Go Jane - Летни страсти край морето,всички сме с Go Jane на крачето! - Тема 6

• 19 869
  • 519
  •   1
Отговори
# 210
Ако са ти ниски, т.е. с равно подметка няма да имаш проблем, според мен. Обикновено при тези на ток има разминаване. Стискам ти палци, всичко да ти е по мярка. Hug

# 211
  • София
Мерси  Hug Двата са по-ниски, а третия е с ток.
Ще докладвам после.

# 212
момичета имам питанка, не ми се рови сигурно е коментирано. Пуснах поръчка с дебитна карта Мастъркарт, но ми отказаха доставката, ще ми приеме ли Виза електрон дебитна или може само с кредитни карти да се пазарува?

# 213
момичета имам питанка, не ми се рови сигурно е коментирано. Пуснах поръчка с дебитна карта Мастъркарт, но ми отказаха доставката, ще ми приеме ли Виза електрон дебитна или може само с кредитни карти да се пазарува?

Аз съм с дебитна на ЦКБ и нямам проблеми.

# 214
Аз съм с Виза електрон дебитна, и нямам проблем.

# 215
Да, правилно ти е обяснила жената. Щом е казала продавачите, смятам, че тя има предвид физически лица. Wink Сайта за обувки е фирма, т.е. продажбата се извършва от юридическо лице и при него нещата седят по друг начин- 150 евро необлагаем минимум. Има си законово постановление и с топ не може да те накара да платиш мито и ддс в този случай.

45 евро си е когато продажбата е от частно лице.
Аз обясних че е фирма не съм казала частно лице

Значи може би тя не е разбрала. То си е със закон, така че тя нищо не може да направи. Още повече, аз ти го гарантирам, понеже моите пратки минават точно през митницата в Пловдив. Сумите винаги си ги спазват. Обаче жената е много стриктна, и следи за регулярни пратки. Т.е. имаш право само на една пратка от Америка в рамките на 3 месеца. Аз така веднъж плащах мито, понеже два дни преди това пак имах пратка от Щатите. По другите градове досега май такива проблеми са нямали, но тази в Пловдив много следи. Така че имай го предвид.
А ето ти законовото постановление, което можеш да си принтнеш и да занесеш при проблем- http://info.mitnica.com/index.php?p=coment65.
Също в темата има много момичета от Пловдив, които поръчват и са нямали проблем, относно сумата.

и за Сливен е така-50 евро-ако ти е толкова колета взимаш и бягаш,ако е пове4е -айде в митницата ........

То няма проблем да ти пристигне на митница. Въпроса е за митото. На много от момичетата от София също пристигат в митница, но никой не плаща. Ти също прочети това http://info.mitnica.com/index.php?p=coment65, и при нужда, го използвай, противозаконно е да се облагат пратки които са от фирма и не са надвишили 150евро.

5 дена не съм влизала и виж каква полезна информация-Благодаря ти много Totally*Av4e   bouquet

И Хиляди благодарности и на Мар4ето -сега съм и собствени4ка на едни бели сандалетки(на майка ми й дойдоха големи)  утре ще се опитам да ка4а снимки на 4епи4ката с кра4е и макар 4е ги харесах пове4е в розово -мисля 4е няма да сляза от тях-нищо 4е са бели......Още веднъж -Мар4е МНОГО МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 216
# 217
miss piss, със здраве да си ги носиш Simple Smile

# 218
miss piss, със здраве да си ги носиш Simple Smile

bouquet Хиляди благодарности   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 219
Не се ли появи някоя обща поръчка Praynig

# 220
  • Варна
Да, да, такива ги знаем и в продавалника ги има.
Мацки, аз май ще продавам едни сандалетки, ето тези, в кафяво са, номер 7,стелката е 24.5 см. На мен са ми малко малки, мога да ги нося, но 7.5 ще са ми по-удобни. Някой ако се интересува да пише на лични.

# 221
ПУСКАМ ОБЩА ПОРЪЧКА В ПЕТЪК
пишете ми на лс

# 222
благодаря за отговорите ще пробвам с Визата пък да видим  Whistling

# 223
мацката, която ще пуска обща поръчка от къде е ?

# 224
  • На брега на морето
Момичета  newsm44 поръчката пристигна
Чакам адресите Ви на лични

Общи условия

Активация на акаунт