Go Jane - Летни страсти край морето,всички сме с Go Jane на крачето! - Тема 6

• 19 866
  • 519
  •   1
Отговори
# 345
 Rolling Eyes
а в сайта обувките, които са с каишка с кукичка ли са или с дупчици на каишката?
защото аз сега в ботичели мерих едни с каишка на глезена и с кукичка - ама естествено за глезен стандартен размер  ooooh! и каишката ми падаше, иначе като номер ми бяха ок. е не ги взех. интересно,  за моя ръст ако съм 50кг и 100кг не би ли трябвало да има разлика в дебелината на глезена. ама пусто, като не се вписвам в стандарта  Joy

# 346
Според вас дали ще пуснат нови моделчета с боти?кога?някой има ли наблюдения  Tired

# 347
  • София
Момичета, искам да споделя с вас, защото съм бясна.
Днес ми пристигна колета  на митница София. Отидох да го взема и се оказа, че трябва да платя мито?!?! Сумата на ф-рата ми е 178.48 долара. Обяснението беше, че така са преценили!?! След 1ч. скандали си тръгнах.
Моля, ако се сещате от къде мога да прочета в закона за митниците какви са ми правата да ми кажете Praynig

# 348
  • София
Намерих линка за получаването на колетни пратки и ще си търся правата #Cussing out

# 349
Ето линк http://info.mitnica.com/index.php?p=coment65 .
Нямат право да ти искат мито,обясниха ли ти на какво основание ти го начисляват и искат  newsm78
Аз този път реших да го пусна на адрес в малък град и дано ми се размине митницата  Praynig

# 350
Нямат право след като ги получаваш от  Юридическо лице ... Тц тц дано да се оправиш

# 351
  • София
Когато ми отвориха кашона, онази директно ми сложи печат, че съм за митн. декларация, обърна се и изчезна някъде. Търсих я известно време и реших да попитам колегите и. Мъжът беше много любезен, докато не разбра, че колежката му е сложила печата и ми заяви, че тя така е преценила?!?!?. Попитах го на симпатии ли работят, а той ме прати да се оплаквам на началника който го нямаше, разбира се! Ще отида пак, когато тази не е на работа, но ако пак не искат да го освободят, ще вдига м скандал!

# 352
Shocked доста интересна ситуация,слага ти печат и си тръгва  Rolling Eyes . Утре се пробвай да отидеш при началника,тази и да е там и да не е,все тая сложила си е печат и може би и с нея е добре да разговаряш. Защо не разпита на гишето,на какво основание имаш печат и какво трябва да направиш-жалба ли да пуснеш,с началника ли да говориш?

# 353
Пуснах обувките, пишете като ги вземете Peace

# 354
  • Варна
Момичета, чета ви сега, какви проблеми имате с митници и пощи и направо не може да ми го проумея (русата) глава/та, за каква идиотщина става въпрос. Толкова малка страна сме, а в едни и същи институций, в различните градове важат  различни закони и правила. Е как да искаме да живеем добре, след като цялата ни работа е такава. Имам чувството, че потърпевшите знаят и четат повече, отколкото тези на които това им е работата.
Знам, че са много нерви, но лично аз бих си търсила правата, при положение че съм на 100 % сигурна, че съм права.
Моите поръчки ги пускам на работното си място в Девня, който е на 30 км. от Варна и ми ги носят там, не ме карат да си ги вземам от Варна и няма никаква такса за получаване в пощата.
Успех момичета.  Peace

# 355
  • София
Излиза, че не в различните градове, а в един град, в една и съща митническа служба всеки си тълкува закконите както си иска.  Най - лошото е, че не  дават смислено ообяснение, само си прехвърлят топката един на друг. Щом имам резултат ще ви уведомя!

п.п. А толкова се зарадвах на първата си поръчка Cry

# 356
И моите ли Crazy

# 357
ar4ito  многооо съм ти благодарна за всичко и за разбирането най-вече   bouquet Heart Eyes

# 358
И моите ли Crazy

Да  Peace  На всички, с които съм се разбрала по пощата  Peace

# 359
Съжалявам за глупавият пост  Embarassed но искам да попитам заформя ли се обща поръчка скоро?

Общи условия

Активация на акаунт