МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 931
  • 732
  •   1
Отговори
# 555

Пепелчето сериозно започва да липсва Thinking ....нямам никаква връзка с нея ...... Sad

Споко ...появи се
Наблюдавам я search

# 556
преди няколко дни седнах аз и написах един пост....... дъъълъг- даже с риск да ми се скарате- можех да конкурирам  Маминка Ваня и Цоци когато са вдъхновени...... но познайте-пращам аз и всичко се изтрива  #Cussing outнаправо пощурях. като се успокоих след няколко часа повторих това си постижение и.....  smile3511 отново същото-всичко се изтри-писах налаптопа на шефовете иначе ако беше в къщи щеше да се случи случка на компа, но нали не е мое........
Митака ми се разболя-във вторник бяха на концерт в Златоград и като се върна.....вчера съм дала 30 лв.за антибиотик- гнойна ангина.а сега докато пишех ми се обади и Мимка,че гърлото мнооого я боли та ще ходим после до докторката,макарче ми е ясна работата. иначе не съм се виждала с Велин от няколко дена- с тези нощни полети....... той спи аз ставам ,после аз спя той се прибира...... та не сме говорили за срещата,но като разбере няма страшно- ако се опъва ще се усмихваме повече, а пък и вече си има добри познати от татковците-Тъста,Цоцоланчо.....има още един татко ама не го знам на кого е-имам съмнения ,че е или на Феичката или на .....абе омотах се. като се видят ще се разберат все пак и те са многодетни,та се оправят с положението  Joy
иначе като оставим лошото сме чудесно- радвам се на работата си- много е спокойно и....тихо-с две думи ми харесва- чудесни хора са шефовете.въпреки ,че почти не ги виждам де- по цял ден съм сама.  newsm44 и така оставям ви и отивам да работя..... после може пак да се включа за бързо   Hug Hug Hug

# 557
  • София
Ех, откога не съм сядала да напиша нещо "вдъхновено" Mr. Green.
Търча по задачи покрай учениците. Въпросното "търчане" е придружено от допълнителен "багаж" - Кати, която хем ми тежи, хем като си обвие ръчичките около врата ми, зацелува ме по бузите и ми повтаря многократно "обичкам те, мамо"....и ми става едно леко и усмихнато на душицата, та ни мазолите по краката, ни болките в гърба могат да ме свалят от седмото небе!  Laughing

Освен това вече си имаме и зайче! Това си е събитие, защото дори аз като дете не съм имала животни вкъщи, а децата все искаха да си имат. Благодаря, КаНиМа! Заобичахме вашето зайче и добре ще се грижим за него! То хапва добре, пие и пишка  Laughing и си прави разходки под надзора на Криси, който му е пръв приятел!  Laughing
Беше ми приятно да се запознаем и се надявам пак да се видим! Поздрави децата и да са здрави, здрави, и пак здрави!  Hug Heart Eyes

Току-що едно момиченце лично ми благодари по телефона за рокличката, която му уших и ми напълни очите със сълзи от умиление. Явно обличането на малки принцеси ще ми стане още по-любимо занимание  Laughing .

Много от вас ми липсват, че скоро не са писали - да се поправят, моля! Naughty

За срещата ще пиша в другата тема.

Хубава вечер на всички! Hug  bouquet

# 558
Честита първа годинка на Елиас Теодор на Вечерница.Да ти е жив и здрав.

Наслуки честито и на теб макар и на патеричка.Пожелавам ти много радост и късмет.

# 559
  • Варна
Честит рожден ден на Елиас Теодор! Да расте здрав и щастлив и да забърква с кака и батко нови каши със сладко от боровинки! Simple Smile  bdbaloni

# 560
# 561
Миличък Елиас!!!
Нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелаваме ти да си останеш слънчево дете, да намериш истински приятели, да радваш мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света.
Бъди жив и здрав, много усмихнт и послушен!

# 562
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Елиас! Да е жив и здрав и много да радва мама и тате!

Габи - с нетърпение чакам разказа ти а и много ще се радвам да се видим на срещата!

# 563
Честит Рожден ден малък ЕЛИАС!
Голям да пораснеш!МВного да слушаш и радост в къщи да носиш!!!!

# 564
Веч, честит празник!  bouquet
И все пак подобно разхищение на торти не бях виждала. Mr. Green
Да ти е здрав и щастлив Елиас, да не спират да ти захаросват живота тримата калпазани , да те вдъхновяват до дълбоки старини, за да снимаш усмихнатите им лица, грейнали от радост. Heart Eyes
Представям си те, след много, много години, нежно да потупваш дядото до теб по коляното, с десетина внуци и поне още толкова пра-такива, как вадиш от пригача един фотоапарат с дълъг обектив и се чудиш къде по-напред да щракаш. Mr. Green

# 565
  Честито на малкия рожденик!

(А глобете ме за снимката,ако смеете!)

# 566
Днес празнува Тъщата! Всички - Стой и мирно! Много щастие, любов и ...да му мислят зетьовете!
Днес празнува Емил на Боби - усмихнат и слънчев ден за него, здраве и късмет!
Пропуснала съм Наслуки и Елиас - и на тях и на семействата им много още години щастие!

Пикасо обеща нещо и ...зачезна... май ще се изключваме....
Извинете, Пепел Янкова, къде бехте, та изправихте Клюкарките на нокти!? Може ли подробен отчет? И ...какво е "пригача" newsm78?

Теди, има ли развитие по въпроса? Щото тя- Перката, още не знае, че ще ходи да преговаря...

# 567
Тъще, честито!

# 568
Заповядайте на масата

http://www.dietite.bg/userfiles/image/qkosal09.jpg

http://www.bulgarianwines.org/img/doc/pix/pesh_rakia2.jpg

http://4coolpics.com/pics/0187/135920187628.jpg

http://enciklopediabg.files.wordpress.com/2009/02/wine5.jpg

Лилянче,  подмазваш ми се а?
Представете си сутринта ми преписа една година в повече....
Вика че съм ставала на осемнадесет , а аз навършвам седемнадесет Mr. Green

Пеши , тенкЮ   Heart Eyes

Теди, извинявай за позаскъснелия отговор....
Тези  2000 годишни "КАМЪНИ " са древен Ефес. Впечатляващи са ...нали?
 Тези руини успяха да променят отношението ми към "каманаците " завинаги

Малкия параклис в горичката е къщата на Дева Мария
Живяла е там през последните си години
Има стена на желанията ...Всеки си закача листче с желание
Много е готино...

Габи, и аз чакам да разкажеш ....

Да е жив и здрав Емо !!! За мама   bouquet

Отивам да готвя ...ще ви наглеждам

# 569
Tъще, наздраве и на многая лета!

Общи условия

Активация на акаунт