МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 348
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Мили майчета,моля ви ,ако не ви затруднява, да ми обясните пак как мога да сложа снимки тук,че искам да си покажа малките принцески,но нещо не ми се получава Embarassed  Embarassed   Embarassed Как мога да си сложа снимка на мястото на анимираната картинка с котенцето? Предварително благодаря и моля за извинение!

# 616
   Здравейте,помните ли ме? Радвам се, че отново мога да съм с вас! И аз съм позабравила някои неща. Затова ще ме извините и ще ви моля за помощ! newsm51

# 617
Сузи, писах ти на ЛС.

Здравейте,помните ли ме? Радвам се, че отново мога да съм с вас!
Аз сефте те виждам тук, но тъй като съм от отдел клюк-нююз, разгледах снимките ти... Embarassed
Видях прекрасни деца, прииска ми се пак да е лято. Mr. Green
И да ти кажа renisa, ей тая снимка ме изпълни с умиление. Wink

Ние сме болни иначе... Twisted Evil Сите девойчиня, в това число и аз.Аман значи, започна се, мразя есента и зимата. Crossing Arms

# 618
  • София
Хей, Рениса, толкова се радвам да те видя отново  Hug За времето, в което не си писала, децата са пораснали мноооооооооого. А това прекрасно място, вашата къща ли е? Много хубаво сте си подредили дворчето. Аз като една гражданка в апартамент изпитвам носталгични чувства като видя къща с дворче  Sad Как сте вие? Работата, децата? Напиши нещо повече, толкова време мина...

Сузи, аз за съжаление не мога да ти обясня нищо за снимките  Embarassed Добре, че големият ми син знае как се прави, че аз... Съжалявам, мила. Някъде из форума имаше тема, в която се обяснява как се качват снимки, но сега нямам време да я потърся. Пробвай да я откриеш и дано ти бъде от полза  Grinning
Ние много ще се радваме да видим теб и семейството ти. Ако имате възможност да дойдете, заповядайте! Покани и сестрите ти, ако искат. Всички сте добре дошли.

petipeti , добре дошла! Много сте хубави! Ще се радваме да пишеш и да разкажеш  нещо повече за вас   Hug

# 619
Рениса,как  сте?Рядко влизаш,но и аз те помня .Нали сме градски . Grinning Пиши повечко и честичко!

Пепелче,ние минахме сополите и кашлиците.Съжалявам ,че ви е застигнало!Ама като си помисля какви страшни болести има и се успокоявам ,че нашето е бели кахъри.Цоци ,кажи как е Рая?

ПИкасо ,веднага давай отчет къде те загубихме толкова време? fight Няма да те бия ,споко! Mr. Green

# 620
Здравейте!
И аз да се присъединя към вас. На 34 съм и имам 3 момчета- на 12,10 и година и 3 месеца. Батковците са ученици , а най-малкият от скоро е на ясла, а аз вече на работа. Поздрави на всички ви!

# 621
Здравей Renisa. Дворчето наистина е прекрасно, а дъщеричката ти е много красива.Прилича на фотомодел. Благодаря Пепел_от_рози. Ще го прочета.Съжелявам че сте болнички,пожелавам ви бързо оздравяване! Здравей и на теб Тедивас Simple Smile И аз не разбирам и когато пепелчето ми помогне ще сложа,по точно  татито ни Joy,ама трябва да си е починал малко,че иначе няма да му се занимава Laughing на милото ми  мъжленце,предполагам сте добре запознати с тази черта от мъжкия характер Wink . И на мен ми се идва и то много,но... ще видим.Тедивас имате много интересни имена. И аз си имам една Симонка-най-голямото ми момиченце.  Права си Татянка-бърборанка, добре че е само това. Имам една приятелка на която като и кажа че сме болни все ми се смее и вика че то хрема и кашлица не били болест. Но сега и ние сме така,с хремичка и кашлица. Е двете  малки -големи дребосъчета вече оздравяха, за по един ден и половина се оправиха остана ни само бебка.Е поне за мен си е още бебенце,нали си нямам по малко човече вкъщи, та Лиска на годинка и половина ми се струва бебче още  newsm30    babyuu  newsm32  . Добре дошла Anedi  bouquet   Hug .  Приятен ден на всички, аз отивам  да слагам капки в малкото носленце и после  за кака, да си я вземем от училище и да разходя всикчите деца, докато времето е още хубаво.  Hugпрегръщам ви всичките. wavey до скоро

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 15:20 от МАМА СУЗИ

# 622
anedi welcome
Тук или ще ти хареса, или няма да ти хареса.
Или ще се впишеш или няма да успееш.
Но пък в едно съм сигурна-нищо не ти пречи да опиташ.

# 623
  • Пловдив
Здравей anedi ,

Добре дошла при нас!

Аз вярвам, че ще ти хареса при нас - дори си готвим празник на края на ноември, на който всички многодетни семейства са поканени ( може и кандидат-многодетни)

renisa  - и аз се заплеснах по снимките - мнооого хубаво семейство сте!

# 624
Добре дошли на новите мами! и на хубавите им деца. Една червена шапчица видях - има страшни сини очи! Hug

П.П. Лилянке...нещо да кажеш, а????? smile3521 на скара а????
Вчера пуканки - днес кИфтета????

# 625
Цитат
и пак без бира,а?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432605.new#new  Ето ви тема за размисъл

# 626
П.П. Лилянке...нещо да кажеш, а????? smile3521 на скара а????
Скъпа госпожо Милка!Поведението Ви е повече от оскърбително, непристойно и провокативно! Mr. Green
А търпението ми-то минава всякакви граници вече!!! Crossing Arms
Толкова ли нямате покрай вас любим човек, с който да се заяждате и на който да вдигате адреналина??? Twisted Evil
И какво Ви пречи моето присъствие тук?
Отговорете ми, моля!!! #2gunfire  В най-кратък срок...

# 627

Скъпа госпожо Милка!Поведението Ви е повече от оскърбително, непристойно и провокативно! Mr. Green
А търпението ми-то минава всякакви граници вече!!! Crossing Arms
Толкова ли нямате покрай вас любим човек, с който да се заяждате и на който да вдигате адреналина??? Twisted Evil
И какво Ви пречи моето присъствие тук?
Отговорете ми, моля!!! #2gunfire  В най-кратък срок...
Ааааа....само ти ми удисваш да пиеш кафе с мен сутрин и биричка вечер. По любим човек от тебе в Скайпа немам!!!!  newsm51
П.П. Да не си помислят другите че се караме Joy напиши два реда че така си хортуваме!

# 628
Таквиз кюфтенца ли ще носиш на сбирката eat
Ние сме болни иначе... Twisted Evil Сите девойчиня, в това число и аз.Аман значи, започна се, мразя есента и зимата. Crossing Arms

Бързо да оздравявате.А Д-тата момичета ли са само?

Добре дошли Анеди и Рениса

Рениса, малкия как се справя в яслата.Моята кокона също ще тръгне след 20 дни за малко, колкото да й се пази място.Току виж обаче й харесало и си остане Laughing

П.П. Да не си помислят другите че се караме Joy напиши два реда че така си хортуваме!

Късно е.Още вчера сте се задърляли Laughing

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 20:50 от greta.kr

# 629
  Да няма грешка newsm12 , нещо не схванах това с яслата? newsm03

Общи условия

Активация на акаунт