''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 720
  • 428
  •   1
Отговори
# 255
Клеми, честити парфюмчета, на теб и на Ноар.
Тес, Жаки, мерси, явно нещо аз не съм в час Rolling Eyes

# 256
  • София
Ето ме и мен! Съвсем неочаквано придобих това:

http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-Eau-Glacee-5576.html

Най - красивият Инсоленс за мен!  Heart Eyes

А за шоколада на Клеми - и на мен много ми допада, мисля да го отстрелям и аз... Crazy

# 257
Браво бе момичета, не се спирате за миг Grinning, Ноар честито! Не познавам този Инсоленс, помня че Миши също много го харесваше Simple Smile

# 258
Aз искам да помоля за информация за WISH на Chopard. В мегашоп има тестер 75мл за 38лв....но не го познавам като аромат.
Четох, че е сладък и приличал на Angel, но ако може да кажете нещо по-подробно за да добия по-ясна представа

# 259
  • София
Браво бе момичета, не се спирате за миг Grinning, Ноар честито! Не познавам този Инсоленс, помня че Миши също много го харесваше Simple Smile

Мерси Тес, Тони!

Той е по-леко виолетков от другите и някак една хладина лъха от него... Красота е за мен, утре ще го нося да видя как е като трайност...

Пробвах и Лолита Миднайт, мисля че засега ми е фаворит от бранда, усещам люляк в него, но току що откъснат, когато прясно прекършеното стъбло добавя към люляка от своя аромат....
А няма люляк в него никакъв, но аз нещо такова подушвам, малко карто в люляка на Ив Роше... newsm78

# 260
  • София
Ей ме на, горд притежател на Коко-то.  Laughing
И на ето тази лимитка, която е чист шоколад:
http://i4.ebayimg.com/07/i/001/35/8a/e8fd_1.JPG
Като се яне Ноар ще се похвали тя какво придоби.  Mr. Green

Хихихи, Клеми беше на крачка от парфюмен хетрик днес... Mr. Green Ако си вземе и Адикта днес, вместо утре, го е отбележила... Mr. Green  Hug
А сега да те видя как ще си сложиш Ла Перлата в гърдероба, като я няма във фрагрантиката.... Mr. Green  Whistling

# 261
Klemy,Noir честито дами,много положителни емоции с новите аромати да имате!
Insolence Glacee е и мой фаворит-откритие това лято,много го искам! PeaceНа каква цена го взе,ако не е тайна?
Tess,мила,дано не обидя аватара ти ама е доста ретро!Може би свикнах с предишните и този ми е далечен....,нещо не мога да го свържа с теб,ама това да е проблема!Иначе YES GOLD Puppa и Мис Диор Шери не са ми еднакви,поне на мен.Да,има може би лека сладка обща нотка,но Диор е класи над Пупа и последният е леко задушаващ/поне това мисля/
Аз сънувах пък това и не ми дава мира цял ден.Споделете впечатления,плс...

# 262
Миши, Lovely на мене лично ми харесва доста. Определено е лек и цветен парфюм. Усешам цветя (не мога да кажа точно какви) и нещо леко ябълково...пише, че имал ябълково мартини в съставките Grinning

# 263
  • София
Честита придобивка и на Ноар, завиждам ужасно за всичко Инсоленсово! Ей, хора, издайте къде е този склад с тези съкровища и ако не е много нахално, цените как са? Мисля, че без особени усилия можем да го нападнем и изкупим по-интересните неща  Mr. Green Жалко, че утре заминавам във ваканция и 3 седмици няма да ме има, но рано или късно пак ще съм на линия тук  Hug

# 264
 Laughing Laughing, че защо да ме обиждаш - няма как да не е ретро, това е Ава Гарднър, аз много я харесвам Heart Eyes

Миши, аз лично не съм никак впечатлена от Лавли, твърде прозирен и...абе не е мой тип и това си е Peace
Ясно е, че Диор ще е класи над Пупа, но ми казаха, че имало прилика Simple Smile

# 265
  • виртуално
И аз бях полудяла по това Лавли, но след няколко проби бързо се разделих с него - приятен, но нищо по различно.
От парфюмите на Сара за мен се откроява единствено зеления Ковет.

# 266
Ей тази статия бях чела преди да подуша Лавли и напук на написаното, мислех, че ще ми допадне, но....... Confused

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-02-08&article=221101

# 267
Tess Ава я познавам  Laughingне лично/няма начин/,но ако сложиш твоя снимка ще сразиш тази Ава! Peace
Незнам защо сънувах този аромат,та той дори не е в желанията ми/все още/.Но цял ден ме човърка любопитство.А Сара Дж.Паркър аз лично много я харесвам!Различна е!

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 17:52 от Mi6i76

# 268
  • София
Момичета, това да знаете от къде може да се вземе, че една приятелка днес оставила празна бутилка от него (не знаела как се казва) на майка ми, и помолила ако мога да й намеря такъв от някъде  Laughing ?

http://www.fragrantica.com/perfume/Princesse-Marina-De-Bourbon/E … -de-Lys-2606.html

# 269

Общи условия

Активация на акаунт