Гърция- 22

• 47 995
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви, момичета за отговорите. Майка ми ще пътува през януари и за това се интересувам. Намерих и самолетен билет Родос - Солун за 44е и решихме, че ще продължи за София с влака.

# 676
  • под жаркото слънце
Момичета, някоя верига за играчки предлага ли тези :
http://www.step2.com/product.cfm?product_id=1397

# 677
Момичета, някоя верига за играчки предлага ли тези :
http://www.step2.com/product.cfm?product_id=1397

Точно този модел, не знам. Но и в Jumbo и в Κουκου, има много подобни модели.
И на Барби, Тефал и др...
(ние имаме една на Тефал...но вече й мина мерака... Mr. Green)

# 678
И моята мома е на тема кухня, като отидем на детско заведение и голяма игра пада с кухнята, но смятам да и взема някоя не много скъпа от Джъмбо, та да не ме е жал като я потроши.

# 679
Преди малко се върнах от Атина. Скапах се от тичане насам натам. На отиване направихме глупостта да се качим на автобус от летището, че ни мързеше да вървим до метрото и ни стовариха близо до Евангелизмос и си повървяхме доста. Добре поне, че не тръгнахме с много багаж.

Не мога да разбера, защо не могат да ги приберат всички протестиращи. Има си най-различни начини на протест, далеч по-цивилизовани. Защо трябва от джоба ни да плащаме извънредни на половината полиция, заради група хулигани няма какво по-интересно да правят в неделя.

# 680
  • В подножието на планината
  Maryloo , автобус номер 78 пътува от летището до гарата .Билетчето е 50 цента (ако си го извади в автобуса 60ц). И аз съм на мнение ,че с влак се пътува по- приятно отколкото с автобус. Сутрешният  влак е в 6.20 ,а вечерният в 23. 40 . Ако има нужда от помощ, свиркай  Laughing .

# 681
  • под жаркото слънце
И моята мома е на тема кухня, като отидем на детско заведение и голяма игра пада с кухнята, но смятам да и взема някоя не много скъпа от Джъмбо, та да не ме е жал като я потроши.
Моите много пазят играчки, затова искам нещо стабилно и красиво. Те и сега имат различни прибори, котлони, плодове и зеленчуци от пластмаса, ама друго си е да се вихрят в кухня  Laughing

# 682
Има и в 17,40 от Солун за София. Аз преди години пътувах всеки уикенд с него. Много е удобен.
http://bdz.creato.biz/sofia-solun-bg.html

# 683
Ето един магазин от Ираклио. Ходих миналата седмица и има много хубави играчки. Правят доставки в цялата страна като можеш да платиш и в пощата при получаването на поръчката http://toysshop.gr/eshop/noikokurio

# 684
  • Гърция
Ние взехме кухня на Стела лятото. Много беше щастлива и още играе с нея. Ние я купихме от ку ку, не помня колко струваше, някъде  около 30евро.

# 685
И моята дъщеря до сега не е чупила играчка, но все пак ми се иска да не свиква от сега на скъпи играчки, а и винаги има възможност да започне да чупи / всички деца минават през такъв период/. 30 евро лично на мен ми се струва изключително подходяща цена за такава играчка. До 50 евро бих дала, но повече не бих отделила за такова нещо. Това си мое мнение, не агитирам никого да купува евтини или пък скъпи играчки.

# 686
  • Гърция
Стела също не чупи играчките си, но и аз не позволявам подобно отношение, нито към играчки, нито към книжки. Децата не могат да разберат, коя играчка е скъпа и коя евтина. Не взимам китайски боклуци, защото те се разпадат още в опаковката и тогава детето не е виновно, но няма как да си затворя очите за това, пък за другите да се карам. Свекърва ми много ме ядосва като каже "е, хайде сега, остави детето, тази играчка нищо не струваше" Close, та снощи и обясних моята гледна точка Wink, надявам се да е схванала. Когато отидем у тях, Стела се опитва да чупи и къса, което за сетен път ме убеждава, че децата са напълно на ясно къде минава номера и къде не Wink.
По отношение на цените, гледам да не се изхвърляме най-вече защото не знам за колко време ще играе с дадената играчка. Виж за книжки не жаля пари Laughing.

# 687
аз пък купувам играчки и от 1евро , и от 100.
Рядко дъщеря ми чупи някоя , но и да чупи не го прави нарочно.
Всъщност ѝ  разреших от бебе да пипа ДВД-то, лаптопа, телефоните и какво ли друго не.
Поразвали доста , но се научи как да борави с тях:)
В крайна сметка , за да има един човек знания, трябва да ги натрупа сам, изследвайки, грешейки, пак грешейки и.тн:)
Не искам да става вещоманка,  да се привързва към вещите.
Та това са само неща, които са с нас временно и ни служат те, не ние на тях.

Разбира се, ако едно дете чупи и къса целенасочено играчки и книги е притеснително, но не от финансова гледна точка.

# 688
Здравейте момичета,да ви попитам за спалния вагон София-Атина,имате ли идея цени,или с автобус е по-добре,всяка информация ще ми е в помощ...благодаря  bouquet

# 689
Чочи love аз съм доволна от спалния вагон Атина-София,спи се приятно,цената мисля беше около 60 евро Peace

Общи условия

Активация на акаунт