ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 140
  • 422
  •   1
Отговори
# 240
Тази Бахар ми се иска да яразмажа на стената като муха!  Twisted Evil

# 241
Тия серии ми бяха тъпи  Rolling Eyes
Между Инджи и Мехмет такова приятелство струеше накрая като бяха седнали да закусват в ресторантчето, че си помислих нещо да не са объркали сценария... Mr. Green

# 242
 А Мехмед какви сини мълнии мяташе от прозореца, глледайки  Инджито и Енгин, мале, мале...

# 243
  • sofia
Добре , де тая Бахар, не виждат ли кво прави нема ли кой да я сложи на местото. Тя си ги прави тия неща, никои друг от фирмата не знае кога е изложението, никои друг ли не ходи, Не мога да разбера , тя съвсем отделно ли работи /имам впредвид другите не се занимават с това което прави тя/ , че никои да не може да я сложи н а местотой. Днес направо ми идеше да й разбия мусурата/ по нашемо казано/

# 244
Малеее...как гледаше Мехмет на вечерята, а после през прозореца...личи си, че я ревнува от тоз и то мнооого

# 245
Ами то, ако няма интриги няма да е интересно  Simple Smile Да , Мехмед много я ревнува , пък и тя е голяма красавица ...Много готин сериал  Peace

# 246
  • София
нямаше голямо развитие тези серии, Мехмет и Инджи бяха много сладки Simple Smile Смешно ми стана на масата за пред Енгин как я държеше за ръката и го гледаше  Wink

# 247
Накефих се на Рукие тая вечер, с това нейно изказване "Аз съм мъс, мъс"  Joy  Честно казано и аз не схванах много какво точно е искал да каже доктора, ама тя с нейния поглед и изказ ме мори от смях. А Шереф как ми идеше да я ударя като даде слугинската униформа на Рукие.  Angry
Бахар си беше направо за разстрел  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А Мехмет- ммммм искам мене да заведе в Париж.  Embarassed

# 248
Мил беше моментът с бонбончето, което Орхан даде на Рукие.

# 249
  • Пловдив
Пък на мен ми направи впечатление, че всички действащи героини в сериала са червенокоси, без Бахар. Не, че не им подхожда на тъмните очи, но сякаш са правени на конвейер.
Тази вечер сериите не ми бяха интересни.
Може ли да попитам някой информатор с ББ, дали Инджи ще се научи да шофира или вечно ще  моли някого да я превози?

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 01:14 от AlexaS

# 250
  • София
AlexaS ,

ББ: не само ще се научи, ами ще си купи и сама кола (зелен Nissan). От другата серия Енгин ще я учи  Sad

# 251
  • Пловдив
missence , благодаря много   bouquet.

ББ Няма значение кой я обучава, важното е да се интегрира. Пък нейния Къванчо нека си я шпионира по джамовете.

# 252
  • София
AlexaS ,

ББ: тя после ще ходи на курсове и тъкмо ще са скарани, Мехмет ще й купи същия Nissan червен, опакова го като подарък уж да се сдобрят и същия ден тя пристига с зелена кола, купена от нейните пари  Wink

# 253
AlexaS ,

ББ: тя после ще ходи на курсове и тъкмо ще са скарани, Мехмет ще й купи същия Nissan червен, опакова го като подарък уж да се сдобрят и същия ден тя пристига с зелена кола, купена от нейните пари  Wink

Joy Joy Joy Joy Joy

# 254

ББ: значи довечера ще се скарат,но защо пак ще се карат.
В краина сметка ще заминат ли за Париж

Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт