Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХVIII

• 69 337
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
На мен пък ''Любов и танци'' не ми хареса особено.

# 571
  • Далече
   Запасила съм се с филми. Джули и Джулия и една миналогодишна бозица- 4 коледи ... 500 Days of Summer... Зоро с А. Делон...  Flutter
Кажи после за 500 Days of Summer. Аз чух много добри отзиви и го гледам сега декември ще излиза на двд. Да бързам ли да го гледам или може да почака ?  Wink

# 572
  • Universe
В дисонанс с титула на темата, споделям, че  не ми харесаха "Отвращение" на Роман Полански и "Коко преди Шанел" на Ан Фонтен.

# 573
Лени, с удоволствие бих прочела защо не ти е харесал филма на Полански. Hug

# 574
  • Universe
Лени, с удоволствие бих прочела защо не ти е харесал филма на Полански. Hug

Джуд,  Hug

Може би подходих с прекалено големи очаквания, или не бях настроена на подходящата честота, но  хорър филмите /макар че, този не е в най-крайните му форми/, съчетани с  раздвоението на психиката , за хората, обсебени от кошмара на нощта/деня/, за живота на ръба на безумието, съпроводен с въображаемото присъствие на нещо метафизично - просто не са "моят" тип.
Не мога да отрека, че младата Деньов прави перфектна роля - с ледения си изцъклен си поглед, напълно контрастиращ на ангелските й черти - самото въплъщение на клиничната лудост /вероятно този контраст е търсил Полански/
Но достоверната параноичност на историята  доста се разводни с тези ръце, излизащи от стените...
Нереално поляризирана ми беше героинята - от една страна дръпната и непонасяща мъжете, от друга -  отдаваща се със страст и желание на въображаимите, смесвайки ужаса с насладата./Смятам, че в случая Полански е наблегнал на  провокативното, а е пренебрегнал симптомите в психиатрията, залагайки прекалено на Фройд. Не съм лекар Wink , но съм учила психопатология, като се застраховам, все пак, че  "Неведоми са пътищата божии" Hug/
И този разлагащ се заек, нападнат от мухи , и сърцето в чантата /така и не разбрах чие е... Embarassed/ допълнително ме напрегнаха.
Прекалено протяжен ми беше...
С две думи - за мен най-хубавото беше, че най-накрая свърши Peace

Надявам се, да не ме убиете с камъни  Heart Eyes Heart Eyes

П.П. Сигурно съм една от малкото, които не е гледала "Туин Пийкс"  Rolling Eyes
          "Антихрист" ми хареса  Peace

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 23:32 от lenny_pld

# 575
Джули и Джулия - чек... вкусно и уютно филмче.
 Антихрист загледах преди няколко дена, после изскочиха задачи, и като да бях доволна, че много тежък...ще догледам, когато ми се гледа такова....

# 576
Още едно приятно филмче да препоръчам - My One and Only / Моят единствен с Рене Залуегър.
Хареса ми, въпреки че не го усетих много комедийно  Peace

# 577

Зоро? С Ален Делон? Не сте гледала? Shocked Shocked Че какво изобщо Сте Видяла тогава, мадмоазел? Shocked Shocked
 Ох, припад. smile3544 smile3544

# 578
  • в сърцето на един мъж...

Зоро? С Ален Делон? Не сте гледала? Shocked Shocked Че какво изобщо Сте Видяла тогава, мадмоазел? Shocked Shocked

Shocked Shocked Shocked

The Hangover - ужасна простотия Mr. Green Става ако нямаш какво друго да правиш, за разтушаване и утрепване на два часа.

The Young Victoria - много благодаря за препоръката. Много добра игра на Емили Блънт и много добре направен филм за епохата.

The Taking of Pelham 1 2 3 - странен, както винаги интересно превъплъщение на Дензъл Уошингтън и Джон Траволта. Не мога обаче да кажа дали е за препоръчване или не Mr. Green Аз не го разбрах Embarassed

# 579
Какво си ми заприпадала, мари...аз от този филм (и още 2-3) съм се влюбила у него кат' дете...но съм ги гледала по ТВ преди (аре да не казвам колко години).... Идва време, удри ме на ретро и гледам пак някой стар филм.... От къде на къде решихте, че сега сефте ще гледам, мон шери?
  Дебнете ме за филмографията ли, що ли?!....

Най-после успях да запиша  Roman Polanski: Wanted and Desired от ТВ. Когато му дойде реда, ще пиша...
 (Джи, записки водиш ли? Mr. Green)

# 580
  • в сърцето на един мъж...
Хех, Тино, и на мен ми е от влюбващите филми този Mr. Green Даже наскоро почнах да си събирам пак неговите филми. Ех, Зоро, Ален Делон ... класика в жанра Heart Eyes

# 581
Какво си ми заприпадала, мари...аз от този филм (и още 2-3) съм се влюбила у него кат' дете...но съм ги гледала по ТВ преди (аре да не казвам колко години).... Идва време, удри ме на ретро и гледам пак някой стар филм.... От къде на къде решихте, че сега сефте ще гледам, мон шери?
  Дебнете ме за филмографията ли, що ли?!....

Най-после успях да запиша  Roman Polanski: Wanted and Desired от ТВ. Когато му дойде реда, ще пиша...
 (Джи, записки водиш ли? Mr. Green)

Мдаа,шегувате се вие....Само че я ми кажете друг актьор,при който нито да те интересува сюжета на филма,нито да следиш субтитрите,нито нищо. Само си го зяпаш Ален Делон,преглъщаш жадно,гледаш да не изтървеш и най-леката извивка на тембъра на гласа му,една усмихнато-тъжно-щастлива физиономия ти е заседнала на личицето и така....Нема такъв,ей! Най-красив е в "Роко и неговите братя" на Висконти,това даже му е един от първите,ако не и първият филм. Има-няма двадесет и една-две години там. Направо....

....
 Аз нищо не съм гледала. Чета ви,завиждам,но няма време за кино. Само един успях да изгледам,"Пътеки на славата",на Кубрик. От великите филми, от задължителната програма... Laughing Кърк Дъглас е много по-красив от сина си,и много по-талантлив. Всъщност,и двамата са талантливи.Mr. Green
Със здраве,хайде..и до скоро. Hug

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 19:09 от maraidara

# 582
 Мдаа,шегувате се вие....Само че я ми кажете друг актьор,при който нито да те интересува сюжета на филма,нито да следиш субтитрите,нито нищо.

Има,има. Alexander Skarsgard Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Изгледала съм филмите му(повечето са в youtube на части и на......шведски Crazy),а преведените дори не помня колко пъти съм ги гледала #Crazy

# 583
  • София
Едно позабравено, но много приятно филмче по романа на Луси Монтгомъри Hug
http://www.imdb.com/title/tt0088727/
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=144305&commen … 15995#comm3315995

# 584
The Young Victoria - много благодаря за препоръката. Много добра игра на Емили Блънт и много добре направен филм за епохата.

Гея, от понеделник се мъча да го смъкна от мастъртб и седи на 16%. Sad Ти от къде си го набави? Дай линк, плс.

Аз гледах Коко преди Шанел и ми хареса. Приятен и ненатоварващ, гледах го по-скоро като развлекателен. Много ми хареса и Джули и Джулия.  Peace Мерил Стрийп беше уникална.  Heart Eyes

Виридиана и Тристана на Бунюел на второ четене не ми харесаха. Също и Грозни, мръсни и зли на Еторе Скола.  Confused Едно време какво съм се прехласвала, не разбирам просто.  Tired

Не помня препоръчах ли Секс от състрадание на Лаура Маня, но ако съм пропуснала, сега го правя.  GrinningПрекрасен филм...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт