Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХVIII

• 69 983
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
  • в сърцето на един мъж...
Има го и тук Светът е голям и спасение дебне отвсякъде

# 421
Тези дни се отдадох на киното и изгледах доста филми - къде бози, къде приятни Mr. Green Та рекапитулацията е:
Duplicity - странен, изключително неочакван. Жалко за добрите актьори, нещо не им се отдава партньорството. Но е интересно да се види филма.
Kochaj i tancz/Love and Dance - изключително приятен полски филм. В пъти по-добър от американските си събратя от танцувалния жанр. Препоръчвам, изгледах с огромно удоволствие! Peace
7 Things to Do Before I'm 30 - тийн филмче, става за гледане само ако няма човек друга работа.
Princess Protection Program - тийн филм за приятелството и как се променя едно момиче. Също само за разтоварване.
Tribute - преди всичко само за почитатели на книгите на Нора Робъртс. Не ми хареса избора за главната роля на Бритъни Мърфи - не й отива да се мотае с чук в ръка Grinning
Baby on Board - интересно филмче за това как се променя живота с бебе на път Grinning Много изненадана останах от външния вид на Лара Флин Бойл Shocked
Four Christmases - интересна комедия, за жалост не ме грабна, въпреки че съм фен на Рийз Уидърспуун. Прекалено преекспонирана тема, как се променят отношенията в една връзка.
Labor Pains - интересно превъплъщение на Линдзи Лоън. Приятна комедия за губене на два часа.
Banlieue 13 - много добър френски екшън. Без традиционните залитания на американското кино. Препоръчвам! Peace
District 9 - не ме заинтригува, не ме грабна, не успях да го изгледам до края.
Le divorce - приятна комедия с неочакван край.

Надявам се да не съм ви оттегчила прекалено Mr. Green

# 422
  • Бургас
За Love and Dance един глас и от мен. Peace

# 423
  • Toronto
Гледах го този филм по ваша препоръка. Наистина ми хареса, все още мисля за него, трогна ме, разтърси ме, припомни ми толкова неща. Много добре са се справили с показването на бруталната истина от онова време, за безизходността и отчаянието... попадането от един капан в друг, разбиването на илюзиите и надеждите. Различен, реален и в същото време завладяващ филм. Само не можах да разбера защо са избрали за главните роли артисти с толкова лош български newsm78 Хайде за Александър иди-ела, израстнало в Германия момчето. Ама дядо му... по едно време се чудех да не е някой сърбин, преселник в България, ама той се казваше Балабанов... Както и да е, хареса ми филма и благодаря, че го препоръчахте  bouquet

# 424
  • София
A Perfect Getaway / Перфектното бягство (2009) - не съм впечатлена, дори в началото на филма предположих как ще завърши, изгледах го, но не бих повторила.
Още един глас и от мен за Up / В небето (2009) .

# 425
Гея, ти си направила истински маратон.  Crazy

Гледах "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" и съм разочарована, бясна, чувствам се излъгана... Абе много лично го приех.  Close
Причината е тази:

Само не можах да разбера защо са избрали за главните роли артисти с толкова лош български newsm78 Хайде за Александър иди-ела, израстнало в Германия момчето. Ама дядо му... по едно време се чудех да не е някой сърбин, преселник в България, ама той се казваше Балабанов...

Героят може да се казва както си иска, но защо по дяволите тоя тъп режисьор е избрал сърбин да играе тази роля.  Twisted Evil Сещам се веднага за поне десетина имена от българското кино, които биха се справили много по-добре от него. Та той дори ми беше изкуствен. Ако толкова е искал сърбин да играе главната роля, да беше извикал Джоко Росич, той поне щеше да изиграе ролята без акцент.

За внука (героя)... Израсъл в Германия, да, ама с двама родители българи... Нищо, преглъща се, но дядото...  ooooh!
Честно, това ми отрови целия филм.  Tired Даже не ми се коментира повече.  Stop
Добре, че беше кастнал Христо Мутафчиеф, Николай Урумов и Зуека и Вълдобрев. Общо взето само като даваха тях ми беше поносимо да гледам.

Оправихме си вкуса с "Whatever Works" на лудата калинка Уди Алън.  Heart Eyes Страхотен, остроумен, пълен с лафчета, както обикновено, чалнат, ню йоркски... трибют към "кукувичите душИ". Стана ясно, че го препоръчвам, нали?!  Wink

# 426
Кюбит, имам подарък 30 гб филми от един приятел, та трябваше да си поизпразня диска Mr. Green

# 427
  Не е тъп.

# 428
  • София
Дебютът на Камен Калев "Източни пиеси" спечели Голямата награда на кинофестивала в Токио - http://mediapool.bg/show/?storyid=157814

много се радвам за големите успехи на този български филм...все още не съм го гледала, но тази седмица задължително отивам на кино!

# 429

Нямах предвид интелектуалното му богатство, а решението му за сърбин главен герой в един толкова български филм.
Гледала съм 2 други негови филма, които ми харесаха и имах толкова големи очаквания за тоя, въпреки че знаех какъв е кастинга, но се надявах, че сърбина говори приличен български. А той дори "Облаче ле бяло" изпя със сръбски акцент.
Съжалявам, ако съм те засегнала лично (теб или някой друг), не е била това целта ми. Но нали все пак може да си изказваме мнението без цензура в темата...

# 430
Spread / Професия жиголо (2009)
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=193485&hit=1

Малко странен филм, не смея да препоръчам Thinking Too much sex Mr. Green на места, рекламират го като комедия, не знам в САЩ от каква възрастова аудитория нагоре го препоръчват, но из наш'те кина няма контрол в тази насока...това по повод дечурлигата в салона и като морално отклонение от баба kiora Laughing
Филмчето не е комедия Peace Става за убиване на времето обаче Wink Не ми хареса непоследователността в изграждането на главния герой (който докрая си остана в позиция "Не знам какво искам"), но за сметка на това развръзката бе реалистична.

The Time Traveler's Wife / Жената на пътешественика във времето (2009)
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=187262&hit=1

Очаквах повече от този романтичен филм Peace Муден на места, а това постоянно "напред-назад" във времето разконцентрира, дотежава и най-вече беше с доста недомислени моменти Confused. Само финалната сцена ме разчувства, можеха да се постараят повече.

Orphan / Сирак (2009)
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=191455&hit=1

Мисля, че на почитателите на жанра ще им хареса Peace Извън бруталността в някои сцени, "психо" кривата не отбеляза колебания Mr. Green. Неочаквана и оригианална развръзка.

# 431
  Кюбит, не съм се засегнала, нито имам нещо лично към него, просто го познавам и знам, че не е тъп. Иначе съм напълно съгласна за сърбина, въпреки, че го харесвам през цялото време си мислех, "защооо".
  Много яко за "Източни пиеси"! Нямам търпение да го гледам.

# 432
Докладвам за "Бари Линдън" , много ми хареса.

# 433
Иначе съм напълно съгласна за сърбина, въпреки, че го харесвам през цялото време си мислех, "защооо".

Хапка,  Hug
Аз също харесвам актьора, гледала съм го в Underground, Black Cat, White Cat и Largo Winch (преди няколко дни даже), но "защооо" е това, което ме мъчи. Пишеш, че го познаваш. Като го видиш (ако сте близки), питай го за причините. Рових за инфо около кастинга, но не открих нищо.

Явно днес ще гледам Бари Линдън. Все отлагам напоследък.  Blush

# 434
  Работили сме преди години, не мога да кажа, че сме близки, само че е много интелигентен и приятен човек. Предполагам, че има връзка с финансирането, но не ми е удобно да го питам.

Общи условия

Активация на акаунт