Go Jane - Летни страсти край морето,всички сме с Go Jane на крачето! - Тема 6

• 19 869
  • 519
  •   1
Отговори
# 255
milavanila тези първите не се виждат много добре .хубави ли  са че нещо май неизглеждат като в сайта newsm78

# 256
Ами същите са, нещо не съм се справила добре със снимането  Embarassed

# 257
Ами същите са, нещо не съм се справила добре със снимането  Embarassed
аха хубаво,реших че има разминавание на снимката с това кото са в действитеност защотоще поръчвам такива.а кой размер са
,

# 258
Ами тези са 8, но немога да ти кажа далаи си отгаварят, защото не са за мен Simple Smile Иначе ако искаш по-късно мога пак да ги снимам малко по-стрателно  Laughing

# 259
Ами тези са 8, но немога да ти кажа далаи си отгаварят, защото не са за мен Simple Smile Иначе ако искаш по-късно мога пак да ги снимам малко по-стрателно  Laughing
ако може ще съм благодарна,а също така и ако успееш да измериш стелката. Hug

# 260
Поръчката е пусната дишайте спокойно Peace

# 261
milavanila тези първите не се виждат много добре .хубави ли  са че нещо май неизглеждат като в сайта newsm78
и аз харесвам първите,но ми се струва доста висок тока....и ми се струва,че ще е доста напрежението в свода Thinking

# 262
всички ботуши в сайта ли са от изкуствена кожа?  Rolling Eyes
нали това значи, че са изкуствена -  All Man Made Material?

да се самоцитирам  Blush

благодаря Десита, чакаме вече значи  Grinning

# 263
  • Варна
По нервна от тази поръчка не съм пускала ако не се намери днес човек да поръча за около 26 долара връщам ви парите на останалите и няма да пускам #Cussing out
Деситка, така е, много желаещи, а накрая супер несериозни излизат. И аз затова се отказах от поръчки.

# 264
...
Деситка, така е, много желаещи, а накрая супер несериозни излизат. И аз затова се отказах от поръчки.

Няма ли да правиш вече поръчки?   Cry пък аз тъкмо си казвах, че ще ми е лесно да ти превеждам пари от електронното банкиране  Cry

# 265
Качих още 2-3 снимки в албумчето на първите обувчици http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=14050441 , височината на тока е 10.5см, но е дебеличък и изглеждат стабилни, на моите последните сандалки тока е 12 и е мн по-тънък и пак са удобни. Стелката обаче как да я измеря, нещо не мога да се справя, нещо от порядъка на 24 см или 25, но не съм сигурна, да не подведа някой

# 266
къде ги открихте тези обувки, аз нещо не мога да ги намеря - или подобни???  ooooh! искам нещо затворено и няма или не ги откривам а не е толкова слойно  Crossing Arms

# 267
...

Няма ли да правиш вече поръчки?   Cry пък аз тъкмо си казвах, че ще ми е лесно да ти превеждам пари от електронното банкиране  Cry
Става дума само за този сайт че може и да не пусна повече

# 268
  • Варна
...

Засега поне, че много нерви ми се образуват и най-вероятно ако правя ще е само с вече поръчвали момичета.  Peace

# 269
къде ги открихте тези обувки, аз нещо не мога да ги намеря - или подобни???  ooooh! искам нещо затворено и няма или не ги откривам а не е толкова слойно  Crossing Arms
http://www.gojane.com/36209-shoes-mesh-ankle-leatherette-maryjane-heel.html

Общи условия

Активация на акаунт