Пак въпрос за електрическа помпа?

• 753
  • 3
  •   1
Отговори
Днес, посещавайки моя приятелка, която роди преди 2 дни дъщеричката се запознах с момичето,което е с нея в една стая. Дамата има 2 прекрасни момиченца - за съжаление са родени в 7 месец и са едва 900гр. И двете се нуждаят жизнено от кърмата на майка си, за да оцелеят и да наддадат по-бързо. При всички положения изцеждане за близнаци с ръчна помпа е безумие и е обречена мисия Sad А 400лв. за електрическа помпа също са много пари и не съм убедена, че всеки може да си позволи подобен разход, особено при две бебета  Sad

Въпросът ми е дали някой не може да помогне - да се купи втора употреба, да се наеме или да се вземе назаем електрическа помпа?

Дамата е ситуирана във Варна!

Ако някоя от вас е преживяла същото, мисля, че момичето ще се радва да поговори със себеподобен.
Надявам се утре да имам някакви нейни координати - днес успях да й оставя само една визитка и не знаех кого да успокоявам по-напред - моята приятелка,която не беше виждала детето си два дни след раждането, камо ли да я закърми или дамата с двете бебета, незнайно защо съмняваща се в шансовете за оцеляване на принцесите - страх ме е да си помисля какво й е говорено! Ударете й едно рамо да е по-усмихната и ведра, моля ви, малките ще имат нужда от силата и подкрепата й за да минат критичния минимум и да ги извадят от кувиозите  Praynig

# 1
Здравей Ивелина, дано някой експерт в кърменето види темата и даде адекватен съвет. По отношение на електрическата помпа, аз бях писала преди време, че аз самата ползвам една помпа "куче марка" ("Донбейби"), купена за 50лв от магазин Джъмбо в София. Нямам оплаквания от нея, има си степени, има автоматичен режим, пасва си отлично с авентски шишета  Laughing Ако намериш нещо такова във варненските магазини, или някой софийски познат се отбие в Джъмбо и купи, според мен би свършило работа на майката. Аз самата не мога да поема ангажимента, защото с тези дребосъци не мога да се придвижвам свободно из града. Дано скоро пишеш добри новини за майката и бебоците  Praynig

# 2
  • до морето
Ивелина нека момичето да започне да се изцежда с каквато помпичка има. Важното е да не изтърве момента на тръгването на кърмата.
Аз ползвам ръчната помпичка на Авент от третия ден след секцито. Близнацине ми също се родиха преждевременно - в 34 г.с. Нося вече 20 дни кърма в неонатологията на АГ-Варна. Малката ми принцеса още е там, а момъкът си го взехме в неделя у дома  Laughing. Работя с ръчната помпа и храня с шишенце. Не е изгубена кауза. Изцеждането на двете гърди ми отнема около 10 мин.

# 3
Здравей, малко късно се включвам в темата. Аз ползвах електрическа помпа Медела няколко месеца и съм много доволна. Мога да й я продам за 100 лв. Също съм от Варна. Ако се интересуваш ми пиши.

Общи условия

Активация на акаунт