Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е уникалното в спелтата?
Какво е мнението за възглавницата от спелта?
Какво мислите за филма, който гледах?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е уникалното в спелтата?
Спелтата е уникален сорт древно жито, известно още като „житото на фараоните“. Той се отглежда без използването на изкуствени торове и генетична модификация. Обвивките от спелта се използват за пълнене на различни видове възглавници и матраци, тъй като те могат да облекчат симптомите на определени заболявания и да насърчат релаксацията.
-
Какво е мнението за възглавницата от спелта?
-
Какво мислите за филма, който гледах?
-
Какво е мнението за възглавницата, използвана за кърмене?
-
Необходимо ли е да се прави късен скрининг или ФМ е достатъчен след добри резултати от ранно БХС?

това ми хареса!
ох, така силно желая да имам момченцеееее 

Както и къпането с гореща вода-внимавайте
.Но и аз никога не съм си писала данните и не съм настоявала да ме добавите,понеже исках да видя дали ще успея да се впиша в темата,затова.Иначе какво трябва да добавя-на 28 години съм,втора бременност,термин-4-ти януари...
Но съм убедена,че ревността ще го завладее и то е нормално,какъвто е гальовен и постянно ме търси,няма да е очарован,че вниманието ми се раздвоява.