''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 273
  • 491
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • Варна
Момичета,
Искам да си взема това:

http://megashop.bg/cshop/product_info.php?cPath=1000004&products_id=1000395

но се чудя защо тук е в кафява опаковка, а в гета е розова.Различни аромати ли са...?
Някоя, ако е взимала моля да ми каже дали си е оригинален аромата. Благодаря ви.
  bouquet  bouquet  bouquet

Дженифър  в четвъртък ли беше получих точно това. Всъщност няма парфюм от 50 мл., а само тестер от 100. Идва в бяла картонена кутийка, на чието дъно си пише, че е Романс-тестер, обаче капачката не еоригинална. Имала съм парфюма и то пак 100-ца и съм уверена, че е абсолютно оригинален. Аромата е подходящ за лятото. Може би вече си взела решение, аз не бях влизала тук от 2 дни и бързам да ти пиша.
Сега отивам да чета  smile3529 назад

stenly,
Аз вече го взех ама май ще се разделя с него. Ще го разнасям още малко и после ще видя. Не знам, но ми се струва че има накрая една мъжка нотка, която не ми се нрави. Страшно ми напомня на един стрейт. Странна работа.Иначе е свеж, траен летен аромат.

# 272
  • Враца
ха-ха,
каква интересна работа :
http://www.fragrantica.com/perfume/Caron/Muguet-du-Bonheur-Original-3838.html

1 съставка,
опаковка , като коледна играчка
интересен флакон Simple Smile)
Много искам да го подуша и да го видя на живо
Simple Smile)

# 273
  • София
И аз Party,много обичам аромата на момина сълза Wink

# 274
При нас вали и аз съм с Опиум с китайски орхидеи. Party Научих се да го харесвам, особенно днес много ми е кеф с него. Grinning

# 275
А този познавате ли го Delices Cartier 2-3 думи за него плс...

# 276
Mиши, приятен плодов аромат. Като цяло нищо особено, прилича на доста летни Ескади. За мене има и лека прилика с Амор Амор

# 277
  • София
На мен ми мирише на вишни Grinning

# 278
Aз и в Амор Амор усещам нещо леко черешово...
На Картие шишето е страхотно, но като го пробвах за 1ви път все едно съм го пробвала десетки пъти...никаква индивидуалност.

# 279
  • София
На мен повече ми допада Фруктовия вариант,въпреки че и той не се отличава с нищо особено,все пак ми е приятен и неангажиращ.

Сега покрай Драконовата целувка и другите аромати на Картие ми стнаха интересни,особено Мъст и Мъст 2.За втория имам спомен,че го имаше в БЗ,но за първия не знам newsm78

# 280
Звучи интересно!Ммммммм ,иначе много ми харесва шишенцето и на мен. Peace

# 281
  • София
Сега, повече от 10 часа след нацъкването с О де Стар започна да ми харесва.  Shocked Shocked Shocked
Ха де...какво ще правим сега. Ама освен, че ми харесва, много ми харесва...сега. До преди 2 часа ме дразнеше адски много, едва се траех.
Дайте съвет...Случвало ви се е?
А е ЕДТ...как може таква трайност при тази концентрация? Rolling Eyes И развитие... ooooh!

# 282
  • София
Сега, повече от 10 часа след нацъкването с О де Стар започна да ми харесва.  Shocked Shocked Shocked
Ха де...какво ще правим сега. Ама освен, че ми харесва, много ми харесва...сега. До преди 2 часа ме дразнеше адски много, едва се траех.
Дайте съвет...Случвало ви се е?
А е ЕДТ...как може таква трайност при тази концентрация? Rolling Eyes И развитие... ooooh!

Е неее, знаех си аз....! Mr. Green Ама вземи го сложи утре само него, а не върху друг парфюм, а и то като знам върху кой си го сложила..... Shocked #Crazy Ще вземе дори много много да ти хареса, и да го махнеш от размените.... Mr. Green

# 283
Klemy това е Мюглер, при него всичко може. О де Стар е толкова траен при мене колкото и Angel.
С О де Стар имаме странна връзка...понякога се харесваме, понякога се мразиме Grinning

# 284
Чудя се кой да си взема Dupont Blanc или Passenger. Пробвах ги заедно - в началото са много различни, но след време имат доста общо според мен. В  Blanc не ми харесва началото -  силно пиперено ми е. ooooh!
Клеми, ти взе ли си Адикта? За пръв път пробвах Коко - чуден е, ама цената, цената Thinking

Общи условия

Активация на акаунт