Весело е в ЮЛСКАТА дружина,даже две сватби скоро ще има!(тема 122)

• 10 499
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Аеля, понеже сме с връзки Mr. Green и в тази ясла ще правят май от новите бебешки групи, официално деца нямало да приемат, нещо такова ми обясни щерката. Но моят син ще е при хубавите учителки на Момо
явно бързат да заемат мястото, но нищо точно не знам. Аз само молба съм подала, а сега ми исакт изследвания. Което за мен си е бързане за записване.
За зъбите не се страхувай, наистина е от интерес.

# 196
Деница, защо не ти харесват снимките?
Светлината у вас е лоша, т.е. тъмно е и за това кожата няма онзи естествен вид, който може би си очаквала. Иначе е добре Thinking

# 197
Дени,супер са снимките-а и аз да добавя след всички,че наистина си много отслабнала и хубава

Ние оставихме пътуването за другата седмица.Тази седмица има билет за полет в 23.50 за София-това щеше да е кошмар и се отказах.Другата седмица ,ако няма удобен самолет ще пътуваме до Истанбул и после с колата на зълва ми.

# 198
Дуци, много са ярки цветовете, леко променени, затова за мен са леко неестествени. Напоследък фотографите много "пипат" снимките.

Амес,  жалко от една страна, мислех да се видим в АНталия. Но пък за теб ще е добре да се прибереш при вашите! Благодаря за комплиментите. Embarassed

# 199
  • Варна
Здравейте майчета.
Направо ви се чудя кога ви остава време да пишете. Аз все не мога да смогна.
Първо искам да благодаря на всички за чудесните пожелания за рождения ми ден. Изкарахме си с малката и баба й много весело, даже ходихме на плаж.
Гледам обсъждате тук ваксината. И ние в петък сме на консултация точно по този повод и направо страх ме хвана. Дано всичко е наред.
Дени, снимките са много хубави. Страхотно семейство. Много сте хубави всички.
Леле и как всички почвате да работите. На мен това ми изглежда все още толкова далеч. Аз като нямам кой да ми помага ще трябва да си погледам момата още доста време.
И да се похваля, че днес една моя много добра приятелка ме покани на сватба. Много се зарадвах. Само дето пак ще съм самичка без половинката.
Хайде лека вечер. Аз лягам при дребната.

# 200
Аелия
на сън или съзнателно скърца не разбрах?

# 201
  • София
Деница, на мен снимките много ми харесват. Може би са малко жълти, но не дразни (впрочем може и да е от моя монитор). Какво лошо има в това, че е пипал по снимките, той всъщност ги е оправял...
Ние нямаме никакви хубави снимки от рд на Яна и сега отчитам липсата на фотограф като грешка.

Дуци, явно не съм в час с ваксините.  Blush

# 202
Сакси, тъкмо на приятелка по скайп обяснявах, че фотографът е привилегия за първата годинка. После-няма Laughing

Крис, на мен не ми се започва работа, но няма как , в тая криза доходите в частния бизнен намаляха, верме е да ги подкрепим с държавна заплата! Благозаря за поздравите! Чакаме снимки и от теб!
Хайде,приятни сънища!

# 203
  • Варна
За ваксините гледах едно руско филмче като бременна, бях потресена. Разказваха истински случаи, много се стресирах. Сега и листовката не посмях да прочета.

Според мен е трудно да се дадат такива генерални обобщения за продължителността на живот. Върху това влият съвкупност от фактори, като стрес, работна среда, начин на живот, наследствена обремененост и т.н.
Съществуват теории за заразни болести, които са създадени съзнателно от хората, с користна цел. Това също предизвиква доста размишления.

Аз немога да си отварям устата. Незнам наистина ли ми расте зъб, какво ли, обаче ме боли венеца, леко е подут, гърлото също ме боли  #Crazy.

# 204
НБМ, сигурна ли си за 50%? В декларацията пише, че не се полага, ако детето е на пълна държавна издръжка - разбирам я като настанено в дом  Thinking Из форумите прочетах, че така се тълкува. Все се каня да питам в майчинството-счетоводно и го забравям..

Интересна тема сте подхванали за ваксините..все едно се върнах няколко месеца на зад  Laughing Аз лично не бих рискувала здравето на Николета, а и на децата около нея, ако тя не е ваксинирана.  Peace Недай си Боже изкара някоя шарка и примерно Нико е наблизо има да го мисля после  ooooh! Възприемам ЕБХ, педагогическото захранване, кърменето; но за съжаление светът не е толкова 'чист', че да си позволя да не предпазя щерка си поне от няколко на брой заболявания  Peace

Дуци, на Пепи бузата оправи ли се?

# 205

хайде на форумско кафе!

# 206
  • Sofia
Джоли, може и да не е вярно. Саня ми каза така, обаче в друга тема пише друго:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399907.30

Аз направо ще звънна в НОИ да питам.

# 207
...Недай си Боже изкара някоя шарка и примерно Нико е наблизо има да го мисля после  ooooh! ...
Джоли, развесели ме рано сутринта  Laughing Аз не се притеснявам твърде от болестите и не бих живяла със съзнанието, че щом детето ми е ваксинирано, значи е защитено. Не ги разбирам така нещата.
Но пък се опитвам да вляза в положение на майките, които смятат, че без ваксини децата им задължително ще се разболеят. Затова и казах, че не крия, че Никола няма ваксини. Може някога някоя майка да прецени, че по този начин Никола застрашава безопасността на нейното дете, знам ли... Grinning

# 208
Евридика, как Нико ще застраши здравето на някое дете? Нали другите са ваксинирани? Simple Smile

# 209
НБМ, като разбереш моля кажи. Аз ще горовя и с нашето счетоводство като се върна, че не ми е спешно.

Евредика, аз не го казвам в смисъл, че Нико ще е опасния, а че ако Николета (това чисто хипотетично) го зарази и като знам, че той е без ваксини ще има да го мисля. На мен ми стана гузно, че Ния зарази приятелче с вирус, макар и да знам че са деца и т.н., пък си представям с нещо по-опасно ако е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт