да напишем книга, щом аз се увличам по тези неща, дето съм човек реалист и никога не са ме интересували, значи нещата не са както трябва.
Я ни пусни линк към Sckream и да приключваме с това кой и как ooooh!

# 774
На снимките с буквите Майкъл е със загащена риза а на другите не е - според мен са снимки от две различни репетиции едните преди да дооформят сцената с буквите и после след това.
Ох знам ли вече, не ме интересува кой какво факт е че го няма и не искам да знам повече.... Cry

# 775
Ох, нямам време да чета, виждам само че сме включили целия наличен арсенал за разгадаване на...... и аз не знам какво точно

Само да питам в кои муз.магазини в София /може и Варна/ продават Майкъл? Не ща да тегля, искам оригинали.

# 776
За София провери в музикалния на самия площад Славейков и в Orange малко по нагоре от славейков....

# 777
Момичета,не ме разбирайте погрешно.Не искам поста ми да изглежда като някаква конспирация.
Както казах: исках да се уверя сама за себе си дали има доза истина в това което твърди сайта(съответно -споделих с вас). Simple Smile
liliyyy Всичко онова което си изброила аз също не вярвам в него.

Онова за носа изобщо дори няма да го коментирам.

Просто казвам ,че нещо ми е много мътно около AEG ,защото така го чувствам.

# 778
Ето ти линк,Moon Walk.Ще покрещиш ли с мен?

http://vbox7.com/play:f403d463

Между другото най-после го сънувах... newsm45

# 779
Лили, изпусна дето е щял да има двойник да го замества на концертите  Mr. Green

Аз не съм си мислела, че точно тази тема и тези снимки биха породили толкова коментари и съмнения дали са истина или не. Ами може просто да се е отпасал, знам ли. Да му е станало горещо примерно Rolling Eyes Simple Smile Според мен, ако не бяха истина от AEG щяха веднага да оповестят, защото така или иначе ще излиза филм с кадри от репетицията и щяхме да видим, че сме били излъгани. Личното ми мнение, че са от последната репетиция. Това дали снимката е била обработена или не, не показва и недоказва нищо. peace  Peace

п.п. да не разбуня духовете ама тоя конрад мъри не беше ли отговорен за смъртта на Ана Никол Смит?

Общи условия

Активация на акаунт