Отговори
# 660
  • о`майна лунна нощ е
Това е просто потресаващо!  smile3544

"Здрравейте,
искам да се похваля че станах вуина  Hug

След 15 часови мъки на моята зълва, тя роди.  Аз сега съм беременна в 2 месец и вече се замислям къде да раждам и най -вече да ли да плащам или не? newsm78

Зълвами роди в Майчин дом но 15 часа се мъчи и то защо, защото не е могла да й падне тапата.
 Та от нормално раждане премина в секцио. След секциото вече е  била супер, нито й се е виело свят, или се е гадило, била като нова.

Но при мен има още време и ще мисля и ще чета ваши коментари за болници и т.н.

Друг ми е въпроса, вярноли е че пробиват зърната, за да протече мляко , за да може да се кърми?  

Мерси"

БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! И тия хора имат достъп до компютър!?!?!!  smile3514 #Shocked

# 661
По-страшното,е че тези хора имат достъп до деца!

# 662
те тази тема още вчера я заключиха.Тема: Да споделя + въпрос.  (Прочетена 908 пъти)

# 663
  • Карлово
Хм, наистина, в кой университет началната педагогика учат за кърма и захранване? И откога може би? Приятелският ми кръг от студентските години бяха предимно от тази специалност, не съм разбрала да учат такива неща. А и като се има впредвид, че в лекциите и учебниците на акушерките няма и ред за кърмене /специално съм искала учебници от позната/, как пък не в НУП ще има.

# 664
  • До хладилника, който обичам
Тя: - А педиатъра какво казва?
Аз: - Ами нищо, не се виждат още зъби...
Тя: - Ами може да ти каже, ако нямаш вече кърма.

Тези от вас, които писаха, че си познават децата - да се върнете и да прочетете това мнение  Crossing Arms Каквото ви кажат, това е!

Цитат
хайде аз да се изкажа като абсолютна невежа... ама не ви ли е страх, че момченцата ви ще станат цицомани като порастнат? това с най- добри чуства, и без никакви намеци... фройд отдавна се е изказал, че 2- годишните имат сексуални изживявания. просто питам и ми е интересно. направи ми впечатление, че говорите не просто за кърмене, а за галене, мачкане и подритване от кеф... съжалявам, че повдигам тази стара тема, ама ми стана много интересно

Много обичам това притеснение. Само не знам това поколение мъже, което почти не е кърмено (15-40г), защо също е цицоманско  Thinking И задникоманите, простете, как са станали такива  Laughing

# 665
  • Видин
Бу, страхотен подпис   bouquet
Мъжът ми е кърмен само 5 месеца, но това не му пречи да е цицоман  Embarassed Blush Joy

# 666
Моят пък е кърмен година и половина и не е  Mr. Green

# 667
  • Видин
Ходихме на консултация одеве и си приказваме със сестрата:
Аз : Мисля да захранвам скоро.
Тя : Ти не си ли давала сокчета вече? Shocked
Аз: Не, нищо не съм му давала още.
Тя: Ами тогава можеш да почнеш със сокче от ябълка или морков, по една лъжичка като начало и увеличаваш - между храненията давай.
Аз: Ок  Mr. Green
Тя: Още ли е на кърма?
Аз: Да. Изключително кърмен е.
Тя: А, стига му толкова.Той те изпива направо.Спирай, спирай  Naughty

Какво ме е изпил толкова не знам  Crazy 46-47кг съм, което за мен е повече от обичайното...

# 668
  • Враца
днес пак имах сблъсък с прословутата ми леля-джи-пи.

поредното й притеснение е, че заради дългото кърмене, детето ще направи гастрит, и като стане на 2-3 годинки ще бъде само на системи Tired

тая жена май няма здрав разум, незнам колко трябва да ти е промит мозъка, за да ги плещиш такива #Cussing out
много я обичам, а напоследък ми е все по-неприятно да се виждам с нея Sad

# 669
Цитат
Друг ми е въпроса, вярноли е че пробиват зърната, за да протече мляко , за да може да се кърми? 
newsm12  Това просто ме разби ..Все е имало бисери ,ама това обира всички точки  ooooh!

# 670
  • Sofia
По повод пробиването на зърната, реших да си призная и аз Mr. Green В болницата докато седях и чаках да ми "дойде" кърмата, гледам другата майка до мен се цеди, ама една кърма течеееее, на дебела струя. Реших, че изтича от една дупка, сигурно направо й се е сцепило зърното, мисля аз. Ми да ви кажа, уж четох, ама толкова ми беше акъла. Joy

# 671
Моя колежка,която за съжаление направи спонтанен аборт,казваше следното:
 -По време на бременността не е проблем да се пуши(тя си пушеше към кутия на ден и пиеше по 3-4 кафета).Никотинът не преминава през кръвта и плацентата Rolling Eyes, виж през кърмата минава лесно,но за целта си има адаптирани млека Praynig

# 672
  • София
И няма абсолютно никакъв риск детето да се роди с астма, или астмата да се активира по-късно, или някакви други проблеми с дихателните пътища, никакви инфекции, абе няма страшно, защото, нали знаете - "По-опасно е да спреш да пушиш, защото мозъка изпитва никотинов глад" .
 Също така нека не подминаваме факта, че гинеколожката(или сестрата) която следи бременността ви си е пушила през цялото време, но децата и са здрави. От важно значение е съвета на мед. лице.
 Така че... върти спокойно руската ролетка и поеми дълбоко никотинов дим.

# 673
Аз съм майка съвсем от скоро,но вече ми писна от "компетентни"мнения как да си гледам детето.Вече няколко пъти ми казаха,че ще си докарам детето до бъбречна недостатъчност и какви ли не други болести,защото не давам вода #2gunfireНо снощи наистина ме забиха с това,че бебка трябвада я оставям да се нареве,защото била момиче и така след време бюста и щял да стане голям ThinkingА свекара ми,който е джипи ми заяви,че ще стана млекоцентрала,ако кърмя дълго!Аман от доктори...

# 674
  • Видин
 doh doh doh
А аз се чудех защо имам малки гърди! Ето разковничето! Ще се скарам на мама защо не ме е оставяла да се наревавам хубаво  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт