''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 746
  • 428
  •   1
Отговори
# 195
В БЗ АNGEL е невероятните 195лв  #Cussing out

# 196
  • София
Момичета, колебая се кой от тези три парфюма да си купя:
Nina Ricci - Love
Nina Ricci - Nina
DKNY - Be Delicious

Пробвах ги в БЗ, почти бях на косъм да си взема червената ябълка на Нина,
когато помирисах и зелената на Нина. Зелената сякаш по ми харесва, но пък
имаше само от 50 мл и струваше 98 лв Confused

Дали има Nina Ricci Love от 30 мл? И трайни ли са ябълките на Нина? Намирам
огромна прилика между зелените ябълки на Nina Ricci и DKNY, но май вторите
са по-трайни, което за мен е адски важно.... Какви са вашите впечатления?

# 197
О,супер Жаки!Много да му се радваш! Peace
Имах червената ябълка на Нина.Много си я харесвах!Една карамелена сладост те облива,но не очаквай чудеса не е от най-трайните.Ако е ябълка обаче, пак бих взела на Нина.Не съм очарована от DKNY ,но това е индивидуално все пак!

# 198
  • София
Някой срещал ли е някъде Magnetic by Gabriela Sabatini? Една приятелка го издирва безуспешно... Поръчала си една миниатюрка-3мл., която й се вързала на 40$ с доставката  #Crazy  Ако го срещнете някъде, дайте линк плс  Praynig

# 199
До колкото знам Love е лимитка и я има само от 50мл. От тези, които си изброила аз харесвам само DKNY. Но все пак ти ще си го носиш така, че в важно на тебе кой ти харесва.
По принцип си заслужава да си вземеш по-голямо количество. Определено 30мл са най-неизгодните. Виж в гет или мегашоп дали ги има на по-нормални цени

elix http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1311&_ … ee-All-Categories

# 200
  • София
До колкото знам Love е лимитка и я има само от 50мл. От тези, които си изброила аз харесвам само DKNY. Но все пак ти ще си го носиш така, че в важно на тебе кой ти харесва.
По принцип си заслужава да си вземеш по-голямо количество. Определено 30мл са най-неизгодните. Виж в гет или мегашоп дали ги има на по-нормални цени

Най-много ми хареса Nina Love, но го няма в нашите сайтове.
Пък и само веднъж съм поръчвала от гет и не беше хич траен, драйдауна /дано не
бъркам термина Embarassed/ беше много зле. А беше парфюмна вода, не тоалетна! Така
че просто им нямам доверие. Може пък и да пробвам от мегашоп, тук всички казвате,
че е надежден.

И още нещо - получихте ли си парфюмите от фрагранс? Аз моя го поръчах на 22.06.,
и тия дни заминавам извън София, така че нищо чудно да го получа чак септември като се върна, ако въобще пристигне Laughing. Или за рождения ми ден през ноември, както се шегува приятеля ми Laughing

# 201
Това, че един парфюм е оригинален не го прави траен. Имам много парфюми, които просто на моята кожа не са трайни...съвсем нормално е. Не, че съм супер почитател на сайтовете....поръчвала съм само 3 пъти и имах късмет, че са оригинални. А ако не вярваш на българските може да поръчаш от fragrancex. Те поне имат страхотни цени. Simple Smile

# 202
  • някъде под слънцето...
Това, че един парфюм е оригинален не го прави траен.
Peace Peace Peace
Напълно вярно

# 203
Мерси момичета.  bouquet
А бихте ли ми предложили хубав не сладък парфюм. Опиума и Самсарата ме задушават от към сладост и са изключително трайни. Незнам, понякога когато нямам настроение, сладостта в парфюмите ме дразни, дори и минимална да е.  Единственно Органзата си остава моя любимка, там никаква сладост не усещам. Rolling Eyes

# 204
  • София
Мерси, Jaquie   bouquet Ще й го пусна този линк да пазарува  Laughing

# 205
natia, какво значи "хубав, не сладък"?

Най не-сладките и хубави парфюми, които ми идват на прима виста са ...

Cabochard - Gres, стар парфюм, но абсолютна класика, разкошна деликатна кожа, тютюн и суха зеленина. Добра цена.

Elixir de merveilles
- Hermes - изцяло смолист, горчив, много характерен. (Малко скъпичък)

# 206
Моите любими не сладки парфюми- Notorious, Daisy, Gucci by Gucci, Jasmin Noir, Armani Mania и The Beat.

# 207
Добро утро на всички Simple Smile с по едно виенско кафе

Най -любимите ми несладки аромати са - Мажи Ноар, Кристал, Ню Йорк ДК, Презанс на Мон Блан, Фабюлез на Леонард, Ну на ИСЛ.....

# 208
  • София
Добро утро!!!
Аз днес се полях с Единствения.  Heart Eyes Не бях посягала към него, но Зори ми присети. Голяма любов ми е този парфюм.
Иначе не знам, но описаните от Бека  Jasmin Noir, Armani Mania и The Beat са ми сладки.  Joy

А относно Либерте и Инсайд и двата за ми сладки, захарни, а в Инсайд се усеща и бергамота, красота!!! Мисля да ги обследвам обстоятелствено, само мааалко да захладнее.

# 209
Ей Клеми и аз не се бях сещала за Единствения Simple Smile, как ми се носеше по едно време Crazy, за мен е един от най -сексуалните аромати, нищо, че в повечето случаи за такива се възприемат по - наситени, тежки и вечерни. Той ми е направо..... Heart Eyes Heart Eyes

Моя приятелка ми каза, че този на Пупа и Мис Диор Шери били много сходни, като аромат - някой има ли впечатления Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт