Дълго кърмене и цикъл

• 2 524
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
Спрях да кърмя когато сина ми беше на 5 месеца.Няма и месец след това и ми дойде. Sad

# 16
  • Бургас
На мен ми дойде в началото на 3ия месец след раждането. Кърмя редовно, и през нощта! Убедена съм, че цикъла ти е идвал, но не си забелязала, защото очакваш кървене, близко до това преди раждането. Факт е, че цикъла при кърмене представлява 2-3 ръждиви капки, които, ако си с цветно бельо може и да не забележиш.

# 17
Аз също кърмя и още нямам цикъл,нооо все някоя ще дойде  ooooh!

# 18
На мен ми дойде 6 месеца след раждането! Дъщеря ми вече е на почти 11м.,продължавам да я кърмя активно,но цикъла не е съвсем редовен още! Всичко е строго  индивидуално!  Peace

# 19
  • Велико Търново
На мен ми дойде преди половин месец - дни преди бебо да навърши 7 месеца. Бях много учудена, защото си мислех, че като кърмя активно цикъл няма да имам - но се оказа че не е така. Да видим понататък как ще е.  Simple Smile

# 20
при мен цикала ми доиде седмица след като спрях да кърмя- бебчо беше на 4 месеца

# 21
Моят още го няма  Simple Smile На почти 1г и 4м сме.

# 22
На мен цикъла ми дойде, когато дребния направи 1г и 7м. От тогава си е редовен както преди да забременея. Все още продължавам да кърмя (дори и през нощта).

# 23
Цикълът ми дойде преди 7 дни, което означава 1г 2 седмици след раждането. Много се чудих дали ще ми дойде и дали е нормално, но всички ми казваха, че са празни притеснения. Надявам се да се успокоиш  Hug

# 24
Aз от няколко месеца вече не кърмя нощем. Въпреки това цикъла ми дойде чак  на 6-я месец и сега пак на 10-я. Надявам се пак да не го видя скоро Mr. Green. Поне този път беше по-нормален Rolling Eyes.

# 25
кърмя на поискване от раждането й, залъгалки не съм давала...вода също не съм давала, но въпреки постоянното висене на гърдите ми цикълът ми се появи седмица след като се изчистих от лохиите...на следващия месец ме пропусна, но оттогава е редовен...как ще е занапред не знам...все се надявах докато кърмя да не ми идва, ама....

# 26
На мен ми дойде на 45-тия ден след раждането  #Cussing out Много бях разочарована,все се надявах да изкарам още малко без него   Thinking ама какво да се прави......преживях го Simple Smile Но проблема е, че всеки път малко преди да ми дойде, кърмата ми намалява със стотина мл.(знам това понеже се цедя и чинно записвам колко точно съм изцедила Simple Smile ) Досега успявах да възстановя количеството със много чести цеденета,но напоследък положението е критично и едвам изкарвам за 2 хранения,а бебка все още е почти изцяло на мляко,макар да е на 8 месеца и половина.

# 27
Днес ми дойде за първи път,а сме на изключително кърмене на поискване и дори нощно време-почти на 7 месеца сме!Притесних се,затова изчетох Нета Crazy за мнения,но явно е нормално и индивидуално за всяка жена!Защо тези неща не се обясняват още в родилното,онзи ден и една моя приятелка си глътна граматиката,а бебето е на 2месеца! TiredКакто и да е, успокоихте ме мили дами Laughing  bouquet

# 28
Дойде ми 10 месеца след раждането, без да съм променяла начина и интервалите на кърмене(на поискване, през 2-3 часа, включително и нощем)!

# 29
На мен ми дойде на 7  месец, един месец след като спрях да кърмя

Общи условия

Активация на акаунт