Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 45-та тема

• 92 791
  • 665
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,
пеп-4oочите ми останаха в твоите катми,днес ще ги правя,само да попитам мога ли да сложа 1 пак. суха мая newsm78

сеха/прясна мая нали е в съотношение 1/3 - т. сухата ако ти е 7гр. е за 21гр прясна мая, значи сложи още половин пакетче.
Много ти благодаря за полезната информация,никога не съм знаела тази пропорция  bouquet

# 301
Привет момичета, отдавна не съм се появявала, но ето ме отново тук...

Ето от мен две бисквитени тортички за мойто мило, че той много обича....

Една с шоколадов пудинг и шоколад с бадеми:

И една с ванилов пудинг и шоколад с портокалови корички:

ПП Шшшштттт тихо, да пазите тайна, че са изненада за сутринта, като си дойде... Wink Laughing Wink

ПП Рецепта няма, защото блатовете са готови бисквитени, сиропирани с подсладено прясно мляко, а крема е шоколадов и ванилов пудинг на д-р Йоткер, тортичките са гарнирани с настърган шоколад, това е...лесно, бързо, вкусно....

# 302
  • София
У нас днес паниран кашкавал и кренвирши

И печените питки рецептата е на Джемма, за която много и благодаря  bouquet

Мойте малко приличат на тригуни, но определено са много вкусни Embarassed

# 303
  • В сърцето на живота!

За обяд - макарони с доматен сос,кренвирш и лук.          Вечеря - пържен кренвирш,бланширани картофи,салатка.

Лека вечер Hug

# 304
Печени питки с кашкавал и картофена супа. Simple Smile

# 305
Slastna, благодаря! Току що мойте го ометоха, наистина е страхотен!

# 306
  • пак на Рив Гош
Най-накрая се добрах до форума Simple Smile
Nadeto_sp, като гледам как си глезиш гостите, може ли и аз да ти дойда на гости? Ей на, къде си ми - на час и половина с Талиса Wink Дори и само заради сладоледа със синьо сирене го хващам...  Grinning
Тутулина, честит празник на дъщеря ти, да е здрава и щастлива!
Маме, ти да не си сменила фотоапарата? Питките ти изглеждат още по-апетитно от обикновено  Grinning. А катмите на Пеп-4о с това масло, мммммм.....

Аз да ви пусна моето меню от уикенда.
Рулца със шунка и сирене, приготвени от Роцев (да прави конкуренция на мъжа на Асялейн  Wink) с подкрепление от Камбанката  Laughing:

От мен един ирландски соден хляб (отдавна го бях нарочила):

Кюфтенца от оранжева леща и булгур със сос от кисело бляко и мерудии (вярвайте ми, в соса са, нищо че не се виждат):

ПиУе със зеУе (подсетена от Мамето и май мама Тин) за домочадието, което е в отпуска/ваканция, само аз имам още седмица и половина на "тръстиката" преди да се отдам на греховни удоволствия в екзотични дестинации  Laughing:

И понеже луд умора няма, Роца продължава с търсенето на свещения си граал - подходящата боя за ред велвет чийзкейк (този път стана малко по-розов, но няма да ви тормозя със снимка  Wink).

# 307
Снимка няма ли, че и на мен ми е интересен този сладкиш. Разкажи подробности - колко време ти отне, доближава ли се до друга позната торта на вкус?  Grinning

# 308
  • Brussels
Роца ,добре си дошла на гости, голямо удоволствие ще е за мен! Hug
Видях че си търсиш хубави бои: миналата година намерих страшен магазин за кулинария в Париж и оттам си купих бои на пудра, останах очарована от разнообразието на цветове и качеството им.
Ето линк: http://www.mora.fr/fr/produit_details.asp?Produit=006510&Men … amp;SsMenuActif=4

# 309
Снимка няма ли, че и на мен ми е интересен този сладкиш. Разкажи подробности - колко време ти отне, доближава ли се до друга позната торта на вкус?  Grinning
Времето не е много- разбиване около 15 минути, печене около 30 , сложи си времето за правене на крема/ докато блата изстива/. Аз малко сиропирах блата с компот някакъв от хладилника и понеже мойте много обичат сметана, разбих една малка Хопла / 250 мл/ и го покрих с нея. Изключително лек , с много приятен кокосов вкус. Утре ще го направя пак и ще го снимам

# 310
Снимка няма ли, че и на мен ми е интересен този сладкиш. Разкажи подробности - колко време ти отне, доближава ли се до друга позната торта на вкус?  Grinning
Времето не е много- разбиване около 15 минути, печене около 30 , сложи си времето за правене на крема/ докато блата изстива/. Аз малко сиропирах блата с компот някакъв от хладилника и понеже мойте много обичат сметана, разбих една малка Хопла / 250 мл/ и го покрих с нея. Изключително лек , с много приятен кокосов вкус. Утре ще го направя пак и ще го снимам
[/quote
Благодаря  Hug

# 311
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Благодаря ви много момичета за хубавите пожелания. Невероятни сте! А това е за вас newsm51

Селма за теб винаги ще се намери не само парченце торта ,нали си поръча и мини щруделчета...

Вечерята ни е по рецепта на Рени 55 -  картофи с яйца на фурна

и порция, много е  вкусно 

Рени 55 благодаря ти за рецептата и пожеланията Flowers Sunflower

# 312
Роца ПиУе със зеУе е велика манджа  Grinning
Pety кашкавалените питки много ми радват окото в тази разцветка
Tumba_lumba аууу, шоколад в четворна доза!  Sunglasses   bouquet Появявай се по-често  Laughing

шунка и "Камчия" с гъбки и салатка

кремче с бананки, ягодки и малинки

# 313
Момичета, що не давате рецептичките? Сега цял списък ли ще изреждам? Laughing

Роце, дай рецептата за кюфтенцата моля! И ред велвет чизкейк! И какво и трябва на боята?
Пети, дай рецептата за питката с кашкавал ако може!

И питките на Джема и кремчето на Ванилка...

пууу ма стее...всичко да си просиш начи... Mr. Green

# 314
xenia, тебе сън не те хваща с това готвене! Ми кое време е бе жена? Готвене та готвене! Добре че ги сръчка за рецепти и аз дебна в засада да запиша туй-онуй!
забранете тая тема на диета щях да съм!то снимки,то вкусотии!

Общи условия

Активация на акаунт