При киселини през бременността - бебе с коса. Вярно ли е?

• 30 163
  • 428
  •   1
Отговори
# 300
Не е вярно!

# 301
Не е вярно. Двете неща не са свързани по никакъв начин.
Peace
Глупости  Naughty
Естествено, че няма нищо общо косата и киселините. Това е най-големия абсурд, който се носи като легенда между бременните. Хайде попроучете малко по-подробно от какво се получават киселините и тогава твърдете подобно нещо.
Моят мъж преди един месец имаше зверски киселини-според вас какво ще роди бебе с голямя коса или с никаква  Joy

# 302
Аз нямах почти никакви киселини ,бебето се роди с много малко коса, но определено не смятам,че има връзка между двете неща.Нямането на киселини си го обяснявам по-скоро с това ,че носих бебето ниско и не ме е притискало горе към диафрагмата и стомаха.

# 303
Нямах почти никакви киселини ... а беба си има коса - както се вижда от линийката Peace

# 304
А бебета без коса защо не са предвидени в анкетата ? Поне половината новородени, които съм виждала са били плешиви.
Никакви киселини не съм имала, а и двете ми бебета се родиха с дълга коса, която по- късно опада и се сммени с друга, но това е отделен въпрос   Laughing

# 305
Незнам дали има връзка между двете неща.Но аз през цялата бременност имах страхотни киселини и даже през последния месец ме изгаряха направо.Детето ми се роди със супер много коса. Simple Smile

# 306
Не мисля, че има връзка.

# 307
Имах ужасно много киселини по време на бременността и бебка се роди с доста косичка. Не знам дали иммапо връзка, но гласувах с последната опция Peace

# 308
И при първата и при втората бременност имах ужасни киселини и двете ми деца се родиха с много коса.Не знам дали има връзка. Simple Smile

# 309
Здравейте,

Не можах да открия във форума точно такава тема, и ако има нека модераторите изтрият тази, ако сметнат за необходимо.
Интересно ми е да разбера от мамита, които са имали киселини по време на бременността, дали наистина бебето се ражда с коса? Има ли въобще такава зависимост или са бабини девитини...?
Аз съм в началото на шести месец и от няколко дни ме измъчват страхотни киселини... Sad през нощта ставам и повръщам от тях.
Казаха ми, че на бебка най-вероятно и расте коса и в това е причината. Thinking

Няма такава зависимост.

# 310
Нямах киселини - бебето беше с дълга коса Peace

# 311
                            Един единствен път имах киселини,а бебето ми се роди с много коса.Така 4е не вярвам на тая работа с киселините.

# 312
Не съм имала никакви киселини. Бебето се роди с коса. Мисля, че всичко е до организъм.

# 313
Имах киселини към края и единствения лек беше газирана вода Laughing.Бебчо се роди с много коса,не очаквах Joy

# 314
Имах малко киселини,а Вени се роди с 10см. косичка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт